My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystara_czka wrote:Żeby jej uświadomić, że został z nią z litości, a tak naprawdę kocha ją i że z nią chciał mieć dziecko.
Żeby został z nią z litości to by takich cyrków po raz kolejny nie odwalał. A jak widać nasza kochaną Katję ma w głębokim poważaniu i to co dziewczyna czuje i jak się czujechuj na kaczych łapach
Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Żeby został z nią z litości to by takich cyrków po raz kolejny nie odwalał. A jak widać nasza kochaną Katję ma w głębokim poważaniu i to co dziewczyna czuje i jak się czuje
chuj na kaczych łapach
-
Będąc w sytuacji Katii nigdzie bym nie dzwoniła. Z powodu wrodzonej przekory i jakiegos poczucia godności (co pewnie czasem działa na niekorzyść), ze skoro jemu nie zależy, to mnie tym bardziej nie będzie. Wiem, że łatwo się mówi, bo w grę wchodzi miłość,która potrafi być silniejsza od całej reszty
Faceci często widzą, że tracą coś ważnego dopiero jak to NAPRAWDĘ stracą. Może więc Katja warto się przełamać, postawić wszystko na jedna kartę i przekonać samą siebie, że on już Cię stracił. I nie wykluczone, że za pół roku będzie błagał o kolejną szansę.. ale Tobie wtedy już NAPRAWDĘ przestanie zależećWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:26
Czarnula87, konwalianka, Johnam lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyStaraczka ja już go nie chce... wybaczylam mu 2 razy... ile można... a on i tak napisze ja to dobrze wiem... on nie wytrzyma... jak ostatnio mnie zostawił przecież musiał pić żeby być w stanie wrócić do domu w którym nie jestem ja... a poza tym on nie wie że już tylko na @ czekam i będzie myślał czy jestem w ciąży czy nie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Momo i tak będzie... Ja już ochlapow nie chce... 3 razy miał szansę na szczęście...
3 razy za dużojak to mówią nie wchodiz isę do tej samej rzeki dwa razy :]
Ja wierze kochana mocno że szybko się otrząśniesz! :)fajna kobitka z ciebie, mąra i silna :]momo1009 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Tylko po co zawracal głowę mi, po co się oswiadczal po co chciał dziecko... ;(
Tego kwiatu pół światu,znajdziesz kogoś bo fajna kochana z Ciebie babkaKatjaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyWiem że jestem fajna dupa dużo osób mi to mówi a on stary rupiec i tego nie uszanowal...
Jak to powiedział jego kolega: mieć taką kobietę i ja zostawić trzeba mieć coś z głową...
Nie cukruje sobie ale wiem że tak jest!Czarnula87, MANIEK, Blondik, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny