My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa dawaj z tą @ to razem będziemy próbowały
Marnut czytałam to co wstawiłaś, już kiedyś wcześniej, i absolutnie się z tym zgadzamNieukowa posłuchaj marnut i faktycznie się opij
Po pijaku laski często zachodzą
Ja w tym cyklu też planuję nie trzeźwieć przez 5 płodnych okołoowulacyjnych dni
Skoro patologia tak łatwo zaciąża to po pijaku jeszcze się puszczę z małżem
Czarnula87, konwalianka, Anastazjaaa, LaRa, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrryyy
Lekarz rodzinny moze dac zwolnienie. Jak jest ok to da. Ja mialam plamienia po wyjsciu ze szpitala gdzie mialam plamienie zagrazajace i moj gin nie chcial mi zwolnienia dac. Poszlam do rodzinnej powiedzialam jaka sprawa i ze zmieniam gina wlasnie. Dala mi zwolnienie na dwa tygodnie ze niby przeziebienie -
Dobry wieczor dziewczynki, ja tylko na chwilę u mnie masakra jakas pracy mam od cholery i teraz mnie mdlosci mecza, bol płećow i głowy ehhh a mialo juz byc lepiej
ale najważniejsze ze maluch zdrowy, byłam na prenatalnych i wyniki za 2 tyg ale pan doktor mowi ze wygląda dobrze uffff
Jak sie trochę ogarne i na zwolnienie pójdę to się poprawie! Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze
Buziaki i pozdrawiamMalenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marnut tekst rewelacja
A ja nie chwaliłam się wcześniej, ale dziś odebrałam swoje wyniki i wygląda na to, że wszystko w normach. Co oznacza że naszym problemem są "tylko" plemniory + ewentualnie 100 innych rzeczy, których u siebie jeszcze nie zbadałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:25
Johnam lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Bardzo ładny wykres Angeika
Ja w sumie prowadze pierwszy i nie bardzo go potrafie interpretowac... ale podladam sobie wasze (co pewnie nakreca
) No niby jest ok, ale malo serduszkowania bylo i w owulacje nie bylo ani po niej nie bylo, bo akurat musialm wyjechac
A po drugie temp niby ok, na wykresie pokazalo owulke 16 a ja 12 i 13 mialam sluz rozcagliwy z domieszka krwi, wiec sama juz nie wiem.momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angeika wrote:Dzikejue kochana
Ja w sumie prowadze pierwszy i nie bardzo go potrafie interpretowac... ale podladam sobie wasze (co pewnie nakreca
) No niby jest ok, ale malo serduszkowania bylo i w owulacje nie bylo ani po niej nie bylo, bo akurat musialm wyjechac
A po drugie temp niby ok, na wykresie pokazalo owulke 16 a ja 12 i 13 mialam sluz rozcagliwy z domieszka krwi, wiec sama juz nie wiem.
Wydaje mi się, że program jednak dobrze wyznaczył, bo zasadniczo powinnien być to dzień po szczycie śluzu (czyli wodnistym - płodnym), o ile tempka idzie w górę. Ewentualnie dzień wczesniejA na tych krwawieniach to ja się już nie raz przejechałam (gdyby moje oznaczały krwawienia implantacyjne, co m-c byłabym w ciąży). Przyczyny tego mogą być inne. Co do serduszkowań, to jak tu dziś potwierdziłyśmy na forum, czasem wystarczy jedno a porządne (w sensie z mocnymi plemnikami) żeby załatwić sprawe.
Tyle tu babeczek zaszło w cyklach, którym nie dawało żadnych szans, że bądź dobrej mysliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 20:44
********Gang 18+********
angeika wrote:Kurde ale nie wiem jakt en wykres wkleic, aby byl pod moimi postami jak wy macie take ladne
ja to zielona tu jestem
Krok po kroku:
1. Klikasz w "udostępnianie..." pod wykresem i kopiujesz link z zakładki "miniatura"
2. Wybierasz ustawienia -> społeczność i w miejscu "podpis na forum" wklejasz skopiowany link
3. I tak niestety co m-c, bo program z każdym nowym cyklem generuje nowy link. Ale życzę żeby ta porada Ci się nie przydała
angeika lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
hej kochane ja wlasnie siedze i rezerwowuje noclegi stwierdzilismy ze jak juz jedziemy do Łodzi to pojedziemy w czwartek wrócimy w sobote wieczorem
dwa noclegoi w piatek o 8 rano Misiek ma komisje w szpitalu w Łodzi ( odnosnie zmiany kat wojskowej )
a po albo w piatek jeszcze albo w sobote jedziemy do Uniejowa na termy
odbjamy sobie za to ze nie moglismy na termy w Poznaniu jechacCzarnula87, angeika, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Wydaje mi się, że program jednak dobrze wyznaczył, bo zasadniczo powinnien być to dzień po szczycie śluzu (czyli wodnistym - płodnym), o ile tempka idzie w górę. Ewentualnie dzień wczesniej
A na tych krwawieniach to ja się już nie raz przejechałam (gdyby moje oznaczały krwawienia implantacyjne, co m-c byłabym w ciąży). Przyczyny tego mogą być inne. Co do serduszkowań, to jak tu dziś potwierdziłyśmy na forum, czasem wystarczy jedno a porządne (w sensie z mocnymi plemnikami) żeby załatwić sprawe.
Tyle tu babeczek zaszło w cyklach, którym nie dawało żadnych szans, że bądź dobrej myslia nawet jak nie, to mam jeszcze troche cierpliowsci i zaczne kolejny cykl
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Krok po kroku
:
1. Klikasz w "udostępnianie..." pod wykresem i kopiujesz link z zakładki "miniatura"
2. Wybierasz ustawienia -> społeczność i w miejscu "podpis na forum" wklejasz skopiowany link
3. I tak niestety co m-c, bo program z każdym nowym cyklem generuje nowy link. Ale życzę żeby ta porada Ci się nie przydała