Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    conceive plus? nam się z nim udało, fajny jest
    tak kochana Choco z żelikiem a ja tez go już mam i ma nadzieje ze sie uda :) moze to poprostu efekt jego działania na plemniki ze są żywsze i moga przetrwać :)

choco lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    mój tez tak ma...jest w pracy np do 22, w ciagu dnia raz sie odezwie, ale jak skonczy robote to dzwoni do: brata, taty, kumpla...itd a mi nie da znac ze wraca a ja sie marwtie i wymyslam czarne scenariusze...
    znam to....... i zawsze potem obiecuje, że już więcej tak nie postąpi....:-/

Konwalia :-/

Wysłany: 11 września 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    mój tez tak ma...jest w pracy np do 22, w ciagu dnia raz sie odezwie, ale jak skonczy robote to dzwoni do: brata, taty, kumpla...itd a mi nie da znac ze wraca a ja sie marwtie i wymyslam czarne scenariusze...
    Dokładnie mam tak samo wrrr

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na miejscu mezu poszedl na rozm Ja siedzę w samochodzie bo leje :-)
    Co do mojego testu nue robie bo cykle mam 33-34 dbu mize owulka byla 20 dc :-) poki co to mnie miesnie brzuch bola po bokach jakbyk coś dzwigala wiec poczekam pewnie franca pezyjdzie pezed wyjazden :-S

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam i dochodzę do wniosku, że mężczyźni chyba mają w mózgu dwie diody: jedna się zapala jak chcą jeść a druga jak mają ochotę na seks. Reszta wyłączona :). Nieważne, że kobieta krwawi i chce wracać do domu, nieważne że wyskakuje ze skóry gdzie się delikwent po popijawie podział - nie pomyśli jeden z drugim.

Konwalianka - ja myślę że u Twojego to się na piwie nie skończyło i po prostu gość jeszcze śpi :D.

LaRa, nick nieaktualny, Tamka lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    conceive plus? nam się z nim udało, fajny jest
    tak dokładnie, właśnie też mam nadzieje ze nam się uda :-)

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój chyba jest inny bo alkoholu nue lubi a jak mowie wieez co niw bardzo sie czuje ti sue pyta chcesz jechac czy jeszvzr pol godz zostajemy?

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,

zaraz Was nadrobię, teraz tylko odniosę się do tej strony

Blondik, no utłuc takiego, to mało! oni naprawdę czasem są z innej planety i trzeba łopatologicznie do tej głupiej łepetyny docierać... na drugi raz zostań w domu i koniec, ogromnie Ci współczuję samopoczucia, szczególnie że w takich chwilach powinnaś po prostu leżeć w ciepełku, pod kocykiem i pić herbatkę, a nie szwędać się ciemną nocą, w zimnie, bez kibelka...

Nieukowa, NIE lubię tej Twojej "koleżanki" !

Malenq, bidaku, a co bolało? ząb znów czy głowa?

ja wczoraj zażyłam Monural , który przepisała mi gin na pęcherz ale na ulotce jest napisane, że w przypadku ciąży brać tylko w ostateczności więc się zeschizowałam ... :/

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś głowa :( niestety.....
    to ja się przy apapie schizuje, bo zauważyłam, że jak wezmę to mała jest jakaś taka mniej ruchliwa, jakby otępiała...więc bardzo, bardzo nie lubię żadnych leków w ciąży...ale niestety czasem trzeba....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:27

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi girls,

Marnut, wspaniałe to ujelas :) wiekszosc facetow są egoistami, i widza tylko swój czubek nosa, nic pozatym...
    Blondik, przykro mi, ze tak sie stało, ale ja przy takim krwawieniu nie wyszlabym z domu, co nie znaczy ze maz miałby wyjść ( w każdej chwili mogłabys sie zle poczuć- potrzebować pomocy)
    Konwalianka- wyśpi sie i zadzwoni :) tylko szkoda Twoich nerwów !!!!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***

Wysłany: 11 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio szef pojechał mam troche spokoju :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, współczuję... i rozumiem Cię doskonale, chociaż wierzę, że sporadycznie wzięty lek maluszkowi krzywdy nie zrobi...

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu 3mam kciuki za rozmowę M.:)

Tamuś niby tak...ale sama wiesz...........

idę robić śledzika:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:40

Wysłany: 11 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm na mnie czeka śledzik w musztardzie dzis :) na kolacyjke

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem dziewczyny, że to wydaje się logiczne, ze może śpi..ale on nigdy tak sie nie zachowywał.. przecież wiedział, że idzie do pracy.. ostatni pociąg do domu ma o 23.20, jak nie zdąży to następny o 4 rano.. wiecie..a ja w głowie już widzę sie jako wdowa z dwójką dzieci.. bosz..ale zryty beret

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka, współczuję, ale pewnie faktycznie główka go boli... a impreza była mocno udana... co nie oznacza, że nie należy mu się porządny obsztorc

nadrobiłam ale już zapomniałam co komu miałam napisać...

jeszcze nie ma 10, a ja już po drugim śniadaniu jestem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 09:47

konwalianka lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pośmiałam i podzielę się z Wami uśmiechem. Dedykowane wszystkim, które z "3 z przodu" czują się niekomfortowo :).
    http://komediowo.pl/gid,16870991,img,16871225,title,Oni-wiedza-jak-cieszyc-sie-zyciem,galeria.html

I a propos tych zdjęć przypomniało mi się, jak z pół roku temu byłam w przychodni na pobraniu krwi...jakbym sama nie słyszała na własne uszy tego, co usłyszałam - to bym nie uwierzyła.
    Na ławeczce przed zabiegówką trzy starsze panie (70-80). Nie słucham ich rozmów, bo o czym tu słuchać? Co kogo strzyka i boli? Zatapiam się w pasjonującej lekturze ulotek medykamentów, ale kątem oka zerknęłam na Panie.

Jedna z łapką do góry, już po pobraniu krwi (trzeba ponoć później na 5 minut usiąść), koło 80tki, pomalutku się rusza.
    Druga w grubej kurtce (myślę sobie "starość nie radość, starszym ludziom wiecznie zimno"), żwawa, choć też leciwa.
    Trzecia z kulą i opatrunkiem na nosie (myślę "pewnie się biedna gdzieś przewróciła, widać że lata swoje ma").

W pewnym momencie staruszka nr 1 (80tka na karku) wstaje z ławki i mówi "No, ja już swoje odsiedziałam."
    Staruszka nr 2 (70tka): "To może ja się Pani pomogę ubrać. Ehh..że też Pani nie zimno w takim leciutkim polarze...no, ale Pani przecież prowadzi (już mi lekko kopara opadła), w samochodzie zawsze cieplej. Ja na tym motorku (moja szczęka na podłodze) to się muszę ciepło ubierać, bo wiatr przenikliwy przy jeździe..."
    W tym momencie przechodzi pielęgniarka i pyta trzeciej staruszki:
    "A Pani co się stało???"
    Staruszka nr 3 (chyba najstarsza) podnosi zmęczony wzrok znad kuli, o którą się opiera i odpowiada: "A bo ja z dachu spadłam..."

Wiele bym dała, żeby zobaczyć w tym momencie własną minę :D.

LaRa, Tamka, Blondik, nick nieaktualny, Anuśka lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ma racje caly czas wmawia sie nam, ze mamy rozumiec facetow i im poblazac, przez to mysla, ze mi wszystko wolno. Dobrze, ze mu powiedzialas co myslisz, niech wie, ze zle postapil.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zzarlam pyszne drugie sniadanko mmm mam ostatnio etap pomidora..
    Ale szybko gdzies wpadlo jedzenie i chyba juz zniknelo, bo znowu dziwnie mi...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, padłam! niezłe babciunie, mam nadzieję, że i ja taka będę w tym wieku, chociaż na motorze jeździć nie umiem ;)

a przypomniało mi się, jak kiedyś w komunikacji miejskiej usłyszałam, jak jedna babunia, na oko 70-80 lat, do drugiej powiedziała: "ja to nie lubię jak się kler w politykę wpierdala" ;) prawie mnie zmiotło ;)

MANIEK, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 1965 1966 1967 1968 1969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ