My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Marnut ..
NIKT .... absolutnie NIKT mnie tak nie rozumie jak czekolada ..
I dobre winko;) Mleko w tubie też uwielbiam;) i zupki chińskie na sucho vifon czerwone;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 14:23
-
choco wrote:Dziewczyny czy śluz kremowy, to ma być kremowy z koloru czy konsystencji. Bo mnie właśnie zalało kremowym w kolorze ale ciągnącym. W dni plodne to mam ciągnący ale przezroczysty. A teraz jeszcze jajnik mnie boli. Może mam 3 owulację w tym cyklu ?
ciągnący białawy...
gdzieniegdzie grudkowatychoco lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
hey dziewczyny dzięki za powitanie mam nadzieje ze będę miała tak dużo czasu jak wy żeby codziennie się przywitać bo ja to mam cały dzień zajęty i mało czasu na neta ale będę się starać teraz jestem na zwolnieniu i dziękuję za to bo dziś przyszła @ i mam straszne bole no wiec zaczynam nowy cykl i zamierzam umówić się do gin i sprawdzić co z moimi ukochanymi cystami mam nadzieje że zaproponuje mi coś dobrego co by je zlikwidować życzę wszystkim kobietkom miłego dzionka i samych pomyślnych wiadomości buziole
Blondik, angeika lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Lenka, Biedona dzięki za rozjaśnienie, to sobie kremowy zaznaczę.
Na PMS to czekolada z karmelem musi być u mnie, i cherry cola, albo batonik czekoladowy zapijany sokiem z marchwi (ale nie takim kubysiem tylko takim z marwita).
Konwalianka, było trzeba mówić, że już Ci ciężko i nie dasz rady dwa razy latać. Niech od razu Ci L4 wystawi.**********************Gang 18+***********************
-
no widzicie, byłam już w takim stanie, ze było mi wszystko jedno..a mąż teraz na mnie krzyczy (przez skype pisząc), że jutro mam iść po zwolnienie..
do tego usg połówkowe mam dopiero 28 października, bo wcześniej nie ma miejsca u tego lekarza co chcę.. -
To ja idę po colę jeszcze i zapiję to dzidostwo....
Jak kibel odkamienia taka coca cola to i doła może....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Jak mam PMS to mnie jeszcze kakao Puchatek potrafi zrozumieć
Ale bez zalewania mlekiem... łyżeczką jem...
Marnut, ja tez na wiecznej diecie, własnie dlatego że się poddaje takim rozkoszom podniebienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 15:26
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Johnam ja się nie witałam więc się witam i życzę powodzeni
Z brakiem czasu widze że masz tak jak ja, ale jakoś dajkę radę
A propos śluzu kremowego - taki zaznaczam kiedy jest nieciągnący i gładki, przypominający raczej lekkie mleczko do ciał niż tłusty krem (wtedy dla mnie byłby lepki).Johnam lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyKonawlia
buuu współczuję podejścia lekarza....bo to ewidentny deb.....jest, jeżeli twardnieje Tobie brzuch i szyjka Ci się skraca.....to idź od razu jutro..
heheheh mleczka w tubie nie jadłam chybaaaaaaaaaa............ z 10 lat:)
dzisiaj zrobiłam sobie "zastępczą nutellę" z kakao, miodu, orzechów laskowych, i suszonych daktyli, i łyżki oleju kokosowego:) mniammmmmmmmmm na jutrzejsze naleśniki będzie jak znalazł..... -
Tez kocham mleko w tubie, jem je akurat przy wiekszym zalamanii slodyczowym..
Ja zaraz bede jesc psraga z kasza peczak i buraczkami, moze skladniki do siebie srednio pasuja, ale taki dzis kaprys a potem puddinf sztuczny jakis okropnik z biedronki -
Momo dzięki, ja to wszystko wiem
nie pamiętam już która z was to napisała odnosnie tego ślubowania na cywilnym, ale dokladnie wlasnie o to mi chodziło i podpisuje się pod tym wszystkimi 4 łapkami
momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************