My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A my mieliśmy ostatnio zwałę w pracy, jak nam przyszedł facet do oddania krwi o imieniu damskim w formie męskiej (właśnie na M). Nie podam jakie konkretnie imię, bo możliwe że to jedyne takie w Polsce i bym złamała tajemnicę medyczną
Przykładowo, coś jakby przyszedł "Martynek Kowalski" albo "Marlenek Nowak", tak to mniej więcej brzmiało tylko że imię było trochę inneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 09:40
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Aaa, i zaczęłam jednak dziś Clo. Z 10 minut się w tą tabletkę wpatrywalam zanim lyknelam ale poszło.
ja se tak myśle zeby żel conceive plus nie był taki drogi moze bym i jedną mała tubeczke kupiła hehe taki jeden dozownik żeby sprawdzić jak działa heheh -
Nieukowa wrote:A my mieliśmy ostatnio zwałę w pracy, jak nam przyszedł facet do oddania krwi o imieniu damskim w formie męskiej (właśnie na M). Nie podam jakie konkretnie imię, bo możliwe że to jedyne takie w Polsce i bym złamała tajemnicę medyczną
Przykładowo, coś jakby przyszedł "Martynek Kowalski" albo "Marlenek Nowak", tak to mniej więcej brzmiało tylko że imię było trochę inne
o żesz hehehe to wesoło miałyscie -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:to teraz trzymamy kciuki
ja se tak myśle zeby żel conceive plus nie był taki drogi moze bym i jedną mała tubeczke kupiła hehe taki jeden dozownik żeby sprawdzić jak działa heheh
Biedroneczko mi zostały 3 żele, niezdąrzyłam spróbować;)co do ceny możemy się dogadać, zadzwonie do brata jak wróci z pracy i spytam czy już sprzedal, jeśli nie to masz jak znazał
*******Gang18+*******B -
Biedroneczka83 wrote:to teraz trzymamy kciuki
ja se tak myśle zeby żel conceive plus nie był taki drogi moze bym i jedną mała tubeczke kupiła hehe taki jeden dozownik żeby sprawdzić jak działa heheh
Tez ten zel stosowalismy w tym cyklu ( i poprzednim tez). Mam i takiw duzej tubie i taki w malutkich aplikatorach.Malenq lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:Biedroneczko mi zostały 3 żele, niezdąrzyłam spróbować;)co do ceny możemy się dogadać, zadzwonie do brata jak wróci z pracy i spytam czy już sprzedal, jeśli nie to masz jak znazał
Arienna lubi tę wiadomość
-
a mnie coś kaska dziś swędzi
hm... ostatnimi czasy to był pierwszy objaw zbliżającej się @ hm........ potraktowałam ją clotrimazolem i zobaczymy co dalej będzie...... chyba jej zaaplikuję dziś irygację z szałwii lub rumianku
-
nick nieaktualnynieukowa 6lat starań, leczenia przeróżnych chorób (niekoniecznie trafione diagnozy), ostatnie 6miesięcy z nowym ginem i jego podejście, 2 razy byłam na clo, co się dorobiłam mega torbieli....a kwiecień hahah gin mówił, żeby się nie nastawiać, bo tylko co torbiel zeszła, że ten cykl możemy sobie "poużywać" bez stresu, więc był żel i tylko kilka serduszek w okolicach domniemanej owulki....
był wiesiołek, inofolic, i było zrezygnowanie.....
a teraz w brzuchu rośnie mi Konstancja:)Nieukowa, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:a mnie coś kaska dziś swędzi
hm... ostatnimi czasy to był pierwszy objaw zbliżającej się @ hm........ potraktowałam ją clotrimazolem i zobaczymy co dalej będzie...... chyba jej zaaplikuję dziś irygację z szałwii lub rumianku
ja zawsze po @ daje ten czopek co wklejałam vagino cos tambo tez wtedy taka wrażliwa jest a jeszcze
było wiec na noc sobie zapodałam i dziś jeak nowa
-
Biedroneczka83 wrote:ja zawsze po @ daje ten czopek co wklejałam vagino cos tam
bo tez wtedy taka wrażliwa jest a jeszcze
było wiec na noc sobie zapodałam i dziś jeak nowa
-
Helou,
witam Was ostatni raz ze starego mieszkania, dziś o 17 oddajemy klucze... małżu spał tej nocy bardzo dobrze i mówi, że miał piękne sny o wakacjach, morzu, a mnie się śniło, że uciekałam przed kimś, chowalam się, jakąś większą grupą łącznie z psem, po czym małżowi ktoś zaproponował pracę w Chinach
pierwszy raz w nocy obudziła mnie też mdłość, dosłownie jedna - obudziłam się, pomyślalam - będę rzygać, po czym zasnęłam...
co do stanu po okresie - mnie zawsze pierwsze dni po bardzo piekło podczas serduszkowania, widzę, że nie tylko mnie, jakoś nie pomyślalam o wspomagaczach w tym okresie, ale to faktycznie dobry pomysł może byćAnia_84, justta, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiem że moja broszka jakaś nieinwazyjna jest. Poza tym że cykle mam dlugasne i nieregularne to raz w życiu miałam jakąś infekcje gdzie propolis pomógł to nigdy też przypadłości kobiecej jak zapalenie pęcherza nie miałam. Tfu tfu odpukać
******************************GANG18+*****************************