Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa dawaj z tą @ to razem będziemy próbowały :)
    Marnut czytałam to co wstawiłaś, już kiedyś wcześniej, i absolutnie się z tym zgadzam :D Nieukowa posłuchaj marnut i faktycznie się opij :) Po pijaku laski często zachodzą :) Ja w tym cyklu też planuję nie trzeźwieć przez 5 płodnych okołoowulacyjnych dni ;D Skoro patologia tak łatwo zaciąża to po pijaku jeszcze się puszczę z małżem :P

nick nieaktualny, konwalianka, Anastazjaaa, LaRa, Johnam lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy

Lekarz rodzinny moze dac zwolnienie. Jak jest ok to da. Ja mialam plamienia po wyjsciu ze szpitala gdzie mialam plamienie zagrazajace i moj gin nie chcial mi zwolnienia dac. Poszlam do rodzinnej powiedzialam jaka sprawa i ze zmieniam gina wlasnie. Dala mi zwolnienie na dwa tygodnie ze niby przeziebienie ;)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pitole hej łab niedawno dopiero przestał bolec za to mała ma gorączke i kaszle :( chyba wezme L4 na nia dwa dni jutro do lekarza

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czuje sie dzis jak balon, jestem wielka ogromna. Waze 3 kg wiecej niz 1,5 tyg temu (wiem nalezy sie wazyc rano) i czuje sie strasznie. Plakne chyba

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor dziewczynki, ja tylko na chwilę u mnie masakra jakas pracy mam od cholery i teraz mnie mdlosci mecza, bol płećow i głowy ehhh a mialo juz byc lepiej ;-) ale najważniejsze ze maluch zdrowy, byłam na prenatalnych i wyniki za 2 tyg ale pan doktor mowi ze wygląda dobrze uffff :-)
    Jak sie trochę ogarne i na zwolnienie pójdę to się poprawie! Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze :-)
    Buziaki i pozdrawiam :-)

nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo zgredka to Ładnie idziesz ;-) mi przybyło 1,5 kg od początku ale brzuch mam juz spory nie do ukryćia ;-)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bd97b415a2171991cdb3a6c9bf78a59c.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej i spokojnej nocki, mykam na serialik:)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też uciekam pa

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    Marnut tekst rewelacja :D

A ja nie chwaliłam się wcześniej, ale dziś odebrałam swoje wyniki i wygląda na to, że wszystko w normach :) :) :). Co oznacza że naszym problemem są "tylko" plemniory + ewentualnie 100 innych rzeczy, których u siebie jeszcze nie zbadałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:25

Johnam lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo ładny wykres Angeika ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo, to super, że część problemów z głowy.. oby nie było tego 100 innych rzeczy :)

ja też spadam filmik oglądać
    buziaki

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Bardzo ładny wykres Angeika ;)
    Dzikejue kochana :) Ja w sumie prowadze pierwszy i nie bardzo go potrafie interpretowac... ale podladam sobie wasze (co pewnie nakreca ;) ) No niby jest ok, ale malo serduszkowania bylo i w owulacje nie bylo ani po niej nie bylo, bo akurat musialm wyjechac :/
    A po drugie temp niby ok, na wykresie pokazalo owulke 16 a ja 12 i 13 mialam sluz rozcagliwy z domieszka krwi, wiec sama juz nie wiem.

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ale nie wiem jakt en wykres wkleic, aby byl pod moimi postami jak wy macie take ladne :) ja to zielona tu jestem ;)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Dzikejue kochana :) Ja w sumie prowadze pierwszy i nie bardzo go potrafie interpretowac... ale podladam sobie wasze (co pewnie nakreca ;) ) No niby jest ok, ale malo serduszkowania bylo i w owulacje nie bylo ani po niej nie bylo, bo akurat musialm wyjechac :/
    A po drugie temp niby ok, na wykresie pokazalo owulke 16 a ja 12 i 13 mialam sluz rozcagliwy z domieszka krwi, wiec sama juz nie wiem.

Wydaje mi się, że program jednak dobrze wyznaczył, bo zasadniczo powinnien być to dzień po szczycie śluzu (czyli wodnistym - płodnym), o ile tempka idzie w górę. Ewentualnie dzień wczesniej :) A na tych krwawieniach to ja się już nie raz przejechałam (gdyby moje oznaczały krwawienia implantacyjne, co m-c byłabym w ciąży). Przyczyny tego mogą być inne. Co do serduszkowań, to jak tu dziś potwierdziłyśmy na forum, czasem wystarczy jedno a porządne (w sensie z mocnymi plemnikami) żeby załatwić sprawe.
    Tyle tu babeczek zaszło w cyklach, którym nie dawało żadnych szans, że bądź dobrej mysli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:44

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Kurde ale nie wiem jakt en wykres wkleic, aby byl pod moimi postami jak wy macie take ladne :) ja to zielona tu jestem ;)

Krok po kroku ;):
    1. Klikasz w "udostępnianie..." pod wykresem i kopiujesz link z zakładki "miniatura"
    2. Wybierasz ustawienia -> społeczność i w miejscu "podpis na forum" wklejasz skopiowany link
    3. I tak niestety co m-c, bo program z każdym nowym cyklem generuje nowy link. Ale życzę żeby ta porada Ci się nie przydała :)

********Gang 18+********
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane ja wlasnie siedze i rezerwowuje noclegi stwierdzilismy ze jak juz jedziemy do Łodzi to pojedziemy w czwartek wrócimy w sobote wieczorem :) dwa noclegoi w piatek o 8 rano Misiek ma komisje w szpitalu w Łodzi ( odnosnie zmiany kat wojskowej )
    a po albo w piatek jeszcze albo w sobote jedziemy do Uniejowa na termy :D
    odbjamy sobie za to ze nie moglismy na termy w Poznaniu jechac :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Wydaje mi się, że program jednak dobrze wyznaczył, bo zasadniczo powinnien być to dzień po szczycie śluzu (czyli wodnistym - płodnym), o ile tempka idzie w górę. Ewentualnie dzień wczesniej :) A na tych krwawieniach to ja się już nie raz przejechałam (gdyby moje oznaczały krwawienia implantacyjne, co m-c byłabym w ciąży). Przyczyny tego mogą być inne. Co do serduszkowań, to jak tu dziś potwierdziłyśmy na forum, czasem wystarczy jedno a porządne (w sensie z mocnymi plemnikami) żeby załatwić sprawe.
    Tyle tu babeczek zaszło w cyklach, którym nie dawało żadnych szans, że bądź dobrej mysli :)
    Wiesz co to byla domieszka krwi w tym sluzie podczas owulacji, co miesiac ma podczas owulacji wlasnie takie plamki w sluzie, i oczywiscie sie naczytalam, ze takjest podczas uwalniania sie jajeczka. No ale moze masz racje i bylo raz a porzadnie :) a nawet jak nie, to mam jeszcze troche cierpliowsci i zaczne kolejny cykl :)

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Krok po kroku ;):
    1. Klikasz w "udostępnianie..." pod wykresem i kopiujesz link z zakładki "miniatura"
    2. Wybierasz ustawienia -> społeczność i w miejscu "podpis na forum" wklejasz skopiowany link
    3. I tak niestety co m-c, bo program z każdym nowym cyklem generuje nowy link. Ale życzę żeby ta porada Ci się nie przydała :)
    Dziekuje bardzo :)

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Dziekuje bardzo :)
    Spoczko, ja już mam tą ścieżkę dobrze przećwiczoną ;)

********Gang 18+********
‹‹ 2039 2040 2041 2042 2043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ