X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek laseczki :)
    Ja już w pracy i jak ostatnio non stop mam zapieprz :/ ale jeszcze 3 tyg i zwolnienie już się nie mogę doczekać ;) Ehhh tak ciężko mi było dziś wstać, u mnie ciemno i pada :( masakryczny ten poniedziałek!
    To może teraz jakiś skrót wiadomości ktoś mi zrobi? Jakieś nowe ciężarówki? ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Lena a nie szykujecie jej dnia wczesniejszego? Ja sobie tak robie do roboty, zeby nie wgapiac sie bezsensownie w szafe z rana, a potem w szale nie prasowac

Probowalam i to nie rozwiazanie.
    To co moze byc wieczorem niekoniecznie juz pasuje rano przeciez ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :)

na wstępie witam nowe dziołszki :)

przepraszam za nieobecność ale musiałam z jednej strony nabrać trochę dystansu, a z drugiej latam non stop z podaniami o pracę (oczywiście bez skutku).

co nowego?

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: niestety ciezarowek brak, czuje sie juz osamotniona bo jestem ostatnia, a licze ze ktos tez dostanie wreszcie mdlosci..
    Wszystkie testuja jakos pod koniec miesiaca lub w kolejnym..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • smarta Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, co nowego? W zyciu was nie nadrobie - zauwazylyscie w ogóle ze mnie nie ma? :) ja po dxialkowaniu, wypoczeta, tempka sugeruje ze owulka była choc ja bym po samopoczuciu szyjce i sluzie dzien lub dwa wcześniej obstawiala, serduszka czasowo slabo ale najwazniejsze ze owulka byla. W przyszlym cyklu bedzie lepiej ;)

Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena: tez tak pomyslalam ze w ciagu paru godzin sny wszystko w mlodej glowie moze sie odmienic, ja sobie przygotowuje zestawy na caly tydzien :) minus jest taki, ze duzy pokoj to garderoba niedlugp bedzie, a moze nie bo niedlugo pewnie bede sie miescic w pare rzeczy

Lena83 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Smoku: niestety ciezarowek brak, czuje sie juz osamotniona bo jestem ostatnia, a licze ze ktos tez dostanie wreszcie mdlosci..
    Wszystkie testuja jakos pod koniec miesiaca lub w kolejnym..
    oj tam oj tam nie marudź :) No fajnie że jesteś ostatnia bo to tak jakby najmłodsza ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna Smarta witajcie... Gdzie się ukrywałyście???
    Jakoś Tamki też ostatnio nie widuję i Nenyy... Ciekawe co u Nasturcji :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tez nie mam problemu w ubiorze.
    Mam narzucony do pracy wiec 5 dni w tygodniu z głowy.
    A jak weekend przychodzi to marze o dresach i trampkach ;)

Tak mi sie nie chce do roboty ..
    Powinnam byc juz w drodze ale dzis moooocno wykorzystuje zadaniowy czas pracy ...
    No chora jestem chcialabym polezec a tu dooooopa...

Brzuch mnie zaczyna bolec jak przed @ ...
    Ostatnio plamilam przez 4 dni przed. Jesli tym razem tak to od jutra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 08:24

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już muszę lecieć... Poodwiedzać troszkę klientów bo jeszcze się obrażą na mnie i moja kopalnia diamentów zbankrutuje ;D

zgredka, Johnam lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry,
    witam sie z pracy, Tymek jednak jakoś dobrze się trzyma, nawet rano kataru nie było, trochę pokasływał, ale raczej by odkrztusić..

Zatem.. ja mecz widziałam do momentu 1:1, później poszłam spać, bo po
    1: za duży to dla mnie stres :)
    2 o 5.30 rano trzeba wstać..

Katja.. tulę Cię, ale wiem, że sobie poradzisz! Tym abardziej, że jesteś bogatsza w doświadczenia, wiesz już czego chcesz a czego nie no i doskonale zdajesz sobie sprawę, że to nie będzie łatwe.. co to tempki - los potrafi być przewrotny, nawet jeśli fasolek tam kiełkuje, to przecież nie tragedia, w obecnej sytuacji nawet jeśli nie chcesz mieć niż wspólnego z ojcem malucha, to łatwiej niż, jakbyście byli małżeństwem - no tak uważam. Ale najbardziej życzę CI, tego co malenq- czyli aby było tak, jak sobie życzysz i tak, abyś była szczęśliwa, zatem skoro @ to Twoje marzenie- to tego życzę!

Ariena - kurcze, trzymam kciuki za powodzenie, zawsze jest taki zastój w poszukiwaniu pracy, a jak się coś ruszy, to kilka naraz, życzę Ci, aby szybko się ruszyło..

smarta- to trzymamy kciuki za następny cykl..

c.d.n mama dzwoni:P

Katjaa lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam śluz wodnisty .... No nie lepki, nie kremowy ani zaden inny tylko wodnisty ....
    Kiedy zaznaczam to na wykresie owu wariuje i z grubej krechy zaznaczajacej owulację robi przerywania.

Czy to ze mna cos nie hallo ze teraz śluz jest wodnisty?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wodnisty tez plodny, ja nie mialam innego, nie wiem czemu ten ovu wariuje, ale zaznaczaj jaj jest. Tez mialam przerywana, ale zadzialalo.. nie pekamy, a na wykres patrzymy z lekkim przymruzeniem

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena masz zakaz oglądania Twoich płynów ustrojowych! :-P

Anuśka dziewczyny tu dobrze radzą, wukorzystaj go i zaskocz przejmując inicjatywę, powiedz, że lepiej pośpi i wstanie bardziej wyspany, mój zawsze tak mówi, że po seksie wieczornym śpi do budzika a w innych przypadkach budzi się wczesniej albo i w nocy :-) Zrelaksowany i porządnie wysekszony pracownik, to mega super pracownik roku :-D

Lecę do sklepu i biorę się za porządki.

Później słoiki do zagotowania, bo wczoraj zalałam słodką wodą ale nie wiem czy tak można na drugi dzień pasteryzować-sprawdzimy.

No i może w końcu upiekę ten jabłecznik? :-*

Podpisano lamama leniwiec z kokosem :-)

Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, ja zawsze miałam albo wodnisty albo kremowy - nigdy nie zdarzyło mi się mieć innego, też mam przerywaną linią - zerknij na mój wykres a maluch jest :)

Lamama - zazdroszczę Ci energii..moja już jest blisko wyczerpania

dziewczyny od dwóch dni śni mi się przypalona kasza gryczana- o co kaman? tak dzień po dniu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 09:05

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• LaRa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejooooooo
    Anuska, bierz tego pracusia w obroty i go zmolestuj :p
    Katja życzę Ci wszystkiego dobrego :)
    Zgredka u lekarza powiedz o mdłościach, wymiotach. Bez problemu dostaniesz L4.
    Witajcie dziewczynki: Smarta, Arienna.

Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam i ... Nie dostalam :/ bo baba powiedziala, ze to tylko gin moze (skandal) za plus wizyty na nfz uznaje zrobienie mi ekg i zlecenie paru badan z listy zleconej wczesniej prywatnie przez ginka

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde zgredka, no dziwne to..niby dlaczego nie.. trzeba było powiedzieć ze masz grypę żołądkową - ale to wiadomo, mądry człowiek po szkodzie ;/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ale wtedy moze byn dostala takie l4 co dostajesz mniejsze wynagr bo przy ciazy ma sie 100%. No coz pognebie mojego ginka potem.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojta :)
    U mnie ok, no może poza tym, że nudności jakoś tak wróciły trochę jakby, bleee.
    Poza tym Dziecię bije matkę w brzuch coraz śmielej. W czwartek USG połówkowe, stres jest ( Justka u Ciebie też ;) ). Może płeć poznam, czuję chłopca, no ale ja se mogę czuć ;)
    Całuję Was wszystkie, pozdrawiam i trzymam niezmiennie kciuki :)

zgredka, beszka, Katjaa, konwalianka, Blondik, Nieukowa, LaRa, Anuśka, Malenq, justta, Johnam, momo1009 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 2110 2111 2112 2113 2114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ