My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:Ariena: ja wiem, ale lubię czasem takie g***o obejrzeć.. choć to idiotyczne, bo nabijam im tylko oglądalność ;/
ja lubię oglądać Stylówe na MTV wiec nic się nie martw kochana nie jesteś sama
zgredka lubi tę wiadomość
-
Melduje ze odebrałam dziś zaczarowany żelik i zaraz biegne wyprubować.
Zaczęłam zbierać ekipę trzymającą kciuki i aż sie boje, ja, mój małż, reszta domowników, koty, psy, myszy (ale tylko te co uciekły przed kotami), nietoperze na strychu, moje kaczko-gęsi, kaczuszki, dwa bobry na stawie no i ćmy na balkonie. No z taką ekipą to ja trzymam kciuki za Smoczyce i za każdą z was. Każdej starczy.
Blondik co się dzieje?
Arie na gratuluję bliźniakówMalenq, Arienna, Kropka_1 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
witam no i małż poszedł spać mówiąc ze nie ma siły
buu smutno mi było ale cóż dziś go poprostu zgwałce hehe z żelem do tego choć nie wiem czy jest sens bo tempka nijaka testy blade
tylko jajnik kłuje dziś
Blondi co tam co sie dzieje pisz jesteśmy
-
Hej laseczki ja już nic nie kumam z tego mojego wykresu...
Pojadę do pracy poużerać się z klientami to trochę przestanę o tym myśleć
Kurczę nie wiem teraz jak długo mam brać tego dupka... Ciekawe czy mi owulkę OF wyznaczy... Nienawidzę tego mojego PCO
-
heya z rana.. tutaj znowu pada.. a ja mam dalej kiepski nastrój, do tego moj mąż zapomniał się do mnie odezwać.. poszedł na piwo i cisza.. nosz kurka.. a ja sie denerwuje, co rusz sie budziłam w nocy sprawdzić czy nie napisał albo coś.. sygnału nie ma..jak zgubił nowy telefon to zatłukę go małym wałkiem, który ma Tymek do wałkowania w kuchni..
oj Dronko - no szkoda, że mąż leci w kulki..ale bym go dziś postawiła pod ścianą.. ze to Ty jesteś najważniejsza a nie jakiś tam szwagier!
zgredka - brawo ze opanowanie sytuacji
dzień dobry owulantkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 07:42
Malenq lubi tę wiadomość