X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara-czka to nie hormony :-) U mnie to się nazywa świr :-) A tak poza tym to nie przepraszaj, bo my żadne księżniczki. Za długo tu jestem by się jakimiś drobiazgami przejmowaC

a a aaaaa wogóle oooo co choooooozi????hi hi

Jak coś przeskrobiesz to Cię uświadomimy a tak pisz swoje kochana i się niczym nie martw, jesteśmy tu po to by się wspierać :-)

Na wieki wieków zapamiętam pomarszczony tyłek szafa biedronki :-D

Johnam lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe dobre jesteście....

wpadłam życzyć WYGRANEJ PL, oraz spokojnej i kolorowej w sny nocki...

groszku a Tobie uporanie się z papryką....:)

Olga :* buziolki i "WiSiMiTo" szybko minie:) to tylko jesień:)

Dobranoc ovufriendki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:39

jeju lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się już tak tym stara-czko(ł) hi hi fajny ten nick :-)
    Głowa do góry...ja tu już nie jedna wpadke miałam na ovu :-)

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pol -ska łup łup łup!!!!!! Pol-ska!!!!!!!!!!!! łup-łup! :-D

momo1009, Johnam lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka co racja to racja, mnie te cos łamie ten wirus "wisimito" :-)Ale lepiej, że to u mnie, bo nie wyobrażam sobie w domu gościć wirusa pokrewnego" wisimuto"

Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Normalnie jestem wesołą, pogodną dziewczyną :)

Pewnie, że jesteś i żadna z nas w to nie wątpi :). A z pomarszczonego tyłka wkrótce będziemy się wszystkie śmiały :) Szkoda, że jesteśmy daleko od siebie, bo najlepsze w takiej sytuacji jest wspólne wyjście na jakies piwo i wygadanie się raz a dobrze :P Chyba że się umawiamy online..

No to na dobre oddaję się kibicowaniu (Polska łup, łup!!, Polska łup, łup!!)
    Śpijcie słodko :*

Lamama, Johnam lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem, ale tu impreza!

Pol -ska łup łup łup!!!!!! Pol-ska!!!!!!!!!!!! łup-łup!

Hej dziewczynki, podglądam jednym okiem naszych chłopaków i czytam.

Faktycznie tylek szafa Dronki zrobil furorę jak dla mnie :-)
    Biedroneczko Ty się nie zamartwiaj kobietko, bo nic to nie da.

Lenka, staraczka nie macie łatwego życia :-/

Kejti masz ciężki orzech do zgryzienia, pisz jak tylko potrzebować będziesz wsparcia. Razem łatwiej czasem przejść pewne sytuacje.

Momo, Marnut fajne avatarki :-)

momo1009 lubi tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    wspólne wyjście na jakies piwo
    Ja mogę iść, ale na zieloną herbatę. Mnie nie wolno pić piwa ani kawy. A poza tym to ja mam słabą głowę. W czwartek/piątek byłam na imprezie intergracyjnej z pracy. Poznałam fajną dziewczynę i do 3 w nocy wypiłyśmy chyba z pół litra wódki i wypaliłyśmy całą paczkę fajek, a w piątek była poprawka (piliśmy z Lubym z okazji jego urodzin). Chwilowo nie piję.

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heya,
    ja też czytam i oglądam mecz jednym okiem..ale dla mnie za duży stres:)

dziewczyny, naprawdę wiele przeszłyście, podziwiam za wytrwałość i podjęcie się życia w tak "niepewnych" warunkach.. ja jestem z tych, która wycofuje się z trudnej sytuacji życiowej..sama miałam faceta - rzekomo w trakcie rozwodu, po jakimś czasie dowiedziałam sie, że ma dziecko, po 3 kolejnych miesiącach, ze ma dwoje dzieci - jakoś przełknęłam, myślę, spoko - to nie jest jeszcze dużo, ale gdy się wydało, że ma ich 4-ro! to sory, odeszłam, nie mieszkaliśmy razem, wiec nie było to jakieś dramatyczne.. i serce nie miało tu nic do tego..nigdy go nie było, wiecznie zajęty -- no nie dziwne, mając taka gromadkę na karku, nigdy nie widziałam dzieciaków, on dużo czasu spędzał z żoną.. a gdzie ew. "nasze" dzieci i my w tym wszystkim? wszystko jest ładnie i pięknie, jak się nie mieszka razem..a później życie okazuje się już nie tak kolorowe..

życzę Wam dziewczyny podjęcia waściwych decyzji..

Katja - dużo siły..

Dronka - trzymam mocniej kciuki, ale Ty wiesz ze wszystko jest możliwe.. ja "rzutem na taśmę" zaszłam.. wymówienie mi pracy leżało już na biurku, więc..

a co się dzieje z Arieną i Kroko?

buziaki kochane..

Tymcio pociągający, choć jakby ciut lepiej..nie wiem co z nim jutro zrobić.. czy do lekarza czy do przedszkola a ja do pracy.. a i jakby tego było mało, to.. wysiadła nam mikrofala, a jednak nieco jej używaliśmy, zjeździliśmy dziś galerie aby kupić coś klasycznego (mamy dość elektroniki, chcemy pokrętła) i nic - zupełnie nic w kolorze czarny :( wybraliśmy w necie, ale czas oczekiwania od 14 do 21 dni :( beznadziejny dzień, bardzo nerwowy i słaby..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:15

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już wszystko wiem z M... ;( potok łez jest u mnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję że ten tumiwisizm przejdzie szybko. Raz na jakiś czas mnie dopada :] widocznie tak musi byc

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:

Co sie stało z M?

Tuuuuulam ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orientujecie się może czym różni się Luteina 50 od Duphastonu? Chodzi mi o działanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:

KOchana tulę CIę najmocniej wirtualnie jak umiem, nie smutaj się z powodu barana :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Co sie stało z M?

Tuuuuulam ....
    Dali sobie z żoną ostatnią szansę... on zrywa ze mną kontakt a ona przestaje pić... dlatego mi nie odp dlatego wyłączył telefon...

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dali sobie z żoną ostatnią szansę... on zrywa ze mną kontakt a ona przestaje pić... dlatego mi nie odp dlatego wyłączył telefon...
    Katja, to kubeł zimnej wody.. tulę kochana!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:

Wiesz co aż się zagotowałąm z wściekłości!! Ok rozumiem ze taką decyzję podjęli ale mógł do kurwy nędzy ci to w cywilizowany sposób powiedzieć a nei takie przedskzolne akcje urządzać :/

MANIEK, LaRa lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:

Taaaak mi przykro ........

Wiem ze zle ale lepiej teraz niżby sie miało okazać gdybys była w ciazy ...
    Zasługujesz na kogos lepszego .....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 21:26

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    Orientujecie się może czym różni się Luteina 50 od Duphastonu? Chodzi mi o działanie.

Luteina to "czysty" hormon, a Duphaston to dehydroprogesteron ,a wiec syntetyczny progestagen, jest silniejszy od naturalnego hormonu, ale działanie jest podobne - oba zawierają progesteron.

• zgredka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze, niech spierdala, wiem, ze to wcale teraz nie pomaga, ale lepiej teraz niz przed ewentualnym slubem, ktory mial byc w przyszlym roku... Faceci wola latwiej, a latwiej jest byc z zona - taka prawda

Krokodylica lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2104 2105 2106 2107 2108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ