Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek laseczki :)
    Ja już w pracy i jak ostatnio non stop mam zapieprz :/ ale jeszcze 3 tyg i zwolnienie już się nie mogę doczekać ;) Ehhh tak ciężko mi było dziś wstać, u mnie ciemno i pada :( masakryczny ten poniedziałek!
    To może teraz jakiś skrót wiadomości ktoś mi zrobi? Jakieś nowe ciężarówki? ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Lena a nie szykujecie jej dnia wczesniejszego? Ja sobie tak robie do roboty, zeby nie wgapiac sie bezsensownie w szafe z rana, a potem w szale nie prasowac

Probowalam i to nie rozwiazanie.
    To co moze byc wieczorem niekoniecznie juz pasuje rano przeciez ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :)

na wstępie witam nowe dziołszki :)

przepraszam za nieobecność ale musiałam z jednej strony nabrać trochę dystansu, a z drugiej latam non stop z podaniami o pracę (oczywiście bez skutku).

co nowego?

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: niestety ciezarowek brak, czuje sie juz osamotniona bo jestem ostatnia, a licze ze ktos tez dostanie wreszcie mdlosci..
    Wszystkie testuja jakos pod koniec miesiaca lub w kolejnym..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, co nowego? W zyciu was nie nadrobie - zauwazylyscie w ogóle ze mnie nie ma? :) ja po dxialkowaniu, wypoczeta, tempka sugeruje ze owulka była choc ja bym po samopoczuciu szyjce i sluzie dzien lub dwa wcześniej obstawiala, serduszka czasowo slabo ale najwazniejsze ze owulka byla. W przyszlym cyklu bedzie lepiej ;)

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena: tez tak pomyslalam ze w ciagu paru godzin sny wszystko w mlodej glowie moze sie odmienic, ja sobie przygotowuje zestawy na caly tydzien :) minus jest taki, ze duzy pokoj to garderoba niedlugp bedzie, a moze nie bo niedlugo pewnie bede sie miescic w pare rzeczy

Lena83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Smoku: niestety ciezarowek brak, czuje sie juz osamotniona bo jestem ostatnia, a licze ze ktos tez dostanie wreszcie mdlosci..
    Wszystkie testuja jakos pod koniec miesiaca lub w kolejnym..
    oj tam oj tam nie marudź :) No fajnie że jesteś ostatnia bo to tak jakby najmłodsza ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna Smarta witajcie... Gdzie się ukrywałyście???
    Jakoś Tamki też ostatnio nie widuję i Nenyy... Ciekawe co u Nasturcji :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tez nie mam problemu w ubiorze.
    Mam narzucony do pracy wiec 5 dni w tygodniu z głowy.
    A jak weekend przychodzi to marze o dresach i trampkach ;)

Tak mi sie nie chce do roboty ..
    Powinnam byc juz w drodze ale dzis moooocno wykorzystuje zadaniowy czas pracy ...
    No chora jestem chcialabym polezec a tu dooooopa...

Brzuch mnie zaczyna bolec jak przed @ ...
    Ostatnio plamilam przez 4 dni przed. Jesli tym razem tak to od jutra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 08:24

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już muszę lecieć... Poodwiedzać troszkę klientów bo jeszcze się obrażą na mnie i moja kopalnia diamentów zbankrutuje ;D

zgredka, Johnam lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    witam sie z pracy, Tymek jednak jakoś dobrze się trzyma, nawet rano kataru nie było, trochę pokasływał, ale raczej by odkrztusić..

Zatem.. ja mecz widziałam do momentu 1:1, później poszłam spać, bo po
    1: za duży to dla mnie stres :)
    2 o 5.30 rano trzeba wstać..

Katja.. tulę Cię, ale wiem, że sobie poradzisz! Tym abardziej, że jesteś bogatsza w doświadczenia, wiesz już czego chcesz a czego nie no i doskonale zdajesz sobie sprawę, że to nie będzie łatwe.. co to tempki - los potrafi być przewrotny, nawet jeśli fasolek tam kiełkuje, to przecież nie tragedia, w obecnej sytuacji nawet jeśli nie chcesz mieć niż wspólnego z ojcem malucha, to łatwiej niż, jakbyście byli małżeństwem - no tak uważam. Ale najbardziej życzę CI, tego co malenq- czyli aby było tak, jak sobie życzysz i tak, abyś była szczęśliwa, zatem skoro @ to Twoje marzenie- to tego życzę!

Ariena - kurcze, trzymam kciuki za powodzenie, zawsze jest taki zastój w poszukiwaniu pracy, a jak się coś ruszy, to kilka naraz, życzę Ci, aby szybko się ruszyło..

smarta- to trzymamy kciuki za następny cykl..

c.d.n mama dzwoni:P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam śluz wodnisty .... No nie lepki, nie kremowy ani zaden inny tylko wodnisty ....
    Kiedy zaznaczam to na wykresie owu wariuje i z grubej krechy zaznaczajacej owulację robi przerywania.

Czy to ze mna cos nie hallo ze teraz śluz jest wodnisty?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wodnisty tez plodny, ja nie mialam innego, nie wiem czemu ten ovu wariuje, ale zaznaczaj jaj jest. Tez mialam przerywana, ale zadzialalo.. nie pekamy, a na wykres patrzymy z lekkim przymruzeniem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena masz zakaz oglądania Twoich płynów ustrojowych! :-P

Anuśka dziewczyny tu dobrze radzą, wukorzystaj go i zaskocz przejmując inicjatywę, powiedz, że lepiej pośpi i wstanie bardziej wyspany, mój zawsze tak mówi, że po seksie wieczornym śpi do budzika a w innych przypadkach budzi się wczesniej albo i w nocy :-) Zrelaksowany i porządnie wysekszony pracownik, to mega super pracownik roku :-D

Lecę do sklepu i biorę się za porządki.

Później słoiki do zagotowania, bo wczoraj zalałam słodką wodą ale nie wiem czy tak można na drugi dzień pasteryzować-sprawdzimy.

No i może w końcu upiekę ten jabłecznik? :-*

Podpisano lamama leniwiec z kokosem :-)

nick nieaktualny, Anuśka lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, ja zawsze miałam albo wodnisty albo kremowy - nigdy nie zdarzyło mi się mieć innego, też mam przerywaną linią - zerknij na mój wykres a maluch jest :)

Lamama - zazdroszczę Ci energii..moja już jest blisko wyczerpania

dziewczyny od dwóch dni śni mi się przypalona kasza gryczana- o co kaman? tak dzień po dniu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 09:05

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejooooooo
    Anuska, bierz tego pracusia w obroty i go zmolestuj :p
    Katja życzę Ci wszystkiego dobrego :)
    Zgredka u lekarza powiedz o mdłościach, wymiotach. Bez problemu dostaniesz L4.
    Witajcie dziewczynki: Smarta, Arienna.

nick nieaktualny, Anuśka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam i ... Nie dostalam :/ bo baba powiedziala, ze to tylko gin moze (skandal) za plus wizyty na nfz uznaje zrobienie mi ekg i zlecenie paru badan z listy zleconej wczesniej prywatnie przez ginka

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde zgredka, no dziwne to..niby dlaczego nie.. trzeba było powiedzieć ze masz grypę żołądkową - ale to wiadomo, mądry człowiek po szkodzie ;/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ale wtedy moze byn dostala takie l4 co dostajesz mniejsze wynagr bo przy ciazy ma sie 100%. No coz pognebie mojego ginka potem.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojta :)
    U mnie ok, no może poza tym, że nudności jakoś tak wróciły trochę jakby, bleee.
    Poza tym Dziecię bije matkę w brzuch coraz śmielej. W czwartek USG połówkowe, stres jest ( Justka u Ciebie też ;) ). Może płeć poznam, czuję chłopca, no ale ja se mogę czuć ;)
    Całuję Was wszystkie, pozdrawiam i trzymam niezmiennie kciuki :)

zgredka, beszka, nick nieaktualny, konwalianka, Blondik, Nieukowa, LaRa, Anuśka, nick nieaktualny, justta, Johnam, momo1009 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 2110 2111 2112 2113 2114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ