My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:LaRa, takie odchylenia to zadne odchylenia
jest wporzo.
Nastka ja na tym tescie widze rowne krechy. Wiec dzis bym zapodala kijankii jutro i pojutrze
ale korci mnie starać się już teraz
Tamka lubi tę wiadomość
-
Ja olalam doktorka i zaczrlam od razu, chociaz nic z tego jak widac nie wyszlo
ale co ja cie tam bede na pokuszenie wodzic
))
Lara uspokoj sie, te normy sa dla nieciezarnych, a w ciazy lekko te wyniki swiruja. To sa normy idealne, ale kazdy organizm jest inny i moga lekko wychodzic poza przyjete granice
jakbys miala jakies mega roznice, np. 10x norme leukocytow, to wtedy by sie dzialo.
My mielismy raz taka pacjentke, co przyszla sie w ciazy zbadac i miala 90% limfocytow (czyli odwrotnie niz powinno byc) i bardzo duzo bialych krwinek... okazalo sie ze to byla bialaczka. Nie wiem co sie z kobitka dalej dzialo ;(
Ale tobie lekarz na pewno powie to samo, ze wyniki super.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
dzieki Ci wielkie
cos tam sie uspokoiłam - byle do 18-tego i wizyty u ginki.
Stawiam Ci wirtualne piwko, winko, wódke czy co tam sobie chcesz, dobra kobieto!!!Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
-
a i jeszcze chcialam spytac jak to jest z tymi normami???? czy kazde laboratorium ma inne? i czy w danym labie moga sie te normy zmieniac? bo teraz spojrzalam na wyniki robione 30-10-2013 w tym samym labie i normy w niektorych przypadkach sie roznia!!
-
nick nieaktualnyAnastazja- a to nie jest tak, że jak pojawią się dwie Identyczne (albo testowa jest mocniejsza od kontrolnej) to dopiero po 2 dniach jest owulacja? Dawno temu te testy robiłam, ale tak to pamiętam: dwie równie mocno zabarwione kreski wskazują na początek piku LH, owulacja ma miejsce w samym szczycie piku, a więc ok.48h później.
A ja po badaniu lekarskim. Trafiłam na super lekarza, gadało się jak z kumplem. Powiedział mi kilka ważnych rzeczy.
1. Endometrium ma 7mm, a gdybym była w ciąży to na tym etapie powinno mieć 10mm czy więcej, więc RACZEJ no way, czekam na następny cykl.
2. Mam tendencje do policystyczności jajników, co podejrzewałam, ale żaden lekarz do tej pory nawet nie pofatygował się powiedzieć mi o tym.
3. Owulacja była z lewego jajnika, a ja obydwie ciąże miałam z prawego, może to idiotyczne wierzyć w coś takiego, ale ja naprawdę pozbyłam się złudzeń co do ciąży w tym momencie
.
Nic to, dołączam do dziewczyn, które z utęsknieniem czekają na koniec @, żeby zacząć kolejne starania. Tyle, że ja dodam jeszcze - niech ta wstrętna małpa w końcu przyjdzie!!!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja, właśnie dlatego Ci to napisałam.
Testowa jest teraz jaśniejsza, więc do potencjalnej owulacji jeszcze trochę. Dopiero jak zobaczysz że testowa jest taka jak kontrolna albo od niej ciemniejsza, to owu pojawi się w ciągu 48h.
Kuczę, no tak to pamiętam, ale poprawcie mnie jak się mylę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:42
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
http://postimg.org/image/5d7qrxadh/
Tak wyszło w 8dc
Co niby ma znaczyć taka blada krecha???
Mogłabym silac nawet codziennieale to troche drogi interes - zapłaciłam 25 zł za 5 szt testu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 18:50
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.