My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
ja co prawda już mamą jedtem (11-stolatki) ale chyba mogę tu z Wami przycupnąć jako "starajaca się" 31-latka?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Zakochana, idź na betę, wszystko się wyjaśni, aczkolwiek to chyba Lily była na becie, która wyszla jej ujemna, po czym okazalo się, że jednak kropek jest
także może jeszcze ze 2 dni cierpliwości i wtedy beta
a tak w kwestii wyjaśnienia - imię Katarzyna jest to imię staropolskie, aczkolwiek wywodzące się z łaciny, tak jak większość nazw czy imionZakochana lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Cześć dziewczyny,
ja co prawda już mamą jedtem (11-stolatki) ale chyba mogę tu z Wami przycupnąć jako "starajaca się" 31-latka?Witaj u nas
Lena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Dziewczyny
Wiecie,urodziłam córę jak miałam 20 lat i było to oczywiscie nieplanowane. Nigdy nie sądziłam wtedy, że będę sie kiedyś "starać" i szukac porad co zrobić żeby "zajść".
Wydawało mi się to oczywiste, że jak chcesz to będzie i tyle....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Nieukowa wrote:Zakochana, a test robiłaś? Na odległość zalatuje brzuchem
Cześć Lena, witamy
Test robilam w niedziele 12dpo rano,byl negatywny. Ja wczoraj myslalam ze @ mi nadeszla,ale to doslownie kilka kropel w ciagu dnia i teraz ciszaZakochana -
Zakochana, ja pierwszy test zrobiłam w 25 dc i wyszedł negatywny, powtórzyłam w 28 dc i był cien ( na tescie z allegro), a w 29 dc wyszła gruuuba krecha (test z apteki)
no i po 3 dniach betka i wynik 1449
wiec jesli nie dzis to jutro z rana sikaj
ojjjjj bedzie babyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 13:30
Zakochana, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Zakochana, ja pierwszy test zrobiłam w 25 dc i wyszedł negatywny, powtórzyłam w 28 dc i był cien ( na tescie z allegro), a w 29 dc wyszła gruuuba krecha (test z apteki)
wiec jesli nie dzis to jutro z rana sikaj
ojjjjj bedzie baby
Tak zrobie8.09 mam wizyte u gin
LaRa lubi tę wiadomość
Zakochana -
Zakochana wrote:Tak zrobie
8.09 mam wizyte u gin
a tam jak olewac to olewac spróbujemy witaminki i zel heheheZakochana lubi tę wiadomość
-
Arienna ale ten Twoj psiur jest ladny, taka dostojna powazna morda psia
Ja tam mam na imie marika i jak wrocilam pierwszego dnia ze szkoly to oznajmilam rodzicom, ze jest ktos kto ma gorsze od mojego: Bieniamin..
Tradycyjnego bardzo tez nie chce bo tak jak juz ktoras z Was pisala teraz wszyscy tak daja.
Jeszcze tylko godzina w pracy ol yeahchoco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka miała wtedy 25 bo ona się w czasie przenosi
Żarcik
To nie jest Anyśki biologiczny syn z tego co kiedyś pisała pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 13:38
Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************