My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Katjuszka co tam u Ciebie??? jak cykl???
Hej Aniu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:04
Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewcynki
Wczoraj i dzis mialam dziwne,zle sny, ktore dobrze pamietam... Moze mialam je zawsze przed @,z tym , ze nie zwracalam uwagi. ale widzialm po wykresami, ze zaznacza sie je w ciazy. Hormony pewnie buzuja. I dotego momentu myslalam, ze juz wszystko co mozliwe sobie wkrecilam, i juz sie narecac nie bede, bo zawsze mialam wszystkie objawy, a ciazy nie bylo. A tu co miesiac cos nowego dochodziI jak tu nie zwariowac
Milego dnia wszystkim zycze :*Katjaa lubi tę wiadomość
-
Omg, ale się tu tłum zrobił : D Cześć angeika, cześć stara_czka
Nie kumam tych notatek w of, chciałam sobie ten cykl nanieść, ale zamiast mi się podświetlić na kolorowo jak zwykle, wszystko jest szare, jakby vykl był nieaktywny ;/
No nieważne, ważne że od wczoraj mam śluzową galaretę i z mężem działamy
A właśnie, jak to jest z tym śluzem? On powinien być ciągliwy na długo przed owu? Bo testy owulacyjne mam dalej negatywne (chociaż już prawie +), za to płodnego śluzu jak nigdy. i teraz nie wiem czy bardziej LH jest miarodajne czy sygnały z organizmuangeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Biedronka - to zdrówka Wam duuuużo dużooooo
Mnie od rana też kradło boli i z katarem sie obudziłam
Aniu - powodzenia z pracą M.
Ciężarnym - mało mdłości.
Katjaa, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Nieukowa jak masz na szaro to abonament premium pewnie wygasl
Jak masz rozciagliwy sliski to zaczyna sie plodny jak befziesz miec rozciagliwy sliski i przezroczysty to tuz przed owulka -
nick nieaktualny
-
Mnie dzis OF wyznaczył owulację i to gruba krecha ..
Ale nie wiem czemu mam to wszystko w nosie juz ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:heheh z moimi balonami trudo bez
Właśnie o te balony chodziło. Popatrz - same pozytywy: Ty masz luz od stanika a ja już sobie wyobrażam miny mijających Cię facetów, ich brak przytomności w pracy oraz szybki (bardzo szybki) powrót do domu oraz oderwanie żony od garów (albo i nie
) w niecnych celach
.
Kto jest teraz następny do testowania?
-
nick nieaktualnyOlga skarbie obecnie mam G/H
Katjaczyli jednak coś może być na rzeczy:) 3mam skarbie mocno kciuki....a ciche dni skarbie, normalne życie:)
Tak Kosia kuksańce, kopniaki itp. uprawia nawet w nocy...dzisiaj dwa razy mnie obudziła takim kopniakiem, jakby chciała powiedzieć: "Mumśka przewróć się na drugi bok, bo ja na tym śpię" hehehehehe
Ania nawigacja:) hehehe dobre, dobre, fajny tekst:)Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Angeika ja ostatnio mam dziwne sny, nie tyle złe, co dziwne
Dziś miałam taki, że śnił mi się jakiś bardzo ważny egzamin, na który nic nie umiałam, a przepytywali mnie nauczyciele z podstawówki i pani z mojego przedszkola ;/ Nawet nie wiedziałam że pamiętam twarz tej kobiety ;/
W każdym razie zdałam a wszystkie panie mnie częstowały ciastem i mówiły, że są pod wrażeniem że tak potrafię zmyślać, żeby zdać mimo że nie umiem ;/Malenq, Blondik, Czarnula87, angeika, LaRa, Lili83, konwalianka lubią tę wiadomość
-
na targu na stoiskach ze stanikami są zawsze takie wielkie rozmiary poustawiane w takie "kopce"...przerażają mnie takie rozmiary..toż to 5kg do przodu przez same cycki
teraz zazdroszczę większych piersi, ale na starość z moimi wypryskami zamiast cycków będzie mi łatwiej;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:13
Malenq, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny