My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja ściskam Cię i bądź silna. Teraz przeplaczesz i się podniesiesz, ale musisz być silna bo on niestety dalej będzie truł Ci d**e swoją osobą, prosił o szanse itd. Nie raz to przerabiałaś, a on raczej się nie zmieni, wiec tym razem daj mu mega kopa w d*** i niech tym razem rozum wygra nad sercem, a na pewno na tym dobrze wyjdziesz. Spotkasz kogoś wartoscowego kto pokocha tylko Ciebie i będzie twój w 10000 %.
ps. Tylko nie wpadaj tym swoim rowerkiem na samochody
Spijcie dobrze i owocnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 00:25
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja czyżby los przekorny? Nie no czekamy spokojnie kochana...w tych nerwach temp mogła podskoczyć albo spaść, u mnie tak bywa albo gorączka albo osłabienie.
Dzień dobry i miłego dnia kobietki
Nie nawidzę takiej pogody:-/bleeeeeeee.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 07:14
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Malenq jak nie widzisz powodu za 3 dni @ powinna przyjść...
Katjuszka a jak się czujesz po nocce?
u mnie leje...światła w domku muszą być włączone, bo ciemno jak .....:X
a mnie dzisiaj leń dopadł, a jeszcze śliwki, jabłka czekają na przetworzenie....
Groszku zmartwychwstałaś już???? papryka potrafi zabijać....
Biedra jak tam?
dzisiaj jest lepsze jutro?
jeju dzięki i również miłego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 07:15
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju ja Ciebie proszę... niech ten los sobie jaj nie robi... Nie teraz nie z tym człowiekiem! A co do nerwów to ich nie mam... już się tyle wycierpialam w życiu przez niego że wczoraj z godzinę poplakalam i szkoda łez...
Malenq że co jest małym powodem? A Ja po nocce super, dobrze się czuję przespalam cała noc więc raczej rewelacji z rozpaczaniem za nim nie ma... HeheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 07:23
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatja - jeju napisała o ten los....a ja napisałam inaczej, los nazwałam "małym powodem", wiem że teraz to ciężko nawet o tym pomyśleć, ale być może zostaniesz po raz kolejny mamą.......dla mnie jak ma być ciąża to będzie, dlatego @ to mały powód, do tego aby spodziewać się spadku, bo jak w dobry czas serduchowałaś to dobrze wiesz, że może skończyć się zielono:)
tak czy siak 3mam kciuki za to abyś BYŁA w końcu szczęśliwa:)Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq przepraszam ale leżę i myślę i trochę się zakrecilam... jestem przekonana ze @ przyjdzie bo dostałam trądzik jak co miesiąc przed @ boli mnie krzyż, podbrzusze... tylko w każdych cyklach już 5 dpo spadała tempka powoli a tu rośnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 07:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeju wrote:MalenqU teraz Katja chce byśmy czymały kciuki za to by @ przyszła, bo pogoniła drania nieczułego i niestabilnego emocjonalnie, tak Katjuszka?
Jeju napisałam już: "tak czy siak 3mam kciuki za to abyś BYŁA w końcu szczęśliwa:)"
więc 3mam kciuki za to co Katja teraz marzy....
Katjuszka nie zakręcaj się hehehhe...
-
nick nieaktualny
-
Witam się skoro świt
U mnie dziś tempka poleciała ostro w dół, dziś najpóźniej jutro @ więc chyba nici z jutrzejszego testowania
Zbieram się do roboty, mam spotkanie
Trzymajcie się dzielnie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 07:38
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Katia kochanie to będzie pewnie wracać co jakiś czas ten smuteczek ale faktycznie miłość nas mocno zaślepia jednak.
Po kilku latach związku można już mówić o lżejszym zaślepieniu, obraz jest nieco ostrzejszy jeśli chodzi o partnerów ale nadal nie ma 100% pewności, czy wszystko będzie już ok na zawsze.
Ja tam nadal jestem zakochana w swoim i pewnie dlatego jeszcze chcę go rozmnożyć
No i w końcu wiek tu nie ma znaczenia ale generalnie faceci to tchórze- młody stary. O ile kasę na coś tam coś tam wykopie spod ziemi, skoczy na bungii z jadowitym wężem w kieszeni i pająkiem na czole o tyle pójście do sądu by złożyć papiery rozwodowe jest mega trudne.
Także i tak i tak wszystko zależy od naszych priorytetów i wymagań a od ich dobrej woli.
Katjaa, Anuśka, Johnam, momo1009 lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Dzień dobry... Zmartwychwstałam
Ale pada od rana i nie chce mi się do pracy jechać
Zaglądnęłam na FB i mam wrażenie że byliśmy wczoraj jedynymi ludźmi w PL którzy nie oglądali meczu
Jakoś mało sportowi jesteśmy
Katja trzymaj się dzielnie. Przypomniała mi się Twoja akcja rower hi hi... FajnieKrokodylica lubi tę wiadomość