Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa, głowa do góry. Będzie dobrze. Może nie dziś, może nie jutro... ale jak znajdziesz wolnego faceta bez zobowiązań, będzie Ci lepiej. Mówię Ci to z własnego doświadczenia... Będzie dobrze kochana.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele ......
    Jaki fatalny dzien ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1316020200_by_Proteo_600.jpg

zgredka, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

Wysłany: 21 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja pierdziele ......
    Jaki fatalny dzien ....
    Lena u Ciebie też będzie dobrze. Głowa do góry.
    Patrz, nawet ten mój Wariat zadzwonił do mnie z informacją, że dzieci odwiózł do ex i że jest tak zmęczony, że idzie spać. Tylko o tym, ze rodzinę (bratanka i bratanicę z mężem) zaprosił na obiad to ja już od niego się nie dowiedziałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko po co zawracal głowę mi, po co się oswiadczal po co chciał dziecko... ;(

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcial czy mowil, ze chce..
    Nie wiadomo..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówił że tego pragnie jak niczego innego na świecie... przyjeżdżał rano sniadanka przywozil, czy obietnice nic nie znaczą...

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstapiłam jeszcze na chwilkę..
    Katioszka strasznie mi przykro, że tak się to potoczyło. Ale choćbyś nie wiem jak teraz w to nie wierzyła, czas uleczy rany. Najtrudniej jest podjąć TĄ decyzję, ale kiedy już w głowie przekreślisz faceta, który potrafi Cię tyle razy ranic, będzie łatwiej. Moze nie od razu, ale będzie

A co do obietnic.. meżczyźni często kalkulują na zasadzie 'co sie bardziej opłaca" I one niestety własnie były opłacalne :/. Olej gnojka!

Tulę Kochana <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:50

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • justta Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane ja już sama mój M pojechał do pracy po urlopie, będzie dopiero w czwartek, ciężko tak się przyzwyczaić na nowo.

Katja tulę mocno, baran z niego, jak można tak szybko zdanie zmienić, nie rozumie. I zachował się masakrycznie jak na dorosłego faceta. Jesteś silna dasz sobie radę i znajdziesz odpowiedniego, zasługujesz przecież na to, tulę mocno

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 21 września 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Mówił że tego pragnie jak niczego innego na świecie... przyjeżdżał rano sniadanka przywozil, czy obietnice nic nie znaczą...
    Ja w obietnice chłopów to nie wierzę. Mój były mąż mówił to samo. Mój obecny partner mówi to samo, a tak naprawdę to oni sami nie wiedzą czego chcą. Kochana, będzie dobrze jeszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak można takim być... czy słowa i obietnice nie mają już żadnej wartości...

Wysłany: 21 września 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

A co do obietnic.. meżczyźni często kalkulują na zasadzie 'co sie bardziej opłaca" I one niestety własnie były opłacalne

Tulę Kochana <3
    Kochana, on tak naprawdę to może i kochał Ciebie i to co mówił było prawdą, ale jak się zastanowił to stwierdził, że zostanie z żoną jest dużo łatwiejsze niż załatwianie rozwodu. Gdyby to ona go zostawiła, to nie miałby żadnych dylematów. Większość pozwów rozwodowych składają kobiety, mężczyźni wolą tkwić w beznadziejnym związku i mieć kochankę na boku, niż mieć zamieszanie z rozwodem. Kobiety z kolei wnoszą pozew o rozwód tylko w sytuacji gdy nie widzą już żadnej szansy na uratowanie związku. Jeśli ona jest alkoholiczką to ona tego nie zrobi. Ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z żoną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochając się ze mną zdawał sobie sprawę ze moze być dziecko z tego i tak nagle już go nie chce tylko zonke...

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Kochana, on tak naprawdę to może i kochał Ciebie i to co mówił było prawdą, ale jak się zastanowił to stwierdził, że zostanie z żoną jest dużo łatwiejsze niż załatwianie rozwodu. Gdyby to ona go zostawiła, to nie miałby żadnych dylematów. Większość pozwów rozwodowych składają kobiety, mężczyźni wolą tkwić w beznadziejnym związku i mieć kochankę na boku, niż mieć zamieszanie z rozwodem. Kobiety z kolei wnoszą pozew o rozwód tylko w sytuacji gdy nie widzą już żadnej szansy na uratowanie związku.
    No właśnie to miałam na myśli z tą opłacalnością

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka kiedyś też mnie zostawił A ona miała przestać pić... wytrzymała tydzień i napila się jak swinia... Ja z nią gadać nie będę bo ona psychiczna jest...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z nim tez kochanie nie gadaj bo on nie odbiega widocznie od niej inteligencją rozumem i wszystkim :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to moja przyjaciółka powiedziała chce być do końca życia nieszczęśliwy to z nią na pewno będzie...no ale nie lepiej być szczęśliwym człowiekiem...

Wysłany: 21 września 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Staraczka kiedyś też mnie zostawił A ona miała przestać pić... wytrzymała tydzień i napila się jak swinia... Ja z nią gadać nie będę bo ona psychiczna jest...
    A ja bym porozmawiała i powiedziała, że go kochasz i, że z tobą on będzie szczęśliwszy i jeśli go kocha i chce żeby był szczęśliwy to powinna mu pozwolić odejść. co ona może dać mu? on jest z nią z litości a nie z miłości. Facet ma dobre serce, bo chce jeszcze ratować związek, to dobrze o nim świadczy. Są dwa wyjścia - albo porozmawiasz z nią i będziesz walczyć o niego, albo odpuścisz i będziesz szukać dalej.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ogole bym z zona nie rozmawiala..
    Po co? Zeby czula sie lepiej?
    Wrocil to wrocil, ich sprawa nie ma co z tego trojstronnego stolu robic. Widocznie widzi wiecej plusow za zostaniem z zona, gdyby nie, to by uciekl..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 21 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Po co? Zeby czula sie lepiej?
    Żeby jej uświadomić, że został z nią z litości, a tak naprawdę kocha ją i że z nią chciał mieć dziecko.

‹‹ 2105 2106 2107 2108 2109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ