My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie Was nadrabiałam po drzemce i wizycie w Lidlu po pyszności
Staraczko:
już wczoraj zastanawiałam się dlaczego Twój pojechał z dziećmi gdzie indziej niż do Ciebie (ale widzę, że nie mieszkacie razem).
Jednak nie rozumiem dlaczego nie możesz się z nimi spotykać, ważne, żeby dzieci się przyzwyczajały do nowej sytuacji i nowej kobiety ojca.
Nie piszę tego tak z d**y, mój ma dziecko 7-letnie, (już pomijam fakt, że dowiedziałam się o nim po 2 latach związku, ale tę historię opowiedziałam parę miesięcy temu), jak tylko ułożyliśmy na nowo sprawy on wytłumaczył dziecku sytuację, dziecko przyjeżdża do nas (przy czym matka nie robi problemów, bo wie, że dla dziecka ważny jest kontakt z ojcem, a woli mu się nie sprzeciwiać), mam z dzieckiem dobry kontakt, choć bywało różnie, ale to głównie z uwagi na moją blokadę, bo nagle dowiedziałam się, że jestem "macochą", a życie nie wygląda tak jak sobie ułożyłam..
niby kiedy miałby być odpowiedni moment na poznanie dzieci??
im wcześniej tym lepiejKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
troszkę się zestresowałam...
wychodzi że ,mam lekką niedocznność tsh 3,12 biorę tabletki dla kobiet planującch ciążę z jodem.
Wyczytałam przed chwilą że jod dla chorych na niedoczynność to jak dolewanie oliw do ognia, a na forum wczytałam że dziewczyna jest chora na Hashimoto i bierze tabletki z jodem ?
O co chodzi???
pomóżcie! -
Malinko ja Ci w tym temacie nie pomogę .....
Dzisiaj jest dzien do kwadratu ...
Nie dosc ze becze jak glupia przez kolezanliwa deprechę to jeszcze ...
Rozbieramy sie w łazience patrze na cycki a tam jakies krosty na sutkach ..
Moze ja mam raka jakiegos i zajsc nie moge bo organizm tym zajety .... I tu se spokojnie siedze zamiast sie badać ...
No jakby mało było no ....
Zwariuje .....
Buuuuu .......Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 19:47
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Czarnula87 wrote:Brryyy wieczornie i jakos tak smutnie bez polotu
A cos sie stało? Czy tak bez powodu?
Tulaaaam ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ehhhhh... zostawić Was na kilka godzin same
Jestem po czytaniu wstępnym, ale jeszcze poczytam dokładnie co pisałyście i sama popiszę. A widzę ze ostatnie 2-3 strony to jakieś matrymonialne się zrobiły
Lenka - za tekst o uczuleniu na żółte złoto dostajesz megalajka
Biedro Słoneczko, nie stresuj się proszę.. ani pracą ani objawami, bo na to rady nie ma - co ma być to będzie i nie warto przejmować się na zapas. A szefowie tak mówią, żeby postraszyć czasem, a w rzeczywistości doceniają asertywnych pracowników. Przytulam Cię mocno
Ja dziś po łażeniu po ikei. Mój S powiedział, że za tyle kilometrów to powinnam sobie na wykresie zaznaczyć ćwiczenia, wiec zaznaczyłam. Zgreduś - dwie poszewki i od razu wypełnienie do nich + pólkę do relingów w kuchni i widzącą doniczkę (też do tych relingów). Tak że zakupy udane. Katalogów brak, skończyły się wczoraj.
To wracam do czytania...********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Biedroneczka83 wrote:wicie co na wieczór mnie jakos mocniej te cycki bolą i szczypią
szyjka tak wysoko ze jej nie sięgam
To dobrze. Moja dziś tak nisko jak jeszcze nigdy
********Gang 18+********
Biedroneczka83 wrote:mam nadzieje marze teraz tylko o tym by zajść w ciąże i kopnąc go w ten stary pomarszczony tyłek
-
Aaaaa ....
No to Staraczka pojechałas teraz ....
Ale dobrze - uśmiałam sie
Nie z Ciebie tylko z sytuacji gubernia sie w wątkach na forum (mnie tez sie zdarza)Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Jakoś tak bez powodu chyba raczej.
Siedzę i czuję jak mnie jajnik rusza cały czas. Raz jeden raz drugi. Jeszcze mnie głowa dzisiaj bolała ze dwie godziny ale głupia proszka nie wzięłam bo po cosię namęczyłam że ojej.
Dodatkowo dzisiaj niedziela a ja 3 godziny spędziłam na sprzątaniu chałupie i robieniu porządków dokładnych w kuchni, jakoś tak mnie wzięło.
No nie wiem jakiś tumiwisizm się dzisiaj załączył. -
Biedroneczka83 wrote:nio i dziekuje ze jestescie wspieracie znowu mi sie ryczeć chce wogóle mam płaczliwy dzien dzis
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Lena83 wrote:Aaaaa ....
No to Staraczka pojechałas teraz ....
-
Lenka, Stara_czka - obie macie jaja i obie podziwiam za determinację. Niestety nie doczytałam do końca historii Staraczki, ale rozumiem jak to just musieć wybierać między sercem a rozumem, kiedy życie rzuca pod nogi jeszcze dodatkowe kłody. Nie poddawajcie się dziewczyny
Aha, Lenko, Twoja historia bardzo przypomina tą mojej mamy (samotne wychowywanie dziecka + "wsparcie" ze strony rodzeństwa), tak że bliska mi Twoja sytuacja..
I coś lżejszego:
Marnut - przepis na swędzenie, śmierdzenie i mdłości rewelacja. Aż bym chciała Ci obiecać, że np. jak nie zajdę w ciazę do końca roku to wypróbuję, alt to jednak za duże ryzyko
Niekuowa - tak 2 dni wyczekiwania przede mną. Za kciuki i poświęcenie ogromne dzięki!
Angeika co to ta wróżba z pierścionka? Bo nie robiłam ale chętnie zrobię pomimo zerowej sprawdzalności u Mamuta
Zredko małe czy nie ważne że grzyby są (rozmiar nie ma znaczenia)
Tyle na razie
Kto wygra mecz?? P O L S K A!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:28
********Gang 18+********
staraczka jak czytałam to pierwszy raz to pomyslałam to samo ale teraz dostaniesz karnego jeżyka za hahahah nie czytanie od dechy do dechy
sama się cofnęłam i tłumaczę....pomarszczonego tyłka właścicielem nie jest mąż biedronci ale jej szef....buhahahahahahahahahah
Dziś jej podniósł cisnienie, bo cos burczał, że jak posiedzi dłużej na opiece , bo malutka chora, to ją zastąpi kim innymw sensie innym pracownikiem....no
momo1009, Malenq, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
No i teraz się witam i żegnam......ściskam wszystkie Was, bo to forum to jak książka o tematyce kulinarno- erotyczno- kryminalnie- poradnikowej
Że tak to ujmę w skrócie, pewnie więcej gatunków tu w skład wchodzi ale jak by to wymieniać to zabraknie miejca na stronie :-************************
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:staraczka jak czytałam to pierwszy raz to pomyslałam to samo ale teraz dostaniesz karnego jeżyka za hahahah nie czytanie od dechy do dechy
sama się cofnęłam i tłumaczę....pomarszczonego tyłka właścicielem nie jest mąż biedronci ale jej szef....buhahahahahahahahahah
Dziś jej podniósł cisnienie, bo cos burczał, że jak posiedzi dłużej na opiece , bo malutka chora, to ją zastąpi kim innymw sensie innym pracownikiem....no
jeju lubi tę wiadomość