My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:No nieważne, ważne że od wczoraj mam śluzową galaretę i z mężem działamy
A właśnie, jak to jest z tym śluzem? On powinien być ciągliwy na długo przed owu? Bo testy owulacyjne mam dalej negatywne (chociaż już prawie +), za to płodnego śluzu jak nigdy. i teraz nie wiem czy bardziej LH jest miarodajne czy sygnały z organizmu
Z tego co wiem, śluz płodny może się pojawić nawet na 5-7 dni przed owulacją.
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Malenq ale ty masz cycki ciazowe to sie nie liczy ;p
Liczy się, liczy...i tak kręgosłup zaczyna odczuwać....
Kochanie przez większą część życia miałam D/ DD............ potem było schudnięcie i upragnione B było, a teraz cóż........ oby kiedyś wrócić do B:)
-
Ania_84 wrote:Nieukowa jak masz na szaro to abonament premium pewnie wygasl
Jak masz rozciagliwy sliski to zaczyna sie plodny jak befziesz miec rozciagliwy sliski i przezroczysty to tuz przed owulka
Ania faktycznie zapomniałam że to abonament. Za rzadko korzystam żeby przedlużać, ja mam swoj kalendarz owu na androidzie w komórce
Mój śluz jak już jest ciągliwy, to jest przezroczysty i obleśnie sprężynującyWydaje mi się że jutro albo dziś po południu teścior bedzie dodatni. Idealnie się składa bo mam plan po powrocie z roboty mojego męża zbałamucić :>
Malenq super że mała jest żywotna kręciołaZnaczy że dobrze się czuje skoro bryka
Kosia słodziutkie zdrobnienie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:15
Malenq lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:na targu na stoiskach ze stanikami są zawsze takie wielkie rozmiary poustawiane w takie "kopce"...przerażają mnie takie rozmiary..toż to 5kg do przodu przez same cycki
teraz zazdroszczę większych piersi, ale na starość z moimi wypryskami zamiast cycków będzie mi łatwiej;)
Hehe - tez kiedys miałam kompleks małych cycków. Ale raz ze mi przeszło a dwa onkolog mamy powiedział mi ze przy małych mniejsze ryzyko raka piersi co przy moim obciążeniu genetycznym jest bardzo dobra wiadomością
A tak serio to wszystkie piersi ładne sa i tyleMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieukowa ech zazdroszczę bryka z małżem:) hehehehe u nas posucha..... jakiś wewnętrzny stres mnie łapie i nici z brykania......
więc działajcie, działajcie już teraz, a jak dodatkowo masz taki fajny śluz (bosz u mnie prawie nigdy nie było rozciągliwego - ileż nerwów przez to miałam)...to nic tylko BRYKAĆi robić to co tygryski lubią najbardziej:)
Biedra 3mam, 3mam:)
a dla mnie ZAWSZE podobały się małe piesi;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:19
Nieukowa, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Angeika Snow nie zazdroszczę... mi się ostatnio śniło ze robiłam test owulacyjny i ciążowy... owulacyjny miał II kreski ciążowy I i zalamka była hehe
-
nick nieaktualny
-
Czytaliście
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/czekam-na-dzidzie,4282.html
Nie moge przestac myslec o tej dziewczynie od wczoraj ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Angeika ja ostatnio mam dziwne sny, nie tyle złe, co dziwne
Dziś miałam taki, że śnił mi się jakiś bardzo ważny egzamin, na który nic nie umiałam, a przepytywali mnie nauczyciele z podstawówki i pani z mojego przedszkola ;/ Nawet nie wiedziałam że pamiętam twarz tej kobiety ;/
W każdym razie zdałam a wszystkie panie mnie częstowały ciastem i mówiły, że są pod wrażeniem że tak potrafię zmyślać, żeby zdać mimo że nie umiem ;/jakie to bylo realne i okropne!
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Malenq, a Ty masz/miałaś jakieś kłopoty z ciążą, czy to tylko taka psychiczna blokada?
do tego psyche, załamki, rozłąki, płacze, rezygnacja, ponowna walka, obojętność itp.
Taka mieszanka ;P -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:w jakim sensie nie możesz???? nie czytałam....
A kochana to poczytaj - dwójka dzieci w domu dziecka a ona chce trzecie. 18- stolatka.
Moze podpucha a moze nie ....
Mało to takich histori ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyMalenq - rozumiem. Po takich przejściach też wolałabym dmuchać na zimne i miałabym blokadę jak stąd na Madagaskar
. Tym bardziej, że kilka miesięcy "jazdy na ręcznym" to nie koniec świata, każdy nastolatek to przerabia
.
Lena - tak, czytałam, jak podałaś linka. Internetowych trolli jest pełno, zazwyczaj wymyślają tragiczną historię, zawłaszczają całą uwagą forum i żywią się emocjami, jakie wywołują. To zdaje się ta sama osoba, co Ikusia, Dziubasek i jeszcze kilka innych nicków. Nie wykluczam, że na naszym wątku też się pojawiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 08:38
Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość