My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO rany ale wy produkujecie. Człowiek poszedł trochę popracować a tu tyle do nadrabiania!
tamka- ja też miałam wynik bakterii w moczu ok 600 i lekarz powiedział że to normalne, zeby się nie przejmować. Na Twój wynik na pewno wpłynęło to ze się nie podmylas, wiec spokojna glowa aczkolwiek wiadomo lekarz i tak musi się w tej kwestii wypowiedzieć.
jeśli chodzi o ten mój nieszczęsny kręgosłup to lekarz powiedział ze to są typowe bole przy ciąży. Dal na to magnezin który oczywiście nic nie pomaga. Najgorzej jest jak położę się do łóżka. Maz później musi mnie z niego podnosić....
Prenatalne mam 16 września. Z pappa nie skorzystałam.
a kochane owulantki czy dajecie swoim mężczyznom coś na poprawę nasienia? Ja mam takie przeczucie ze u nas właśnie pomógł androvit.Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZastanawiam się czy zrobić jeszcze raz test; bo serio szkoda mi wywalić 40-50 zł na betę
jak i tak wyjdzie negatywna; wolę dziecku coś za tę kwote kupić
jak okres ise nie rozkręci, to pójde do gina na wizyte i wtedy najwyżej da mi skierowanie na bete i będzie za freeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 13:27
-
CzaryMary wrote:O rany ale wy produkujecie. Człowiek poszedł trochę popracować a tu tyle do nadrabiania!
tamka- ja też miałam wynik bakterii w moczu ok 600 i lekarz powiedział że to normalne, zeby się nie przejmować. Na Twój wynik na pewno wpłynęło to ze się nie podmylas, wiec spokojna glowa aczkolwiek wiadomo lekarz i tak musi się w tej kwestii wypowiedzieć.
jeśli chodzi o ten mój nieszczęsny kręgosłup to lekarz powiedział ze to są typowe bole przy ciąży. Dal na to magnezin który oczywiście nic nie pomaga. Najgorzej jest jak położę się do łóżka. Maz później musi mnie z niego podnosić....
Prenatalne mam 16 września. Z pappa nie skorzystałam.
a kochane owulantki czy dajecie swoim mężczyznom coś na poprawę nasienia? Ja mam takie przeczucie ze u nas właśnie pomógł androvit. -
Czarnula87 wrote:Zastanawiam się czy zrobić jeszcze raz test; bo serio szkoda mi wywalić 40-50 zł na betę
jak i tak wyjdzie negatywna; wolę dziecku coś za tę kwote kupić
jak okres ise nie rozkręci, to pójde do gina na wizyte i wtedy najwyżej da mi skierowanie na bete i będzie za free -
nick nieaktualny
-
Czarnula, to może na początek zrób test ?
co do okresu, to u mnie też zaczął wyglądać dziwnie - najpierw brązowe plamienie, później dosłownie jeden dzień intensywny, kolejny znów plamienie i takiego plamienia 2-3 dni, ale po zdiagnozowaniu niedoczynności, jak zaczęłam brać hormony, znów zrobił się normalny aczkolwiek nie taki mocny jak kiedyś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:no u nas bardzo drogo jest
40 zł to kosztowało 3 lata temu jak robiłam
dziki dziewczynki ale dwa dni to na penwo nie zjem nic wiecej poza sucharkami, ryz gotowany i wsio -
CzaryMary wrote:Tamka a jak tam rozmiar Twojego brzuszka? Ja wczoraj musiałam zaopatrzec się w 2 pary spodni ciążowych. Odczuwam straszny dyskomfort jak coś mnie uciska w bębenek.
-
Hej dziewczyny.
Tahlia trzymam kciuki.
Dzidzia jest i serduszko bije - to najważniejsze.Oszczędzaj się.
Anastazja szkoda że taka troska włącza się im dopiero po tragedii.
Tamka mi to samo mówił o tym badaniu + test Pappa. Sądzę że zrobię.Jest dość drogie ale zapłacę. Chociaż jak Was czytam to się jeszcze zastanawiam.
-
nick nieaktualny