My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula, słyszałam o tym wypadku wczoraj, brakuje mi słów na wszystko - nieudolność prokuratory, debilizm tego bandyty i dramat tej rodziny...
Puella, zmień lekarza, gada bzdury, mogły Ci nawalić chociażby hormony, bo organizm to nie jest maszyna i nie działa całe życie tak samo -
nick nieaktualnyPuella wrote:
Synek nam się trafił niespodziewanie. Nieplanowany w ogóle :] i to zaraz po tym jak dowiedziałam się że jajniki mi przestaly pracowac i raczej dzieci mieć nie będę -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hej dziewczyny ja doepiro teraz od 1:30- 5 myslalam ze pojade na sor ;/
taki mnie atak woreczka znowu zlapal ze sozk.. do tej pory jestem obolala ;/
Ania idź ty z tym w końcu do lekarza, bo to jest bardzo niedobre dla ciebieaszkoda żebyś znowu się z bólem mećzyła
-
Ania_84 wrote:hej dziewczyny ja doepiro teraz od 1:30- 5 myslalam ze pojade na sor ;/
taki mnie atak woreczka znowu zlapal ze sozk.. do tej pory jestem obolala ;/ -
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Straszne. Dlatego ja bardzo chcialabym miec cesarke. Moj S jest temu bardzo przeciwny ale ja wlasnie boje sie miedzy innymi takich sytuacji. nie boje sie bolu, ba, nawet z checia chcialabym zobaczyc jak to jest rodzic sn, ale ze wzgledow bezpieczenstwa wolalabym cesarke. No ale u mnie to jeszcze droga daleka i niepewna
Ja zaczęłam rodzić naturalnie i po kilku godzinach skończyło się cesarką pod narkozą.
-
nick nieaktualnyKurde blacha dziewczyny ja już nei wiem co jest grane w pizdu jasne no
wczoraj rano normalie miałam jak poszłam do kibelka krwawienie, nawet kilka tkaich nitek się pojawiło; potem zrobiło mi się plamienie brązowe. Dzisiaj też brązowe plamienie na papierze tylko, bo nawet w moczu nie ma nic
Wścieknę się
-
nick nieaktualny
-
Obecny gin uratował moje dziecko, bo miałam zagrożoną ciąże, więc mam (już sama nie wiem)do niego zaufanie. O hormonach ciężko mi powiedzieć, bo nie chciał dać skierowania, ach ta kasa w naszej służbie zdrowia.....tempki i testy owulacyjne co miesiąc idealne.
Mam już dosyć czekania, jak tak dalej pójdzie syn zostanie jedynakiemBędę działać! Zmieniam w takim razie lekarza.
-
Anuśka wrote:Oj bidulko... Co Ty masz z tym woreczkiem? Bo to już chyba nie pierwszy raz? Dobrze pamiętam/
a ze wczoraj troche sie zestresowalam Michalem ze stracil ta prace.. plus glupia zjadlam smazone placki z cukii kolo20-21 no to sie dorobilam ;/ -
Hi hi hi hi.... Posmarkałam monitor..... Ale Wam fajnie wyszło.... : Czarnula napisała, że krwawienia nie ma i kilka nitek tylko a Malenq na to, że wie bo w TVN rano mówili hi hi
Super
Ania_84, Czarnula87, Blondik, marnut, Nieukowa, Tamka, LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Czarnula a moze to po leku ??
a ja dalej czekam juz sieucieszylam ze przyjdzie na czas.. no ale jutro termin.. a tempka i tak jest zaburzona bo nie spalamm noc .. -
Anuśka wrote:Hi hi hi hi.... Posmarkałam monitor..... Ale Wam fajnie wyszło.... : Czarnula napisała, że krwawienia nie ma i kilka nitek tylko a Malenq na to, że wie bo w TVN rano mówili hi hi
Super
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka -to nie Prokuratura jest nieudolna, tylko Sądy w Polsce. Procedura jest taka: Policja łapie, Prokuratura stawia zarzuty, Sąd wypuszcza. I wio, jeszcze raz. Smutne, ale prawdziwe. Pijakom za kółkami dają zawiasy, albo śmieszne kary pieniężne a bandyci czują się bezkarni
.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Czarnula a moze to po leku ??
a ja dalej czekam juz sieucieszylam ze przyjdzie na czas.. no ale jutro termin.. a tempka i tak jest zaburzona bo nie spalamm noc ..
zawsze po orgmaetrilu miałam normalną @ i to szybko ją dostawałam bez jakichkolwiek plamień
raz tylko nie dostałam, ae to dlatego że zaciązyłam -
Blondik wrote:które z tych rzeczy robicie? heh;)
http://demotywatory.pl/4388659/22-najdziwniejsze-rzeczyBlondik lubi tę wiadomość