My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa ależ dziękuję Pralka jest super, taka jak chciałam.
Czego nie mogę powiedzieć o odkurzaczu i żelazku, niby sama powiedziałam ale pani obsługująca nas w sklepie nie powiedziała nam o kilku faktach które sprawiają że te sprzęty mi teraz nie pasują. A najgorsze że brałam drogie "bo lepsze".
Anastazjaaa jak masz dużo prania to daj, wrzucę do zajebiaszczej nowej pralki. :PPPP
Jak u Was majówki przebiegają? Ja szykuję kreację na jutro Idziemy na wielką imprezę "firmową" a małż już sapie że musi garnitur założyć. :PPPAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Pewnie, że tak Brawurka Zostań z nami
W weekendy i Święta u nas zwykle trochę pustawo Dziewczyny korzystają z wolnych dni na maksa Tylko ja się dzisiaj tak snuję po domu ale za chwilkę wsiadamy na rowery, mała wycieczka nad morze, przyda się trochę ruchu -
cześć dziewczynki, witaj Brawurka
miłej majówki Wam życzę, my po ognisku, trochę nas zmoczyło ale na szczęście szybko przeszło i udało nam się trochę posiedzieć
zaraz muszę teścik owulacyjny strzelić żeby zobaczyć co i jak, mimo rad ginki nie umiem odpuścić -
Hej dziewczyny.
My wczoraj grillowliśmy i kiełbaski nad ogniskiem piekliśmy. Obżarłam się jak prosiątko A dzisiaj tempka jeszcze wzrosła do 37. @ nadal nie ma, ale zauważyłam że moja rozmemłana szyjka zaczyna pomału twardnieć i nie wiem co o tym myśleć. Muszę pogooglać troszkę, może coś znajdę...
Witaj Brawurka, dziewczyny tutaj są bardzo miłe i pomocne. Więc jeśli masz sporo obaw i niewiadomych to świetnie trafiłaś -
Tamka coś tu jest nie tak bo owu miałam między 9 a 12 kwietnia a teraz czekam na @. Zrobiłam sobie testy owulacyjne nawet i teraz nic nie ma... Nie kumam... A lekarz powiedział mi że jeśli po 7 dniach brania Duphastonu nie wystąpi krwawienie to będzie oznaczało ciążę. Biorę od 29 kwietnia. Duphaston jest syntetycznym progesteronem i też podnosi tempkę więc może dlatego mi zaznaczył ovu... Skołowana jestem strasznie
-
Cześć dziewczyny Witamy Brawurkę wpadłam tylko na chwilkę, niestety mąż ma dyzur i musimy przez to siedzieć na czterech literach, więc próbuję sobie jakoś czas zagospodarować jak jest w pracy. dzisiaj ambitnie, autko i mieszkanko wysprzątałam wiec teraz troszkę do Was wpadłam Nena jak sie czujesz wykresik wygląda super
A ja dalej nie wiem co u mnie, małpa nie wiadomo gdzie jest, ale dzisiaj/a jutro powinna być a tu żadnych objawów znowu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 20:23
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:
fascynujące jest to wszystko, żałuję, ze nie zostałam ginekologiem
Kochana z Twoją wiedzą na te tematy jeszcze wszystko mozliwe Ja jak mam jakieś pytania wchodzę do Was i zawsze mi wszystko sensownie wyjaśnicie, tutaj na naszym wątku to jak w encyklopediiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 20:22
Tamka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hello,
Anuśka przestaw sobie "ręcznie" owulkę na tego 12 kwietnia np. Nie będzie Cię ta krecha denerwować Ładnie to u Ciebie wygląda, trzymam kciuki
Moja tempka już "dogorywa", ostatnie jej podrygi...czuję się już bardzo @owo.
@ jutro lub pojutrze. Już to jakoś przetrawiłam wczoraj Jeszcze jeden majowy cykl mnie czeka, także nie będę jeszcze przeklinać tego maja
Miłego dnia
-
Jutro będzie 36.6 Taki spadek mam zawsze dzień przed @. Serio dziewczynki, nie ma co gdybać, czuję, że idzie tak jak w poprzednich cyklach Już w nocy będę wiedziała czy rano będzie znaczny spadek Zawsze po 23ej mam identyczną tempkę jak rano Taka jestem cwana
Justta, Chmureczka...hop hoooop!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 13:01
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Hejka u mnie @ się już kończy i już niedługo zaczynamy
Nenaa u ciebie ładnie to wygląda trzymam kciuki dalej, Anuśka ty też masz niezły wykresik, ktoś w końcu musi rozpocząć tą dobrą passę
Pogoda u nas do du...y spać się chce. Zaraz jakiś filmik będziemy oglądać, miłego popołudnia dziewczynki pozdrowienia od mojego mężusia dla wszystkich oczekujących na dwie krechy
Alfetka, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Justa, trzymam kciuki!
Nena, zobaczymy, może będzie niespodzianka...
Anastazja, idziemy łeb w łeb!
u mnie już nie wiem co się dzieje, od 4 dni wychodzi mi na teście owulacyjnym identyczna kreska, bledsza niż kontrolna ale wyraźna, i co to ma być?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa, niestety ta tempka jest podtrzymywana sztucznie więc o niczym nie świadczy. 7 maja biorę ostatnią tabletkę Duphastonu i jeśli w ciągu tygodnia od odstawienia nie zakrwawię to znaczy że coś z tego będzie... To odliczanie dni jest okropne... A jeszcze szyjka mi się zamyka pomału i nie wiem czy to dobrze, czy źle...
Nenaaa i Jussta trzymam kciuki za Was dziewczyny
Anastazjaaa masz rację walczAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka, ale długaśna faza lutealna Gdyby to nie był cykl po odstawieniu antyków to nic innego tylko fasola by przy takiej fazie była Co nie wyklucza, że jeszcze może być
Tamka, nie pomogę z tymi testami bo nie stosowałam jeszcze Trzymam kciuki za owulkę
Justta, podziękuj mężowi za pozdrowienia, wzajemnie, pozdrów Go od nas
Anastazja, serduszkuj dzielnie, powodzenia, gratuluję optymizmuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 20:38
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka, duphaston nie podnosi temperatury, wiem bo sama biorę w fazie lutealnej i widzę, że nie zmienia mi niczego, taka jest różnica między duphastonem a luteiną - luteina tempkę podnosi bo jest naturalnym progesteronem, a duphaston jako syntetyczny substytut nie wpływa na temperaturę
Nenaaa lubi tę wiadomość