X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    heya z rana.. tutaj znowu pada.. a ja mam dalej kiepski nastrój, do tego moj mąż zapomniał się do mnie odezwać.. poszedł na piwo i cisza.. nosz kurka.. a ja sie denerwuje, co rusz sie budziłam w nocy sprawdzić czy nie napisał albo coś.. sygnału nie ma..jak zgubił nowy telefon to zatłukę go małym wałkiem, który ma Tymek do wałkowania w kuchni..

oj Dronko - no szkoda, że mąż leci w kulki..ale bym go dziś postawiła pod ścianą.. ze to Ty jesteś najważniejsza a nie jakiś tam szwagier!

zgredka - brawo ze opanowanie sytuacji :)

dzień dobry owulantki
    tak tak już mu zapowiedziałm ze mu nie odpuszcze dzis :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Jak Was tak z nalotu podczytywałam wczoraj, to byłam ciekawa, która rozbije tę 2000 stronę :). I widzę, że byłyście tak wykończone wyścigiem, że zaraz poszłyście spać :).

Ja poczytałam trochę o tym moim nijakim endometrium (7mm w II fazie to dramatycznie mało, chociaż lekarz nic mi nie mówił), gdzie zarodek nie ma się jak zagnieździć. No i wyszło mi, że czeka mnie bardzo przyjemny cykl starań - codziennie do kolacji lampka wina na poprawę endo :). Mam nadzieję, że się nie uzależnię przez te starania :D.

Biedroneczka - spoko, Małż wie co robi :). Zebrał siły na dziś. W końcu owulacja następuje w 2 dni po identycznych krechach na teście, więc szanse dla plemników są dziś większe niż wczoraj :). Ale rozumiem co czujesz, bo ja z moim też tak mam. Tu dni płodne, wszystko pięknie, a ten pada na twarz. I pomimo wszystko ciężko mi sobie wytłumaczyć, że przecież mężczyzna to nie maszyna ;).
    Tym bardziej, jak przejrzałam sobie wykresy ciążowe w galerii na OVU. Niektóre Panie - seks 2x dziennie, nieważne okres czy nie okres. Jak zaznaczały, że kochały się tylko raz - myślałam sobie, że chyba wtedy miały "ciche dni" z Małżem :).

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuen dobry kochane ja tylko sie przywitac :-) jade z mezem poza ck bede popołudniu :-)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,
    Milego dzionka :)

Ja pedze bo juz spóźniona.

P.S.
    Moj W wczoraj: Kochanie ja na głowie stanę żebyśmy mieli dzidziusia!

Wiec w weekend czeka mnie sex dogóry nogami ;)

marnut, Nieukowa, Czarnula87, Malenq, LaRa, Tamka, Arienna, Anuśka lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 11 września 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny,

Jak Was tak z nalotu podczytywałam wczoraj, to byłam ciekawa, która rozbije tę 2000 stronę :). I widzę, że byłyście tak wykończone wyścigiem, że zaraz poszłyście spać :).

Ja poczytałam trochę o tym moim nijakim endometrium (7mm w II fazie to dramatycznie mało, chociaż lekarz nic mi nie mówił), gdzie zarodek nie ma się jak zagnieździć. No i wyszło mi, że czeka mnie bardzo przyjemny cykl starań - codziennie do kolacji lampka wina na poprawę endo :). Mam nadzieję, że się nie uzależnię przez te starania :D.

Biedroneczka - spoko, Małż wie co robi :). Zebrał siły na dziś. W końcu owulacja następuje w 2 dni po identycznych krechach na teście, więc szanse dla plemników są dziś większe niż wczoraj :). Ale rozumiem co czujesz, bo ja z moim też tak mam. Tu dni płodne, wszystko pięknie, a ten pada na twarz. I pomimo wszystko ciężko mi sobie wytłumaczyć, że przecież mężczyzna to nie maszyna ;).
    Tym bardziej, jak przejrzałam sobie wykresy ciążowe w galerii na OVU. Niektóre Panie - seks 2x dziennie, nieważne okres czy nie okres. Jak zaznaczały, że kochały się tylko raz - myślałam sobie, że chyba wtedy miały "ciche dni" z Małżem :).
    Ja sobie tak tłumacze ze wsumie owulka dopiero jutro albo nawet w sobote wiec te dwa dni przerwy to poprostu sie żłnierzyki naprodukowały nabrały siły a teraz pomoge im żelem i bedzie git majonez :)
    Dobrze ze teraz bedzie piątek sobota to jakies winko jakis fajny filmik i już mu nie odpuszcze :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześśśś.... kurde ale śpiąca jestem. W robocie zombie normalnie. Wczoraj pobalowaliśmy ze znajomymi i nie wyspałam się w 4 godziny :P Aż strach co to będzie z małym dzieckiem ^^

Fajna popijawa była, ale kurde na jedną kumpelę się mega wkurzam. Jedyna w naszym gronie dzieciata (ma 2) i nie pracuje. Cały świat się kręci wokół dziciaków, ale cały wieczór prowadzić dyskusję sama ze sobą że dzieci to, dzieci tamto, a "my się mamy nie wypowiadać bo się nie znamy, bo jak będziemy mieć swoje to zobaczymy..." Po cholerę zaczyna tematy macierzyńskie, jeśli nikomu nie pozwala dyskutować? I teksty że jest taka dumna bo rodziła siłami natury dwa 4kilowe dzieciaki i że jakby chciała to by nawet 5 miała, taka jest zajebiście płodna ;/
    No curva. Miałam wrażenie że przyszła żeby moim kosztem kompleksy podleczyć, bo wie że się staramy już 2 rok... Dobrze że szubko się zmyła...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, wrrrrrrrr...nie znam jej, ale już nie lubię Twojej koleżanki.

Fakt, że jak się już dziecko posiada, to życie weryfikuje nieco nasze poglądy na wychowanie, ale to niestety każdy musi przeżyć i poczuć na swojej skórze. Nie ma co wszystkich naokoło o tym pouczać. Życie samo mu pokaże :).

Co do porodu i płodności - no widocznie nie ma innego powodu do dumy ;).

Blondik lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja, wczoraj myslalam,ze umrę...o 16 zaczęły mi sie skurcze...trwały przez 2 godziny, pierwsza godzinę przesiedzialam w toalecie...krew, skrzepy, galareta, jakieś dziwne twarde grudki...zużyłam dwie paczki podpasek w 2 godziny...a potem nagle cisza i zerop plamienia tylko bolacy brzuch...

bardzo sie wsytraszylam, pokazalam kilka skrzepów mojemu, niby się przejął,ale i tak musielismy pojechac na grilla na nasza działke bo przyjechal jego kuzyn

bylismy dlugo, do 21...zimno, ciemno, bez wc (jest tylko tzw. wychodek, gdzie nia ma swiatla)...oczywiscie poklocilismy sie,bo on chcial zostac dluzej...a mi za przeproszeniem juz cieklo po nogach, a nie mialam jak zmienic podpaski wtych ciemnosciach

faceci to naprawde egoistyczne głąby, mam dośc...wogóle go nie obchodzi jak sie czuje, czy mnie boli czy nie...wazne zeby on sie swietnie bawil i nie musial z niczego rezygnowac...chyba 3 godziny na grillu wystarcza prawda? ja pierdziele, mam dosc

a teraz znowu mnie boli brzuch...chyba znowu zacznie się akcja skurczowa...ah;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry laseczki, jej od wczoraj wieczorem ciężko nadrobić tyle się tu dzieje:) strony idą jak burza.
    Blondik - Twój przypomina mi mojego brata też taki egoista czasami ale (nie broniąc go) faceci odreagowują na swój sposób, chciał się zrelaksować pewnie. Wiadomo że Ty najważniejsza ale męskie ego to męskie ego i chyba nikt tego do końca nie zrozumie.

Biedroneczka nie złość się dni płodne są, mełż napił się browara - to dobrze wpływa bo w browarku jest sporo dobrych rzeczy także teraz żołnierze odżywione zrelaksowane i silniejsze do boju:)

Nieukowa - ja też nie lubię już tej koleżanki.
    jej ide kawe zrobić bo przecież w każdym urzędzie dzień zaczyna się od kawy:)
    a poniżej mój zwariowany wykres
    968225e4ed5a0feaeea7ee2b5f25e0bf.png

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dupie mam jego ego...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...

I tak skończyło się na apapie - a wzbraniałam się przez całą noc - niestety nad ranem przegrałam z bólem:(

Nieukowa JA TEŻ NIE LUBIĘ TEJ TWOJEJ KOLEŻANKI!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrrr nie powiem co bym zrobiła jej tym wałkiem Konwalii Tymka....

Konwalianka buuuu mój małż też tak czasami ma, że nie dzwoni i nie pisze...ale zawsze, ma za to awanturę, chyba nigdy mu nie odpuszczę.....

Biedra no to dzisiaj siłą małża, siłą...

Blondik skarbie współczuję bóli, skrzepów i postępowania małża....ech faceci czasem to nie wiem czy ONI posiadają mózg????

Lena seks do góry nogami....a tego to jeszcze nie próbowałam...heheheh

Zgredka na mnie nie działała skórka od chleba....ja musiałam od razu zjeść coś konkretnego.....

Miłego dnia kochane...

Wysłany: 11 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ja wiem że masz żal do niego trzeba było powiedzic ze nie idziesz bo sie zle czujesz ja piernicze faceci to czasem takie bezmózgi mam nadzieje ze już sie wszystko złuszczyło i teraz pomału bedzie coraz lepiej a ty sie nie przejmuj olej nie rób obiadu odpocznij

Maniek mój piwa przed pić nie moze bo mu ze tak powiem nie chce zesztywnieć :P
    Po wnku za to jest sex wszech czasów :P

Niukawa już nie lubie tej laski :P powiem ci ja mam jedno ale teraz na własnej skórze czuje jak to jest starać sie i co miesiąc dostawac @ :( nigdy bym takich głupot nie gadała

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka to Ty mu do herbaty tego wina dolewaj:)

Blondik wiem że masz to jego ego w dupie, ale po co się wkurzać i tak już nic nie zrobisz - na mojego działa jak mu suszę ucho jak mnie wnerwi to mu wykład robie :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 11 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha nio sami sobie robimy winko ach jutro bedzie na bank dziś koze bez winka za to z żelikiem :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta.niby zawsze trzeba faceta zrozumiec. jak jets chory to sie nim opiekowac, nadskakiwac mu itd. za to jak kobieta sie zle czuje, to ma przecierpiec i nic jej sie nie nalzey...
    powiedzialam mu co mysle, niby skrucha jest...ale mam obawy,ze po prostu tylko "do nastepnego razu".

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • choco Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki !!!
    Widzę panowie mieli wczoraj dzień samolubstwa. Mój też. To chyba przez pełnię księżyca :-)

Zrobiłam mojemu w nocy awanturę, przeszłam załamanie nad własną beznadziejnością, straciłam pół głowy włosów pod prysznicem, kolejne pół przy czesanie. Na koniec dostałam nerwobóli w klatce i w żołądku, no a później było <3 z żelikiem. Fajnie było :-) nie jest taki klejący jak Durex czy inne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:19

Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conceive plus? nam się z nim udało, fajny jest

choco lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik - tulę.. facet nie popisał się, podejrzewam, że nawet nie ma zielonego pojecia o co Ci chodzi.. niektóre ich zachowania sa niezrozumiałe dla nas..

nieukowa - ale wredna sucz..że się tak wyrażę..

choco - super ze zakończenie dnia było przyjemne i że zelik podszedł :)
    Malenq - zdrówka..

a ja sie cholera martwię - telefon wyłączony, na fb go nie ma, na maile, ese-mesy nie odzywa się.. zadzwoniłam do jego kolegi - też cisza, nie odebrał, napisałam eska - nosz k. tak tego nie zostawię, przegiął na całej linii a ja głupia się martwię!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tez tak ma...jest w pracy np do 22, w ciagu dnia raz sie odezwie, ale jak skonczy robote to dzwoni do: brata, taty, kumpla...itd a mi nie da znac ze wraca a ja sie marwtie i wymyslam czarne scenariusze...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    mój tez tak ma...jest w pracy np do 22, w ciagu dnia raz sie odezwie, ale jak skonczy robote to dzwoni do: brata, taty, kumpla...itd a mi nie da znac ze wraca a ja sie marwtie i wymyslam czarne scenariusze...
    Blondik, mój Paweł zawsze się do mnie odzywa w ciagu dnia i zawsze dzwoni wieczorem, gdy jesteśmy osobno, wczoraj poszedł z kumplami na piwo i ślad po nim zaginął..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 1964 1965 1966 1967 1968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ