My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym siknęła jutro, chyba że okres zawita (a nie życzę ci tego!)
Ale fajnie, od razu na początku miesiąca wrześniówka będzie
Smarta, mi lekarz doradził zwykły kw. foliowy + inozytol (poniżej 20zl starcza 1,5 miesiąca). To w sumie daje to samo, a jest 2-3krotnie tańsze...
-
Arienna wrote:kurde a ja nie mogę się doczekać sikania, wiem czas szybko leci i jeszcze niedawno pisałam to samo
ale ja tak strasznie nie lubię czekać
-
Nieukowa wrote:Ja bym siknęła jutro, chyba że okres zawita (a nie życzę ci tego!)
Ale fajnie, od razu na początku miesiąca wrześniówka będzie
Smarta, mi lekarz doradził zwykły kw. foliowy + inozytol (poniżej 20zl starcza 1,5 miesiąca). To w sumie daje to samo, a jest 2-3krotnie tańsze...Zakochana lubi tę wiadomość
-
Zakochana, ja wytrzymałam około tygodnia po terminie okresu - byly dwie ladne krechy
idź jutro na betę, moim zdaniem na test może być za wcześnie, bo jeśli wczoraj było plamienie, to kropek może dopiero się zagnieżdżaćZakochana lubi tę wiadomość
-
u mnie na dzisaj spaghetti carbonara po raz pierwszy będe robiła, nigdy ale to nigdy nie miałam na nie smaka a tu tak się odmieniło;)
na deser zrobiłam rogaliki drożdżowe i dżemem jagoowym po rostu pychota
od 2 godzin lepiej się czuję takze trzymajcie kciuki oby mdłości pomału ustępowaly;)
Witaj Lena!Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
zgredka wrote:Kroko: ryż z jabłkiem to ostatnio mój stały posiłek był, bo szybko się robiło do roboty... ale teraz odwyk
A no zrobiłam wczoraj i nawet zjadłam i nawet został w brzuchu.
Cześć dziewczynki, zaraz Was spróbuję nadrobić.
Ja dziś miałam przeprawę, musiałam pojeździć po różnych urzędach i innych miejscach bo nazbierało mi się rzeczy do załatwienia. Ciężko było ale dałam radę.
Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Zakochana, idź na betę, wszystko się wyjaśni, aczkolwiek to chyba Lily była na becie, która wyszla jej ujemna, po czym okazalo się, że jednak kropek jest
potwierdzam u mnie tak było wyniki zachowane do dzisiaj na pamiatkę, oj wyplakałam swoje wyplakałam a tu proszę:)wiem, że każdy się niecierpliwi ale niekiedy lepiej kilka dni dłuzej pocekać. U mnie nawet lekarz był zdziwiony, że beta nie wyszłaz 9 dp owu ale jak powiedział JAJNIKI NIE CZYTAJA KSIĄZEK niezapomnę tego do końca życia;)konwalianka, Zakochana, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Kroko gratuluję strawionego posiłku
kurde dziołszki, to zalewanie kremowym śluzem jest wstrętne, cały czas zaglądam bo mam wrażenie że okres się zaczyna, toż to SCHIZ jakiśssssssssssssssKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Kroko gratuluję strawionego posiłku
kurde dziołszki, to zalewanie kremowym śluzem jest wstrętne, cały czas zaglądam bo mam wrażenie że okres się zaczyna, toż to SCHIZ jakiśssssssssssssss
dla mnie to tez nie było fajne bo przepowiadało @ nastepnego dnia