X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Oki skarby zmykam :-)
    Wszystkim milego dnia bede was podgladac ;-)

Papatki, POWODZENIA:)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    O kuka. Szacun!!!!!
    dlatego nawet śpie w takim cienki sportowym hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    No nieważne, ważne że od wczoraj mam śluzową galaretę i z mężem działamy :D
    A właśnie, jak to jest z tym śluzem? On powinien być ciągliwy na długo przed owu? Bo testy owulacyjne mam dalej negatywne (chociaż już prawie +), za to płodnego śluzu jak nigdy. i teraz nie wiem czy bardziej LH jest miarodajne czy sygnały z organizmu :P

Z tego co wiem, śluz płodny może się pojawić nawet na 5-7 dni przed owulacją :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Malenq ale ty masz cycki ciazowe to sie nie liczy ;p

Liczy się, liczy...i tak kręgosłup zaczyna odczuwać....
    Kochanie przez większą część życia miałam D/ DD............ potem było schudnięcie i upragnione B było, a teraz cóż........ oby kiedyś wrócić do B:)

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Nieukowa jak masz na szaro to abonament premium pewnie wygasl :-)
    Jak masz rozciagliwy sliski to zaczyna sie plodny jak befziesz miec rozciagliwy sliski i przezroczysty to tuz przed owulka :-)

Ania faktycznie zapomniałam że to abonament. Za rzadko korzystam żeby przedlużać, ja mam swoj kalendarz owu na androidzie w komórce :P

Mój śluz jak już jest ciągliwy, to jest przezroczysty i obleśnie sprężynujący :) Wydaje mi się że jutro albo dziś po południu teścior bedzie dodatni. Idealnie się składa bo mam plan po powrocie z roboty mojego męża zbałamucić :>

Malenq super że mała jest żywotna kręcioła :D Znaczy że dobrze się czuje skoro bryka :)
    Kosia słodziutkie zdrobnienie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:15

Malenq lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    na targu na stoiskach ze stanikami są zawsze takie wielkie rozmiary poustawiane w takie "kopce"...przerażają mnie takie rozmiary..toż to 5kg do przodu przez same cycki

teraz zazdroszczę większych piersi, ale na starość z moimi wypryskami zamiast cycków będzie mi łatwiej;)

Hehe - tez kiedys miałam kompleks małych cycków. Ale raz ze mi przeszło a dwa onkolog mamy powiedział mi ze przy małych mniejsze ryzyko raka piersi co przy moim obciążeniu genetycznym jest bardzo dobra wiadomością :)

A tak serio to wszystkie piersi ładne sa i tyle ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bałamuć, bałamuć, Nieukowa - jak dziś wyjdzie + (a wszystko na to wskazuje), to masz 3 dni na intensywne bałamucenie :). A później trzymanie kciuków ;).

Nieukowa lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie prosze dziś kciukaski mama moja mam kontroln badania po kolejnych 3 miesiącach boje sie ale wierze ze bedzie ok

Ania mielgo dnia a za M trzymam kciuki :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa ech zazdroszczę bryka z małżem:) hehehehe u nas posucha..... jakiś wewnętrzny stres mnie łapie i nici z brykania......
    więc działajcie, działajcie już teraz, a jak dodatkowo masz taki fajny śluz (bosz u mnie prawie nigdy nie było rozciągliwego - ileż nerwów przez to miałam)...to nic tylko BRYKAĆ:) i robić to co tygryski lubią najbardziej:)

Biedra 3mam, 3mam:)

a dla mnie ZAWSZE podobały się małe piesi;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:19

Nieukowa, Johnam lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sie zbieram na 9 jade z mała do lekarza potem do pracy muze skoczyc :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wczoraj mielismy pierwszy raz po zabiegu;) nic nie bolało;)i było mrr.)

angeika, Malenq, Nieukowa, marnut, Katjaa, Johnam, Biedroneczka83, konwalianka lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Angeika Snow nie zazdroszczę... mi się ostatnio śniło ze robiłam test owulacyjny i ciążowy... owulacyjny miał II kreski ciążowy I i zalamka była hehe
    O jej kochana to moj nie byl taki zly;) wtargnal mi ktos do domu i chicial mnie zabic, lezalam na podlodze i nie moglam uciec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, a Ty masz/miałaś jakieś kłopoty z ciążą, czy to tylko taka psychiczna blokada?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytaliście

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czekam-na-dzidzie,4282.html

Nie moge przestac myslec o tej dziewczynie od wczoraj ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Angeika ja ostatnio mam dziwne sny, nie tyle złe, co dziwne :P
    Dziś miałam taki, że śnił mi się jakiś bardzo ważny egzamin, na który nic nie umiałam, a przepytywali mnie nauczyciele z podstawówki i pani z mojego przedszkola ;/ Nawet nie wiedziałam że pamiętam twarz tej kobiety ;/
    W każdym razie zdałam a wszystkie panie mnie częstowały ciastem i mówiły, że są pod wrażeniem że tak potrafię zmyślać, żeby zdać mimo że nie umiem ;/
    ja dzis mialam napad na siebie, ale wczoraj, ze moj siostrzeniec wpadl po pociag :( jakie to bylo realne i okropne!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Malenq, a Ty masz/miałaś jakieś kłopoty z ciążą, czy to tylko taka psychiczna blokada?
    kochanie 6lat badań, błędnych diagnoz, mnóstwa leków, różnych lekarzy, skończyło się na gastroenterologu, diabetologu, kolejnym szpitalu, nowym ginie, clo, metforminie, torbieli, i cyklu który miał być PUSTYM cyklem, a skończyło się Kosią:)
    do tego psyche, załamki, rozłąki, płacze, rezygnacja, ponowna walka, obojętność itp.

Taka mieszanka ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Czytaliście

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czekam-na-dzidzie,4282.html

Nie moge przestac myslec o tej dziewczynie od wczoraj ....

w jakim sensie nie możesz???? nie czytałam....

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę, że to jakas podpucha...taka dziwaczna historia...

marnut lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    w jakim sensie nie możesz???? nie czytałam....

A kochana to poczytaj - dwójka dzieci w domu dziecka a ona chce trzecie. 18- stolatka.

Moze podpucha a moze nie ....
    Mało to takich histori ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq - rozumiem. Po takich przejściach też wolałabym dmuchać na zimne i miałabym blokadę jak stąd na Madagaskar :). Tym bardziej, że kilka miesięcy "jazdy na ręcznym" to nie koniec świata, każdy nastolatek to przerabia ;).

Lena - tak, czytałam, jak podałaś linka. Internetowych trolli jest pełno, zazwyczaj wymyślają tragiczną historię, zawłaszczają całą uwagą forum i żywią się emocjami, jakie wywołują. To zdaje się ta sama osoba, co Ikusia, Dziubasek i jeszcze kilka innych nicków. Nie wykluczam, że na naszym wątku też się pojawiła ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:38

Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość

‹‹ 2046 2047 2048 2049 2050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: