My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
stara_czka wrote:Dziewczyny,
badanie drożności jajników miałam robione kilka lat temu w szpitalu na Starynkiewicza. Wtedy miałam mieć inseminację, ale mój były już mąż zostawił mnie wtedy kilka dni przed zabiegiem.
Jeśli chodzi o CLO, to nie biorę go non stop. To jest moje czwarte podejście. Pierwszy raz brałam kilka lat temu przez 4 cykle, potem 2 lata temu 4 cykle, rok temu trzy cykle i w tym miesiącu zaczęłam od początku. Teraz brałam po 3 tabletki i plan jest taki, że jak do końca roku się nie uda, to będę miała zastrzyki.
Ostatnio rozmawiałam z moją Panią doktor i powiedziała, żebym uwierzyła znów w to, że się uda. Od rozwodu (3 lata temu) jakoś podchodzę do tematu bez wiary. Mój były mąż przy rozwodzie bardzo mnie zranił. Powiedział coś w stylu: "Ty jesteś bezpłodna, a ja będę miał 3 dzieci".
Aha a ex mąż to brak słów... Ja bym go na widły wzięła i pod skalniakiem zakopała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:00
-
jeszcze kilkanascie minut mam
mezu poszedl pod prysznic i takie tam
Joahnam... ojj musi sie rozluznic..jutro ma komisje wojskowa, o zmiene kat .. dla niego to "ujma" bo on chcial sluzyc w wojsku.. a teraz niestety nie powinien.. ja sie ciesze bo mi go nie beda z kara mobilizacyjna ciagac..on.. jakos nie bardzo do tego podchodzi...
a dwa dzisiejsz a rozmowa z ojcem.. naprawde dla neigo to byl duzy stres.
jego ojciec jest apodyktyczny najlepiej wszytsko wie... i Michal zawsze "bal" sie mu cokolwiek mowic z czekoolwiek zwierzac..
no ale jest tez dobra info
bylismy dzis w Kieleckiej Fabryce Mebli z cv michala
iii
babka powiedzialaz e wybieraja go jutro ma zadzwonic co ma rzyniesc w poniedzialek najprawdopodobniej zaczyna -
dbranoc, żegnam się pozytywem: dzis nie było ani jednej kropelki krwi. nieco brążowej mazi po wizycie u gina - czyściutko;)
tralala;) piję winko i zaraz się bedzie działo;)Anuśka, momo1009, LaRa, konwalianka, Katjaa, choco, Johnam lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja biore teraz cztery dni 3x1 a potem przez 6 dni 1x1
Dawje mam 530
Bralas wczesniej? Mi podpowiedzialy dziewczyny ktore go stosowaly zeby tak brac
Ja nie brałam tego nigdy wcześniej więc plan miałam brać po jednej aż do owulki i już. Napisz mi Kochana w jakich dniach cyklu dokładnie bierzesz to ja też tak będę łykać. -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Strasznie wolno u Ciebie to idzie...
-
Blondik super info
noo babka o niego z tekstem ze moze wreszcie sie zdecyduje do nich przyjsc bo juz raz do neigo dzwoniliale wtedy dostalprace u teg prywaciarza
mam nadziejeze to cos stalego bo to jednak jest fabryka z dlugim starzemi duza firma
Anastazjaaa, choco lubią tę wiadomość
-
Johnam dzięki
Anuś ja też nie wiem co to dong, ale zakładam, że nie jakaś erotyczna zabawka. Nieważne, ważne żeby pomógł
Staraczka witaj! Nie masz i nie miałaś lekko, ale twarda babka Ciebie, dasz radę. Trzymam kciuki
Angeika ale Ty mieszasz z tymi awatarkamiCo tu zerknę to widzę nową odsłonę
Lecę spać, może się mój jajnik uciszy, nie wiem czemu boli
Dobranoc :*Anuśka, angeika lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja nie brałam tego nigdy wcześniej więc plan miałam brać po jednej aż do owulki i już. Napisz mi Kochana w jakich dniach cyklu dokładnie bierzesz to ja też tak będę łykać.
Ja tez nie dlatego sie konsultowalam
Zaczynasz brac jak juz ci sie skonczy krwawienie i plamienie. Bierzesz rano do sniadania jedna i popijasz mlekiem (podobno lepiej wchodzi). Pozniej kolo 13 bierzesz druga. Mi dziewczyna powiedziala ze jak sie po tych dwoch bede dobrze czula to moge wziac trzecia na wieczor. I tak wzielam o 10:00, o 16:00 i o 21:00.
Dzisiaj pierwszy dzien, bede brala tak 3x1 jeszcze do soboty wlacznie a potem zaczynam brac 1x1. Wstepnie przez 6 dni. A potem sie zobaczyorgametrill mi owulke moze zablokowac wiec planuje wczesniej skonczyc z dongiem. Wiekszosc dziewczyn mowilo ze tak ok 4 dni po odstawieniu wystepowala owulka. No trzeba kombinowac i zobaczyc jak dzialac bedzie to cudo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:09
-
stara_czka wrote:Idzie wolno, bo tak mi się w życiu jakoś poukładało. Jak byłam z mężem to najpierw były naturalne starania, potem obserwacje cyklu, mąż długo nie chciał zrobić badań.... a jak już miała być inseminacja to się rozstaliśmy. Potem związałam się z innym, który twierdził, że uda się naturalnie i nie przyjmował do wiadomości, że może być inaczej, potem lekarz kazał mi dużo schudnąć.... dużo się działo.... aż nie chce mi się opowiadać o wszystkim....
Za to trzymam kciuki
-
Czarnula87 wrote:Ja tez nie dlatego sie konsultowalam
Zaczynasz brac jak juz ci sie skonczy krwawienie i plamienie. Bierzesz rano do sniadania jedna i popijasz mlekiem (podobno lepiej wchodzi). Pozniej kolo 13 bierzesz druga. Mi dziewczyna powiedziala ze jak sie po tych dwoch bede dobrze czula to moge wziac trzecia na wieczor. I tak wzielam o 10:00, o 16:00 i o 21:00.
Dzisiaj pierwszy dzien, bede brala tak 3x1 jeszcze do soboty wlacznie a potem zaczynam brac 1x1. Wstepnie przez 6 dni. A potem sie zobaczyorgametrill mi owulke moze zablokowac wiec planuje wczesniej skonczyc z dongiem. Wiekszosc dziewczyn mowilo ze tak ok 4 dni po odstawieniu wystepowala owulka. No trzeba kombinowac i zobaczyc jak dzialac bedzie to cudo
To teraz poczekam ze dwa dni i dopiero wezmę tak jak Ty
Zobaczy,u co wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
a ja mam owulke w 2 rocznice naszego slubu i mimo iz nie mamy plemnikow to po icz=hu olicze ze moze po meisiacu kuracj meza jakis jeden jedyny dotraw
wiec staraczkatzeba wierzyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:18
Anuśka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara_czka wrote:a gdzie o tym DONGU można przeczytać?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/dong-quai-dziegiel-chinski,2129.html
I
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308.html -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a ja mam owulke w 2 rocznice naszego slubu i mimo iz nie mamy plemnikow to po icz=hu olicze ze moze po meisiacu kuracj meza jakis jeden jedyny dotraw
wiec staraczkatzeba wierzyc
Ania ja tez w to mocno wierzety musisz zaraz zaciazyc bo ja sie na listopad pisze wiec wiesz, a ty przede mna w kolejce jestes
Ania_84 lubi tę wiadomość