My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Konwalianko na razie nie jest tragicznie
aczkolwiek ręka mocno boli, bo mam od kilku dni ból nadgarstka w tej pociapanej ręce
Boję się dzisiaj z domu wyjśćCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:1. smarta - kurcze, trochę takie "chore": to przywiązanie męża, od razu mi się kojarzy z brakiem zaufania do drugiej osoby, skoro ma problem z tym, abyś się nawet z koleżanką/ami spotkała..
2. musicie ustalić podział - bez tego nie obejdzie sie, bo inaczej zje Cię frustracja..
1. ja bym jeszcze dodała chęć absolutnej kontroli drugiej osoby,
2. egzakli
-
Hej piękne
Melduję się z roboty...
Ale mi kobiety z pracy podniosły ciśnienie. One nie wiedzą (i dobrze) że się staram i zaczęły przy mnie obrabiać dupsko jednej z pielęgniarek, która roniła 4 razy i obecnie jest ok. 11 tygodnia ciaży.
Normalnie nie wiem z czego to wynika, objechały ją że zamiast siedzieć na L4 to chodzi do pracy (mimo że nie dźwiga ani nic) i że jest nienormalna bo nie dba o dziecko. Poza tym stwierdziły że zbrzydła w ciąży i jest teraz taka obleśna, że mąż powinien ją zostawić ;/ No kurvasz, dla mnie wygląda ładnie i fajnie się zaokrągliła (była niezdrowo chuda kiedyś) i po prostu trochę mniej się maluje.
Wiecie co, strach się bać, zamiast jej dobrze życzyć, to psy na niej wieszały. Może i nie jest gwiazdą ta pielęgniarka, ale normalna kobitka i to jeszcze po przejściach ;/ Nawet nie chce myśleć co o mnie będą mówić jak mi się uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 10:28
-
Zgredka, a może wstrzymajcie się jakiś czas? Moje poronienie (a w zasadzie lekkie plamienie) zaczęło się po jedynym sexie jaki mieliśmy w ciąży... po tym było kilka dni spokoju, a potem zaczęło się na dobre. Może to było bez związku, ale jeżeli krwawisz to naprawdę nie ryzykuj...
-
boszzze jakie cudo i jaka mina wesoła - aż wstać się chce...kurcze a ja tu przy biurku się kiszę w taką piękną pogodę.
byłam dziś na badaniach jeszcze się umówię do gin może podglądniemy jakiegoś pęcherzyka....Maniek
-
a właśnie, zapomniałam napisać zgredce, że u nas też po seksie zaczelam krwawić i plamić i lekarz bezwzględnie kazał się wstrzymać na 3 tygodnie do tego dostałam lutkę
nieukowa - przykre to naprawdę..może jeszcze z I części opisu pomyślałabym, ze się o nią martwią (że pracuje wiedząc ze poroniła 4 razy, może powinna się oszczędzać, leżeć, no sama nie wiem..), o tyle II część mnie powaliła.. ech, ale prawdą jest, że ludzie lubią gadać..i nei ma się na to wpływu -
Biedroneczka83 wrote:wiesz mnie sie wreszcie udało znalesc gina który nie robi problemu i usg mam na nfz kiedy chce
No wlasnie ta mowila ze nie ma i nie bedzie zadnego problemu..W dodatku kolezanka nagadala mi ze jeden z blizniakow moze byc niepłodnypół nocy nie spalam
Zakochana -
Zakochana wrote:No wlasnie ta mowila ze nie ma i nie bedzie zadnego problemu..W dodatku kolezanka nagadala mi ze jeden z blizniakow moze byc niepłodny
pół nocy nie spalam
-
Zakochana wrote:Własnie nie wiem na jakiej podstawie i skad ma takie informacje
-
choco wrote:Że niby bliźniaki dwójajowe i oba ma ten drugi? Niech ta koleżanka telewizji nie ogląda bo telewizja kłamie
Zakochana lubi tę wiadomość