My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:
Arienna Floragyn możesz sobie aplikować co jakiś czas. Jego można stosować nawet w ciąży, przywraca odpowiednie PH w pochwie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Ja sie nad imieniem dopiero po 12 tygodniu zaczne zastanawiac. A plci nie chce znac, chce miec Kinder Überraschung
hahah Kotka ja z synkiem też nie wiedziałam do samego końca, zresztą nikt nie wiedzail tylko lekarz, było naprawdę cudowne Kinder Uberraschung;)Natomiast teraz nie wiem czy wytrzymam, postanowilam sobie, że nie bede pytać, mam nadzieję że wytrwam!
*******Gang18+*******B -
LaRa: kończyłam biologię, pracuję jako technik i na szczęście żadnych kursów nie muszę póki co robić
Lili: Może faktycznie nie było pomyłki z tą betą co wyszła ujemna... myślałam że to było 9 dni po terminie @, nie doczytałam że chodzi o 9 dpo
Kroko: tak właśnie robię ze strączkowymi, nawet gotuję z glonem japońskim kombu bo podobno tez likwiduje efekt gazów po spożyciu, ale to nic nie daje ;/ Moj mąż i tak pierdzi w stołek i tak...
może jesteśmy stworzeni do jedzenia mięcha
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Ja sie nad imieniem dopiero po 12 tygodniu zaczne zastanawiac. A plci nie chce znac, chce miec Kinder Überraschung
Ja bym nie wytrzymała... Ja muszę mieć wszystko wcześniej zaplanowane i moja ciekawskość by mnie zeżarła
Krokodylica, justta, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Lena83 witamy serdecznie
Chyba zrobię kapuśniak. Ale taki mega posny, bez mięcha. Smak mnie naleciał.
Zaczynam już od kilku dni mieć smaki. Fakt ciągle mnie mdli, ale jednak smaki mam.
Boooze kapusniak! Najlepszy byl w przedszkolu ! W ogole kochalam jedzeneiw przedszkolu (poza sniadaniem). Mnie naszlo za to na krupnik! normalnie jak mam kasze w domu to zrobie dzisiaj!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja zjadłam znowu placki z gruchy,
po robocie od razu poszłam z psem na spacer biegany (biega pies z kijkiem)..
muszę już obiad na jutro zaplanować, żeby tylko wpaść z pracy, zrobić i zeżreć
przynieśli mi katalog Ikei i zaraz będę się nad nim relaksować.. -
PsotkaKotka wrote:O mniam Lena! Jak nei bede miala kaszy to zrobei twoja pomidorowa
.
Zarejestrowalam sie w posredniaku wlasnie, bo trzeba min. 3 miesiace przed utrata pracy. -
Rozdają katalogi Ikei?
No to już wiem jak spędzę któreś z najbliższych popoludni
Lena witaj! Naprawdę masz na imię Lena? Pytam bo tak na temat imion zeszłyśmy
Zakochana przyłączam się do stada bab, które widzą Cię w ciążyKoniecznie daj znać jak już zabetujesz
Nieukowa współczuję z tymi aromatami w pracy, ja mam wogóle nadwrażliwy węch i przed i po i w trakcie @. W ciąży będę musiała nosić chyba takie maski jak chińczycyLena83 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Aha, wróciłam od dermatologa. Ta wysypka okazała się czymś niegroźnym czego się nawet nie leczy, po prostu niektórzy muszą ją przejść. Gorzej, ze potrwa jeszcze 3-4 tyg. Jak to dobrze, że już jestem po wakacjach i nie musze się na plaży rozbierać
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Anuśka wrote:Kinder niespodziankę?
Ja bym nie wytrzymała... Ja muszę mieć wszystko wcześniej zaplanowane i moja ciekawskość by mnie zeżarła
To tak jak ja. Za dużo tracę cierpliwości co miesiąc czekając na @ żebym miała jeszcze się powstrzymywać przed wiedzą na temat płci********Gang 18+********
nick nieaktualny