My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Moj jadl salfazin i androvit, ale pol miesiaca wiec nie sadze, zeby to mialo wplyw. Natomiast zaczal sie po tym uskarzac na ciezki zapach potu..
bo one stymulują właściwy poziom testosteronu a co za tym idzie samczy zapach sie wzmacnia -
wiesz w sumie jest szansa, ale lekarka mówiła że lepiej od następnego ponieważ cykl będzie normalny a po poronieniu ciężko będzie ustalić wiek płodu po @ aby go porównać z USG. Więc zaleca poczekać aby mieć jasną sytuację na monitoringu. więc poczekam miesiąc mnie nie zbawi
-
Anastazjaaa wrote:i jak odstawił to przeszło?
Jak odstawil to wyjechal do roboty wiec nie moge tego stwierdzic, acz tez przestal marudzic na ten tematalbo nie przeszkadza mu, bo pozostala 7mka facetow smierdzi gorzej
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Od tych wymiotów.
Ostatnio strasznie mrcA mnie koszmary. Dzisiaj snilo mi się ze urodzialm dziecko. Miało ok 5 cm, ruszało rączkami a ja nie wiedziałam jak takiemu maleństwu zrobić sztuczne oddychanie. Obudzialam się cala zapłakana : - ( -
Witam się z wami nieśmiało dziewczynji, od 4 dni mam jakiś kryzys, nie mam siły ręką ruszyć, spać nie mogę, o staraniach nie wspominając. coś nowego? Widziałam Thalii historię, cieszę się że z happy endem. Wzięłam się dziś za porządki w domu, ale musiałam rzucić wszystko i biec do pracy i jest gorzej niż było. Psycgika chyba mi wysiada, bo to taka bzdura a dół nieziemski.
******************************GANG18+***************************** -
Czary Mary ciasteczkowy potwór to mój idol.
Więc avatar zostaje.
Przykro mi z powodu snu ale to tylko sen jednak.
smarta a jak z Clo? Już skończyłać brać? Czy jeszcze bierzesz? Bo jestem nie na bieżąco. Bo ja jak brałam Clo to też taka byłam jakaś niemrawa. I ciągle płakałam, z byle powodu lub i bez niego.
Chciałam Wam pokazać mojego groszka:
Na usg spał sobie chyba, ani dygnął. Aż lekarz chyba chciał sprawdzić o co chodzi i zaczął pukać w brzuch to groszek sobie podskoczył, i położył się z powrotem bez ruchu z rączką przy głowie. Jednym słowem ma wywalone.LaRa, Malenq, Ania_84, Nenaaa, justta, Arienna, Katjaa, Nieukowa, marnut, Blondik, Tamka, Kropka_1, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny