My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziele ......
Jaki fatalny dzien ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
zgredka, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Ja pierdziele ......
Jaki fatalny dzien ....
Patrz, nawet ten mój Wariat zadzwonił do mnie z informacją, że dzieci odwiózł do ex i że jest tak zmęczony, że idzie spać. Tylko o tym, ze rodzinę (bratanka i bratanicę z mężem) zaprosił na obiad to ja już od niego się nie dowiedziałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstapiłam jeszcze na chwilkę..
Katioszka strasznie mi przykro, że tak się to potoczyło. Ale choćbyś nie wiem jak teraz w to nie wierzyła, czas uleczy rany. Najtrudniej jest podjąć TĄ decyzję, ale kiedy już w głowie przekreślisz faceta, który potrafi Cię tyle razy ranic, będzie łatwiej. Moze nie od razu, ale będzie
A co do obietnic.. meżczyźni często kalkulują na zasadzie 'co sie bardziej opłaca" I one niestety własnie były opłacalne. Olej gnojka!
Tulę KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:50
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Witajcie kochane ja już sama mój M pojechał do pracy po urlopie, będzie dopiero w czwartek, ciężko tak się przyzwyczaić na nowo.
Katja tulę mocno, baran z niego, jak można tak szybko zdanie zmienić, nie rozumie. I zachował się masakrycznie jak na dorosłego faceta. Jesteś silna dasz sobie radę i znajdziesz odpowiedniego, zasługujesz przecież na to, tulę mocno -
Katjaa wrote:Mówił że tego pragnie jak niczego innego na świecie... przyjeżdżał rano sniadanka przywozil, czy obietnice nic nie znaczą...
-
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:
A co do obietnic.. meżczyźni często kalkulują na zasadzie 'co sie bardziej opłaca" I one niestety własnie były opłacalne
Tulę Kochana
-
nick nieaktualny
-
stara_czka wrote:Kochana, on tak naprawdę to może i kochał Ciebie i to co mówił było prawdą, ale jak się zastanowił to stwierdził, że zostanie z żoną jest dużo łatwiejsze niż załatwianie rozwodu. Gdyby to ona go zostawiła, to nie miałby żadnych dylematów. Większość pozwów rozwodowych składają kobiety, mężczyźni wolą tkwić w beznadziejnym związku i mieć kochankę na boku, niż mieć zamieszanie z rozwodem. Kobiety z kolei wnoszą pozew o rozwód tylko w sytuacji gdy nie widzą już żadnej szansy na uratowanie związku.
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Staraczka kiedyś też mnie zostawił A ona miała przestać pić... wytrzymała tydzień i napila się jak swinia... Ja z nią gadać nie będę bo ona psychiczna jest...
-
A ja w ogole bym z zona nie rozmawiala..
Po co? Zeby czula sie lepiej?
Wrocil to wrocil, ich sprawa nie ma co z tego trojstronnego stolu robic. Widocznie widzi wiecej plusow za zostaniem z zona, gdyby nie, to by uciekl..