My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się przed praca.
smarta wrote:A my wczoraj nie dzialalismy. Nawet nie chce mi się tego komentować. Jak się teraz nie uda, a bez bzykania raczej ciężko będzie to odpuszczam. Po prostu mam dość. Może nie dla mnie jest bycie matką. Na prawdę mam ochotę zakończyć wszystko tutaj, rozwieść się, sprzedać mieszkanie, skasować osobowość i zacząć gdzieś wszystko od nowa.
Och kochana jest aż tak źle? Nie łam się wszystko się ułoży!
Przytulam mocno -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Lenka hmm no własnie patrzyłam co jest z tymi wykresami wrrrr
To nie wykres..
To ze mna cos nie hallo ...
Ja jestem pewna na 200% ze owu była wczoraj - testy owu wyszly najmocniejsze w niedziele a to podobno 24-36 godz. Po za tym jajnik mnie wczoraj do południa tak napiwrdzielal ze hoooo hooo a potem ulga i cisza ....
A z temperatury nic .... Nic .... Nic ....
Załama .....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Blondik wrote:hejka, łykam wszystko,co sie da...jutro kolejna kontola, przedłużenie l4 i wywoływanie okresu...mam nadzieje,ze to coś da...bo boje sie, ze mnie wysla na kolejny zabieg:(
piękna pogoda, co dziewczynki;)
Kciukam aby nie było potrzebne kolejne -
Lena83 wrote:To nie wykres..
To ze mna cos nie hallo ...
Ja jestem pewna na 200% ze owu była wczoraj - testy owu wyszly najmocniejsze w niedziele a to podobno 24-36 godz. Po za tym jajnik mnie wczoraj do południa tak napiwrdzielal ze hoooo hooo a potem ulga i cisza ....
A z temperatury nic .... Nic .... Nic ....
Załama ..... -
Biedroneczka83 wrote:hmm zobaczymy bo nic oprócz takiej dziwnej temp nie sugeruje na owu 15 łącznie z wizyta u gina
Przy tak zaznaczonej owulacji zagnieżdżenie mogło być 19 co zgadzaloby się ze wzrostem temperatury 20 mocno trzymam za to kciuki -
nick nieaktualny