My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Ania ja tez w to mocno wierze
ty musisz zaraz zaciazyc bo ja sie na listopad pisze wiec wiesz, a ty przede mna w kolejce jestes
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
oki to juz znikam ...
mezu doszedl >. znacyz sie przyszedł
Czarnula87, Lamama, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana z domu Zuza mi sie rozłożyła od wczorajszego wieczora ma 39 gorączki pokasłuje
ide z nią do lekarza
mam nadzieje ze te niespodzianki nie zakłócą zagnieżdżaniu sie groszka
miłego dnia kochane moja tempka sobie rośnieoby taka była za tydzien
Johnam lubi tę wiadomość
-
dzień dobry, ja poddenerwowana dziś jakaś.. buu.. oberwao się nawet Tymkowi, za to, że nie słucha mamy..melisa melisa
staraczka - faktycznie masz wiele przejść za sobą.. życzę CI, abyś szybko zaciażyła..a i jeszcze tak mi przyszło na myśl.. czasem warto zmienić/ skonsultować się z innym lekarzem, aby zobaczyć jak on/ona zajęłaby się Twoją sytuacją..skoro nigdy nie korzytsałaś z naturalnych środków to tym bardziej należy spróbować, bo organizm mógł się do chemicznych już przyzwyczaić a takie "nowe' mogą okazać się skuteczne! trzymam kciuki!
Dronka - zdrówka dla córci
Ania - ale cudne wieści, i z wyjazdem i z pracą - trzymam kciuki!
Kropeczko - witaj, dawno Cię nie było
witam resztę mamusiek i owulantek i życzę miłego dnia..
mnie od rana naparza brzuch - ech ;/ -
Ania_84 wrote:Blondik super info
noo babka o niego z tekstem ze moze wreszcie sie zdecyduje do nich przyjsc bo juz raz do neigo dzwoniliale wtedy dostalprace u teg prywaciarza
mam nadziejeze to cos stalego bo to jednak jest fabryka z dlugim starzemi duza firma
-
Dzien dobry kochane
Biedroneczka83 to kuruj córcie moze to tylko 3 dniowka bo takie tempki sa przy miej
Konwalijko odpoczywaj
Anastazja spokojnego dnia w pracy
Kropeczko milego dnia
A ja zaraz biore sie za pakowanie
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
U mnie temp szaleje - gdyby nie fakt, że to 3 dzień @, powiedziałabym, że właśnie miałam owulację. Skok 0,5 st, nawet przy owulce takich wyraźnych nie mam.
Stara-czka (zayefajny nick jak się go czyta jako dwa wyrazy! ) podziwiam cierpliwość i wiarę w umiejętności lekarki prowadzącej oraz podzielam sugestię Konwalianki co do konsultacji z innym lekarzem.
Czarna (bo to chyba Ty pisałaś o "przeziębieniu" w ciąży) czy to nie jest tak, że na zwykłym L4 płacą 80% a na ciążowym 100%? Bo jeśli tak, to może lepiej wydać 100zł na gina. Czemu Konwalianka ma tracić pensję przez niefrasobliwość jakiegoś lekarza?
Biedronka - zdrówka dla Zuzy, niech szybko się kuruje! A Ty się o kropkę nie martw, niech się od początku uczy, że życie to nie bajka i ze stresem się trzeba oswoić.
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry kochane
Biedroneczka83 to kuruj córcie moze to tylko 3 dniowka bo takie tempki sa przy miej
Konwalijko odpoczywaj
Anastazja spokojnego dnia w pracy
Kropeczko milego dnia
A ja zaraz biore sie za pakowaniedo tego ma kaszeel i nosem śnupie
ide po L4 na dwa dni ale na mnie bo tak mam problem z papieramy jak biore na nią powiem ze mam biegunke i jużAnia_84, Johnam lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:hej trzydniówka raczej u takich dużych dzieciaków nie wystepuje a Zuza juz miała jako rocznika niespełna
do tego ma kaszeel i nosem śnupie
ide po L4 na dwa dni ale na mnie bo tak mam problem z papieramy jak biore na nią powiem ze mam biegunke i już -
nick nieaktualny