My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Arienna ale ten Twoj psiur jest ladny, taka dostojna powazna morda psia
Ja tam mam na imie marika i jak wrocilam pierwszego dnia ze szkoly to oznajmilam rodzicom, ze jest ktos kto ma gorsze od mojego: Bieniamin..
Tradycyjnego bardzo tez nie chce bo tak jak juz ktoras z Was pisala teraz wszyscy tak daja.
Jeszcze tylko godzina w pracy ol yeah
ja dzis jednak mam fasolke po bretonsku bo miałam zamrożoną
jutro nie wiem coś wymysle dziś wieczorem bo jutro po pracy jade do abbci potem mam zebranie w przedszkolu o 16:30 małż weżmie Zuze do domu a ja wróce pewnie ok 18:30 -
Zakochana, zerknęłam na swój wykres, że ja miałam plamienie 12 dpo, takie identyczne jak zawsze przed okresem, brązowe, byłam pewna, że okres przylezie ale następnego dnia była już susza, więc mocno trzymam kciuki
ja robię obiad resztkowy z tego co zostało w lodówcebo wszystko już popakowane: tuńczyk z suszonymi pomidorami i makaronem, nie mam pojęcia, co z tego wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 13:45
Zakochana lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Zakochana, zerknęłam na swój wykres, że ja miałam plamienie 12 dpo, takie identyczne jak zawsze przed okresem, brązowe, byłam pewna, że okres przylezie ale następnego dnia była już susza, więc mocno trzymam kciuki
ja robię obiad resztkowy z tego co zostało w lodówcebo wszystko już popakowane: tuńczyk z suszonymi pomidorami i makaronem, nie mam pojęcia, co z tego wyjdzie
No ja wczoraj juz podpaski szykowalam zeby miec pod reka a tu nicOj mam nadzieje ze Twoje slowa sie sprawdzą
Robić jutro test czy czekac >?
Zakochana -
Jej zgłodniałam przez Was
.
Ja chyba dziś zrobie krem z pieczarek.
A do domu to ja też za godzinę i już odliczam minuty bo nic mi dzisiaj nie idzie .. NIC ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
smarta wrote:Ja właśnie jadę po inofolik. Zastanawiam się czy łączyć go z clo, nie wydaje mi się żeby bylo tam coś co by moglo sie wykluczać, ale jakąś mam schize z tą hiperstymulacja.