My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No to życzę Ci aby się skróciły, ale może nie aż tak jak poprzedni Ty i tak nie masz długich przecież
Ale Ci fajnie, zajrzysz sobie do środeczka Zobaczysz co tam wyprawiają jajcorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 12:26
Tamka lubi tę wiadomość
-
Ja sie ciesze ze mam suszarke
Kupilismy niedawno i jestem w niebowzieta. Mieszkanie nam gnilo . Nie mamy miejsca na balkonie zeby suszyc ciuchy wiec stojace suszarki staly w pokoju. Grzyb sie na scianie zrobil, w kuchni, pokoju i lazience .A wyprac posciel i wysuszyc to dopeiro miejsce zabeira.
A teraz ciach wkladam do suszarki i posciel suchutka
Ale ciuchy niszczy niestety, no ale nie ma nic doskonalego. -
z suszarki korzystałam kiedyś mieszkając w Hiszpanii, pranie nie schło, hehe a tak serio to też właśnie nie było gdzie go suszyć i bardzo sobie chwaliłam ale nie dla delikatnych rzeczy, no i niestety cały ładny zapach płynu do prania się ulatniał, ale to był stary model, pewnie teraz są lepsze
no, to już po wizycie... stanu zapalnego nie ma, wszystko ładnie czysto wygląda, cytologia pobrana , teraz 14 dni czekania na wynik...
owulował będzie prawy jajnik i to wszystko, co udało mi się z Pani doktor wyciągnąć, powiedziała, że im mniej wiem, tym lepiej, mamy cieszyć się sobą nawzajem a nie kombinować czy to już czy jeszcze nie, że natura nie lubi matematycznych analiz, lubi spontan i niespodzianki, wyniki mam bardzo dobre, mam zrobić te kolejne po owulacji i tyle
aa, nauczyła mnie trochę odczytywać usg bo kompletnie nie rozumiałam co widzę na tych wydrukach i opowiedziała o ciążach bliźniaczych, jak powstają i czym się różnią, bo zapytałam z ciekawości
i z tego wydruku właśnie wiem, że jestem w fazie około owulacyjnej, bo jest taki opis i to cały mój sukces bo nie umiem odczytać ani grubości endometrium ani wielkości pęcherzyka ale fajnie widać, że są 2 dominujące
fascynujące jest to wszystko, żałuję, ze nie zostałam ginekologiem
aa, i śluz był rozciągliwy! nie wiem jak to możliwe, że tu na dole gdzie badam jest taki mętny, a tam na górze pięknie się ciągnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 15:57
Nenaaa, Alfetka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
No z tym miejscem to jest właśnie kłopot. U mnie ciasno ale grunt że jest już pralka i można prać.
Miejsce na balkonie będę mieć prawdopodobnie do suszenia tylko trzeba najpierw balkon wyremontować ;> Bo mam jeszcze jakąś papę i mają wylewkę robić i płytki kłaść ale kiedy to będzie to tego niestety nie wiem. -
Krokodyl, gratuluję pralki
Tamka, SUPER, że wszystko gra u Ciebie ,a ten śluz... no w konia nas robi, nie ogarniam tego Idę z Tobą na tą ginekologię, do 40stki się może wyrobimy, ale to musimy zaraz-już, po majówce pójdziemy
Cześć Anastazja, jak wizyta w Pl?
Tamka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość