My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Anuśka, duphaston nie podnosi temperatury, wiem bo sama biorę w fazie lutealnej i widzę, że nie zmienia mi niczego, taka jest różnica między duphastonem a luteiną - luteina tempkę podnosi bo jest naturalnym progesteronem, a duphaston jako syntetyczny substytut nie wpływa na temperaturę
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
no hejka dziewczyny dziś jakiś dziwny ten dzień... niedobrze mi, zła jakaś jestem, wszystko mnie drażni... nie wiem czy mogę zwalić na @, bo od dwóch dni tylko lekkie plamienia..hmm
ja biorę luteinę no i właśnie lekko fałszuje tempkę niestety....
pozdrawiam serdecznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z majóweczki i melduję się na posterunku Mam nadzieję, że będę miała co czytać, liczę na same dobre nowiny!!!!!!
Alfetka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Anastazjaaa ja też jestem po wkładce. Miałam ją 3 lata ale okazało się że macica mi się kurczy i trzeba było szybko wkładkę usuwać bo wbijała mi się w macicę
Po wyjęciu przez 6 m-cy brałam pigułkę i teraz to mój pierwszy cykl, więc logicznie rzecz ujmując nie powinnam zajść
Ale cuda się zdarzają i jutro kupię a w poniedziałek zrobię teścik
Hej Kasia. Udostępnij wykres
Miłej nocki kobietki -
Majóweczka niezwykle aktywna Pięć dni dreptania po górach, nóżki bolą, zakwasy są, tak więc zaliczam ten czas do udanych
Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Posty Wasze nadrobiłam, jutro uzupełnię wykresik i odezwę się popołudniu Dobranoc dziewczynkiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Hej dziewczynki ehhh jak sobie pomysle ze za 1,5 miesiaca koncze magiczne 30 to trudno mi sie pozegnac z moja 2 z przodu
-
nick nieaktualny
-
No proszę dziewczynki Coraz więcej nas tutaj Witamy nowe koleżanki w tym wątku Mi trzydziecha strzeli za miesiąc i dwa dni W planie miałam zafasolkowanie do tego czasu, ale u mnie wygląda na to, że jeszcze to potrwa.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
No u Nas tez to potrwa..no al emysle ze jak bede sie pzobywala 3 z przodu to juz bede miala malucha wiec jesesmy na poczatku drogi
-
Aniu najważniejsze to się nie poddawać. Każdej z nas przychodzi moment zwątpienia, ale teraz są takie czasy, że z pomocą medyczną udać się może wszystkim, którzy bardzo tego pragną. Myślę, że jak będziesz się trójeczki z przodu pozbywać, to już nie będziesz miała malucha, a dużego łobuza/łobuziarę
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
wiem zwatpienie mielismy w styczniu/lutym teraz mamy pewnosc ze zrobimy co mozemy a łobuziaki beda jak nie " nasze " to adoptujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 17:57
chmurreczkaa, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość