X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    ja myślę, że to jakas podpucha...taka dziwaczna historia...

było i jest tu kilka takich historii "wyssanych z palca"...
    Blondik:) uśmiechnęłam się jak przeczytałam, że "masz czysto" i że z małżem bryknęliście sobie:)

Blondik, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Lena - tak, czytałam, jak podałaś linka. Internetowych trolli jest pełno, zazwyczaj wymyślają tragiczną historię, zawłaszczają całą uwagą forum i żywią się emocjami, jakie wywołują.
    Prawda!!

Blondik lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może i historia zmyślona, ale takie naprawdę się zdarzają...
    takich debili naprawdę powinni kastrować...po odebraniu dzieci matki również

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedro trzymam kciuki.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle ze moze ta zmyślona ale ile takich naprawde ...

No slonce za oknem a mi gile z nosa lecą .....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No slonce za oknem a mi gile z nosa lecą .....

małe pocieszenie, ale mnie też............ :-/

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kochanie 6lat badań, błędnych diagnoz, mnóstwa leków, różnych lekarzy, skończyło się na gastroenterologu, diabetologu, kolejnym szpitalu, nowym ginie, clo, metforminie, torbieli, i cyklu który miał być PUSTYM cyklem, a skończyło się Kosią:)
    do tego psyche, załamki, rozłąki, płacze, rezygnacja, ponowna walka, obojętność itp.
    Taka mieszanka ;P

Malenq jesteś dla mnie jedną z tych kobiet, które dają mi nadzieję :)
    Moi znajomi też po 3 latach dopiero zaszli i wszystko ok z jej ciążą, inna moja kumpela jest w połowie ciąży po 4 poronieniach, starali się 5 lat...
    Ja mam nadzieję ze się uda zajść (w końcu przez chwilę byłam w ciąży), tylko przeraża mnie czekanie. Ogromnie mnie przeraża to, że jesteśmy jacyś mało płodni z mężem i że to tyle trwa, a i tak nie wiadomo jaki bedzie efekt końcowy...

Lena, chodzi ci o te userke co wygaduje o tym że oddala dzieci do adopcji itd? ta laska to jakiś troll chyba... a jak nie troll to mam nadzieję że długo na of nie zagrzeje miejsca...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Malenq jesteś dla mnie jedną z tych kobiet, które dają mi nadzieję :)
    Moi znajomi też po 3 latach dopiero zaszli i wszystko ok z jej ciążą, inna moja kumpela jest w połowie ciąży po 4 poronieniach, starali się 5 lat...
    Ja mam nadzieję ze się uda zajść (w końcu przez chwilę byłam w ciąży), tylko przeraża mnie czekanie. Ogromnie mnie przeraża to, że jesteśmy jacyś mało płodni z mężem i że to tyle trwa, a i tak nie wiadomo jaki bedzie efekt końcowy...

Lena, chodzi ci o te userke co wygaduje o tym że oddala dzieci do adopcji itd? ta laska to jakiś troll chyba... a jak nie troll to mam nadzieję że długo na of nie zagrzeje miejsca...

Uda się uda.....wiem, że może to brzmi jak frazes, ale WIEM CO CZUJESZ....i wiem jak jest ciężko....wiem i rozumiem....
    ale też wiem, że się uda, nie trać nadziei i wiary.....
    Tak mnie czas też bardzo PRZERAŻAŁ i przeraża...
    moje siostry rodziły w wieku 19 ,22 i 40lat...tak tak moja najstarsza ma 2latka, 6 miesięcy po poronieniu, na naturalnym cyklu zaszła w ciążę, i urodziła prawie 4,3kg chłopaka ;)
    MOCNO BARDZO 3mam za WAS wszystkie kciuki i kibicuję każdego dnia:)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejrzałam ten wątek id la mnie to moze być słynna trollowica of - ikusia vel dziubasek vel inne pierdołowate nicki

nie ma co sobie brać do serca jej historii i się nimi przejmować, serio :]

Malenq, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga też pomyślałam o Ikusi..... hehehe

Czarnula87, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Olga skarbie obecnie mam G/H :P

Katja :) czyli jednak coś może być na rzeczy:) 3mam skarbie mocno kciuki....a ciche dni skarbie, normalne życie:)
    Tak Kosia kuksańce, kopniaki itp. uprawia nawet w nocy...dzisiaj dwa razy mnie obudziła takim kopniakiem, jakby chciała powiedzieć: "Mumśka przewróć się na drugi bok, bo ja na tym śpię" hehehehehe

Ania nawigacja:) hehehe dobre, dobre, fajny tekst:)
    Jacie ile ja bym dała za czucie takich kopniakow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    O jej kochana to moj nie byl taki zly;) wtargnal mi ktos do domu i chicial mnie zabic, lezalam na podlodze i nie moglam uciec.
    Yyy. To jednak wolę moje sny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Olga też pomyślałam o Ikusi..... hehehe

To konto już przecież jest skasowane :D więc to tak pod nią mi podeszło ;)

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Tez tak mysle ze moze ta zmyślona ale ile takich naprawde ...

Wbrew pozorom nie tak wiele. Patologia to patologia, tam się nikt o dzieci nie "stara" (i nie loguje na portalach dla starających się) - dzieci się po prostu pojawiają w pijanym widzie. Jedno w tą czy w tamtą nie robi różnicy. A w bardziej normalnych, ale biednych rodzinach - dba się o dzieci, które już się pojawiły (najczęściej babki zostają rodziną zastępczą i odstają kasę od Państwa, jeśli matka jest niepełnoletnia).A choćby dzieci zostały odebrane - rodzina odwiedza je w domach dziecka i walczy o ich powrót do rodziny.
    Także ja w takie historie jak ww nie wierzę i tyle. Za grubymi nićmi to szyte.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Ja dzisiaj jestem nieprzytomna :( Katar kaszel zatkany nos i bolące zatoki :( Ratunku :(
    Czytałam tą historię i kiepsko zmyślona albo dziewczynka nie doinformowana, bo z dzieckiem w rodzinie zastępczej, rodzic biologiczny może się spotykać, a nawet PCPR organizuje takie spotkania bo zależy im na tym aby dzieci miały kontakt i wróciły do biologicznych rodziców. A ona ewidentnie się nie zna na tym, więc myślę że chciała zrobić burzę na forum i poczytać jak się wzruszamy lub unosimy :) Kurczę chyba skoczę do apteki po jakieś farmaceutyki :/

marnut, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku to widzę, że jednak jesień się rozkręca.....ja już po miodzie, czosnku, malinach jestem heheheh....a z nosa jak z kranu......

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Groszku to widzę, że jednak jesień się rozkręca.....ja już po miodzie, czosnku, malinach jestem heheheh....a z nosa jak z kranu......
    No to pięknie :/ U mnie wczoraj ciekło jak z kranu a dzisiaj mam w nosie dwa czopy i nie mogę oddychać :/ Jakiegoś gripexa chyba zakupię albo co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, Ty nie w ciąży więc polecam Akatar albo Cirrus. Na mnie działa super.
    Albo rumianek. Rum i Janek, w sensie ;).
    A dla ciążówek - fajną pastę do chleba: utarty żółty ser, dużo wyciśniętego czosnku i do tego majonez (żeby się połączyło). Ciepła herbata i do wyrka ;).

Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po II śniadanku: dzisiaj jaglanka z miodem, żurawiną i płatkami czekolady:)

a czosnek tylko przy I śniadaniu, bo na noc nie mogę, zgagę okrutną po nim mam....
    ale oporów do zjedzenia ciepłej kromki z masełkiem i utartym czosnkiem nie mam:)

Anuśka, zgredka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo snów, ja też miałam dzisja jakieś porypane. Ale mój mąz przebił wszystko. Śniło mu się że drugiego synka urodziłam :D i mówi taki fajny był :D a Michaś już ładnie gadał :D

Anuśka lubi tę wiadomość

‹‹ 2047 2048 2049 2050 2051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ