My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde, laski, im blizej odebrania wynikow tym gorzej ;( ide sie przespac, czas szybciej przeleci...
czesc Maniek
Kroko, naprawde sliczny groszekKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Skończyłam Clo w sobotę. Może to jeszcze jego efekt. Ale jakoś nie mam przeświadczenia że się uda, wręcz jestem przekonana że owulacji nie będzie. Monitoring powinnam zaraz ogarnąć, ale nie bardzo mam kiedy. Poza tym 17 wyjezdzam z wawy i wracam 22. Nie wiem co z tym robic a umysl mam taki zamulony że nie jestem w stanie podjąć ddecyzji
******************************GANG18+***************************** -
jak mi się to zaczęło to moja mam odetchnęła z ulgą (wcześniej sądziła, że te testy sklepowe są felerne), ona rzygała jak kot przez większość 1 ciąży
ja już sama nie wiem co gorsze, czy to, że muszę teraz podjadać (co oznacza z kiladziesiąt kg do przodu) czy rzyganie (a tu żadnych plusów nie widzę, nawet, jeśli schudnę przy tym parę kg) -
zgredka wrote:jak mi się to zaczęło to moja mam odetchnęła z ulgą (wcześniej sądziła, że te testy sklepowe są felerne), ona rzygała jak kot przez większość 1 ciąży
ja już sama nie wiem co gorsze, czy to, że muszę teraz podjadać (co oznacza z kiladziesiąt kg do przodu) czy rzyganie (a tu żadnych plusów nie widzę, nawet, jeśli schudnę przy tym parę kg)
No ja bym chciala poczuc sie troche ciazowo ale z drugiej strony jak mam nawet minimalne mdelki to mysle sobei ze chyba nei jestem stwqorzona do ciazy, wiec to chyba Opatrznosc nademna czuwa, ze sie tak dobrze czuje fizycznie. Tylko psychika mi wysiada, ale pewnie byloby jeszcze gorzej jakby miala mdlosci. Za to piersi bardzo bola i dzisiaj w nocy spalam w staniku, troche mi to pomaga bo chroni piersi. Ale byla pelnia i cos krzyczalam w nocy, moj S mnie obudzil.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny