My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie u mnie @ ale muszę wam powiedzieć że mam lepszy humor niż wczoraj,a to dziwne może te nowe nadzieję że teraz to już się musi udać i mam plan kupić ten żel wspomagający, a i pogoda ładna to się humor poprawił mimo @, miłego dnia kobietki
-
Tamka też jest mi miło że do was dołączam a co tak sama będę ;-)jak wszystkie to wszystkie
Nenaa no właśnie bo straszna posucha u nas, dawaj dawaj tą drugą kreskęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:31
-
no właśnie laski, no przecież nawet statystycznie rzecz biorąc jest niemożliwe żebyśmy WSZYSTKIE miały problem z zajściem, to się po prostu naukowo wyklucza
więc koniec z sabotażem! jajka, plemniki, przysadki, ciałka żółte, endometria - do roboty! skończyło się pobłażanie - w maju mają być 2krechy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:34
Nenaaa, justta, Anuśka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Bardzo bym chciała zapoczątkować tą lawinę Kobietki ale ewidentnie nie czuję, żeby coś się "zadziało" u mnie. Wszystko jest jak zwykle. Temp., wredna jędza też już powolutku w dół i tak to jest...Jak już @ musi przyjść to niech to zrobi szybko i następne ewentualne testowanko pod koniec maja
-
Ja się ostro biorę za robotę, żel Conceive Plus kupiłam przed chwilą na allegro, trzy tubki mają mi starczyć, zaczynam znowu brać wiesiołka i lecę dalej magnez witaminy prenatalne tam jest kwas foliowy już to więcej chyba nie trzeba i siemię będę pić też, właśnie właśnie nie mamy żadnych problemów to do roboty kochane
-
Masz rację Tamka, coś tu nie halo! Zaniżamy statystyki! Kurva! Wątpię, żeby akurat spotkały się tu wszystkie dziewczyny z problemami. Za duży zbieg okoliczności by był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 10:43
Tamka lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Tamka może się jeszcze rozkręci ten twój śluz
zresztą idę dzisiaj do gina, jak co tydzień ostatnio więc niech tam zajrzy bo może ja się nie doleczyłam po tej infekcji z zeszłego miesiącaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 12:16