X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa, głowa do góry. Będzie dobrze. Może nie dziś, może nie jutro... ale jak znajdziesz wolnego faceta bez zobowiązań, będzie Ci lepiej. Mówię Ci to z własnego doświadczenia... Będzie dobrze kochana.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele ......
    Jaki fatalny dzien ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1316020200_by_Proteo_600.jpg

zgredka, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 21 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja pierdziele ......
    Jaki fatalny dzien ....
    Lena u Ciebie też będzie dobrze. Głowa do góry.
    Patrz, nawet ten mój Wariat zadzwonił do mnie z informacją, że dzieci odwiózł do ex i że jest tak zmęczony, że idzie spać. Tylko o tym, ze rodzinę (bratanka i bratanicę z mężem) zaprosił na obiad to ja już od niego się nie dowiedziałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko po co zawracal głowę mi, po co się oswiadczal po co chciał dziecko... ;(

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcial czy mowil, ze chce..
    Nie wiadomo..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówił że tego pragnie jak niczego innego na świecie... przyjeżdżał rano sniadanka przywozil, czy obietnice nic nie znaczą...

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstapiłam jeszcze na chwilkę..
    Katioszka strasznie mi przykro, że tak się to potoczyło. Ale choćbyś nie wiem jak teraz w to nie wierzyła, czas uleczy rany. Najtrudniej jest podjąć TĄ decyzję, ale kiedy już w głowie przekreślisz faceta, który potrafi Cię tyle razy ranic, będzie łatwiej. Moze nie od razu, ale będzie

A co do obietnic.. meżczyźni często kalkulują na zasadzie 'co sie bardziej opłaca" I one niestety własnie były opłacalne :/. Olej gnojka!

Tulę Kochana <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:50

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ja już sama mój M pojechał do pracy po urlopie, będzie dopiero w czwartek, ciężko tak się przyzwyczaić na nowo.

Katja tulę mocno, baran z niego, jak można tak szybko zdanie zmienić, nie rozumie. I zachował się masakrycznie jak na dorosłego faceta. Jesteś silna dasz sobie radę i znajdziesz odpowiedniego, zasługujesz przecież na to, tulę mocno

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 21 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Mówił że tego pragnie jak niczego innego na świecie... przyjeżdżał rano sniadanka przywozil, czy obietnice nic nie znaczą...
    Ja w obietnice chłopów to nie wierzę. Mój były mąż mówił to samo. Mój obecny partner mówi to samo, a tak naprawdę to oni sami nie wiedzą czego chcą. Kochana, będzie dobrze jeszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak można takim być... czy słowa i obietnice nie mają już żadnej wartości...

Wysłany: 21 września 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

A co do obietnic.. meżczyźni często kalkulują na zasadzie 'co sie bardziej opłaca" I one niestety własnie były opłacalne

Tulę Kochana <3
    Kochana, on tak naprawdę to może i kochał Ciebie i to co mówił było prawdą, ale jak się zastanowił to stwierdził, że zostanie z żoną jest dużo łatwiejsze niż załatwianie rozwodu. Gdyby to ona go zostawiła, to nie miałby żadnych dylematów. Większość pozwów rozwodowych składają kobiety, mężczyźni wolą tkwić w beznadziejnym związku i mieć kochankę na boku, niż mieć zamieszanie z rozwodem. Kobiety z kolei wnoszą pozew o rozwód tylko w sytuacji gdy nie widzą już żadnej szansy na uratowanie związku. Jeśli ona jest alkoholiczką to ona tego nie zrobi. Ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z żoną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochając się ze mną zdawał sobie sprawę ze moze być dziecko z tego i tak nagle już go nie chce tylko zonke...

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Kochana, on tak naprawdę to może i kochał Ciebie i to co mówił było prawdą, ale jak się zastanowił to stwierdził, że zostanie z żoną jest dużo łatwiejsze niż załatwianie rozwodu. Gdyby to ona go zostawiła, to nie miałby żadnych dylematów. Większość pozwów rozwodowych składają kobiety, mężczyźni wolą tkwić w beznadziejnym związku i mieć kochankę na boku, niż mieć zamieszanie z rozwodem. Kobiety z kolei wnoszą pozew o rozwód tylko w sytuacji gdy nie widzą już żadnej szansy na uratowanie związku.
    No właśnie to miałam na myśli z tą opłacalnością

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka kiedyś też mnie zostawił A ona miała przestać pić... wytrzymała tydzień i napila się jak swinia... Ja z nią gadać nie będę bo ona psychiczna jest...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nim tez kochanie nie gadaj bo on nie odbiega widocznie od niej inteligencją rozumem i wszystkim :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to moja przyjaciółka powiedziała chce być do końca życia nieszczęśliwy to z nią na pewno będzie...no ale nie lepiej być szczęśliwym człowiekiem...

Wysłany: 21 września 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Staraczka kiedyś też mnie zostawił A ona miała przestać pić... wytrzymała tydzień i napila się jak swinia... Ja z nią gadać nie będę bo ona psychiczna jest...
    A ja bym porozmawiała i powiedziała, że go kochasz i, że z tobą on będzie szczęśliwszy i jeśli go kocha i chce żeby był szczęśliwy to powinna mu pozwolić odejść. co ona może dać mu? on jest z nią z litości a nie z miłości. Facet ma dobre serce, bo chce jeszcze ratować związek, to dobrze o nim świadczy. Są dwa wyjścia - albo porozmawiasz z nią i będziesz walczyć o niego, albo odpuścisz i będziesz szukać dalej.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ogole bym z zona nie rozmawiala..
    Po co? Zeby czula sie lepiej?
    Wrocil to wrocil, ich sprawa nie ma co z tego trojstronnego stolu robic. Widocznie widzi wiecej plusow za zostaniem z zona, gdyby nie, to by uciekl..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 21 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Po co? Zeby czula sie lepiej?
    Żeby jej uświadomić, że został z nią z litości, a tak naprawdę kocha ją i że z nią chciał mieć dziecko.

‹‹ 2105 2106 2107 2108 2109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ