My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:No tak ale wtedy moze byn dostala takie l4 co dostajesz mniejsze wynagr bo przy ciazy ma sie 100%. No coz pognebie mojego ginka potem.
-
Ahh lamus ze mnie, pozniej zadzwonie do ginka, ale mnie to nieco krepuje, bo to znajomy mojej kuzynki, nie chce zeby czul sie atakowany, ze go na prywatny tel gwalce. A z d rugiej strony tlumacze sobie, ze place w koncu..
-
Anuśka wrote:Muszę Wam się wypłakać.... Bom smutna.... Mam piękny idealny rozciągliwy śluz w ilościach ogromnych i nie mam go z kim wykorzystać, bo mój najlepszy pracownik (czyt. małż) robi teraz jakąś wielką przychodnię i nie może się stamtąd wyrwać do domu
Wraca późno bardzo i pada na twarz
No i ja płodna w domu czekam a serduszek brak
Jedyne co mnie pociesza to fakt, że taki maraton ma do środy tylko, a później będzie wracał jak biały człowiek
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Blondiku, bez strachu. Jeżeli muszą być skonsultowane, to znaczy że twój maluszek miał coś bardzo nakopane w kariotypie i pewnie stąd poronienie...
Zawsze w takich przypadkach konsultuje się z lekarzem, czy to mogły być nieprawidłowości przypadkowe, czy może są one dziedziczone. Na razie się nie martw i nie myśl o tym za dużo. Twoje nerwy nic nie zmienią i nie przyspieszą. Dużo przeżyłaś więc nie dźwigaj więcej, bo to strasznie dużo dla twojego serca ;/
Smarta, Nena: cześć, dawno was nie było
A że testowanie się ślimaczy... ja też bym wolałą zaraz po owu wiedzieć na czym stojęnie poradzimy nic na to, że akurat jest posucha w interesie
Ale optuję za tym, żeby w nagrodę za to był wysyp zieloności końcowrzesniowo-październikowy
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Jeju dzieki za wyjasnienie z pomarszczonym tyłkiem
Staraczka wybaczam hehehe
Katja ja pierdole co za chłop olej go kopnij w tyłek nich sie meczy z żonką jak mu tak pasuje umartwianie!!!!
ty zasługujesz na kogoś kto cie doceni pokocha i sprawi że zawiruje ci świat!!!!!!!!!
ja juz sie nie nakrecam mam dość nerwów cycki bolą szczególnie pracy jakos tak kłuje podbrzusze lekko zakłuwa co jakiś czas ale to pewnie po 3 serduszkach wczorajszych
Anuśka nożesz to jedz ty do niego
Blondik trzymam kciuki kochana bedzie dobrzeNieukowa lubi tę wiadomość
-
Zgredka, widać nie masz co robić w życiu
Weź może zrób jakieś przemeblowanie w chatce, porządki w szafie, a nie biadolisz że chcesz do pracy
Katja, nie wiem co mam powiedzieć, niektóre chłopy to nadają się tylko do wbicia na pal ;/ Może faktycznie lepiej by ci zrobiła ucieczka od tego toksycznego związku, słowo daję...
Anuśka co poradzić... też to kilka razy przerabiałam, dużo gorsze rozczarowanie niż jak przychodzi @... MOże faktycznie ścigaj męża, albo zapukaj do jakiegoś przystojnego sąsiada i wiesz.... donga donga?Anuśka lubi tę wiadomość
-
zaraz zmykam na poczte
a miałąm wam napisac jeste coś czego niebyło nigdy zauważyłam wczoraj ale uznałam z aurojenie a dzis znowu jest to brodawki które zrobiły sie takie fioletowo sine ciemne całe z otoczkaBlondik lubi tę wiadomość