My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDronko zdrowka dla.corci.
I kochana nie nakrecaj sie tak :p bo widze ze co cykl tylko u ciebie po owulacji a ty szukasz wszystkich mozliwych objawownie mowie tego zlosliwoe jak cos tylko szkoda sie ponakrecac a potem znowu zawiesc, lepiej olac i milo zaskoczyc
-
nick nieaktualnyBiedroneczka - pytanie niestandardowe - po co Ci stanik
? Nie zakładaj, jak ma Ci być niewygodnie - a ilu mężczyznom dzień poprawisz (a ich żonom noc...)
! W Niebie Ci to na pewno policzą
.
Czarnula87, Biedroneczka83, choco, Johnam, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje kocie wlasnie obudzilo meza.... Ruszyl paluszkami u stop a ta cap
a nastepnie zaczela mu lizac palucha :-o
Malenq, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Johnam dzięki
Anuś ja też nie wiem co to dong, ale zakładam, że nie jakaś erotyczna zabawka. Nieważne, ważne żeby pomógł
Staraczka witaj! Nie masz i nie miałaś lekko, ale twarda babka Ciebie, dasz radę. Trzymam kciuki
Angeika ale Ty mieszasz z tymi awatarkamiCo tu zerknę to widzę nową odsłonę
Lecę spać, może się mój jajnik uciszy, nie wiem czemu boli
Dobranoc :*Myslalam, ze tylko ja widze dopoki nie zaznacze ok
-
Czarnula87 wrote:Dronko zdrowka dla.corci.
I kochana nie nakrecaj sie tak :p bo widze ze co cykl tylko u ciebie po owulacji a ty szukasz wszystkich mozliwych objawownie mowie tego zlosliwoe jak cos tylko szkoda sie ponakrecac a potem znowu zawiesc, lepiej olac i milo zaskoczyc
taka pewnie moja uroda bo odkąd pamietam jak nie bram tabsów to w połowie zawsze mnie szczypały i bolały i małż miał zakaz dotykania hehehe
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Biedroneczka - pytanie niestandardowe - po co Ci stanik
? Nie zakładaj, jak ma Ci być niewygodnie - a ilu mężczyznom dzień poprawisz (a ich żonom noc...)
! W Niebie Ci to na pewno policzą
.
-
nick nieaktualny
-
Tekst meza nawigacja naladowana pytam sie go jaka nawigacja a ten no ty zjadłas? To mu odp ze nawigacja żona potrzebuje przed wykazfem kawy moccki z orlenu
Ojj zgredka mam nadzieje ze bardzo nie beda cue meczyc mdlosciMalenq, angeika lubią tę wiadomość