My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski dzięki za rady
Niestety nie pojadę do niego bo tam masa budowlańców się kręci i jeszcze bym wskoczyła na nie tego co trzeba
O sąsiadach nie ma mowy bo jedna sąsiadka rozwiedziona i sama mieszka, z drugiej strony sąsiad to kuzyn a trzeci to ksiądz więc ta opcja odpada
Ale wieczorem jak mój piękny śluz powróci to już małżowi nie daruję
Bo jak tak dalej pójdzie to w końcu zapomnimy jak się te dzieci robi
Robiłam testa owu i negatywny, więc mamy czas
Nenaaa tak myślałam że Ty sobie czytasz tylko się nie odzywaszBuziaki
Jak tam u Ciebie? Nadal tak gorąco? Bo u nas przepaskudnie
zgredka, Biedroneczka83, Lamama, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Blondik dokladnie .. spokojnie jesli jest konsultacja to przynajmenij poznacie przyczyne.. i mozecie wtedy uniknac powtorki..my musielismy miec konsultacje tylko dlatgeo ze kariotyp wyszedl zle.. u meza.. choc i tak wiedzielismy ze tak najprawdopodobniej bedzie..po porstu lekarz nam wytlumaczyl z czym to sie wiaze itp itd ..
a ja siadlam z kawka moja kicia siedzi pod kocem zbunkrowana ..caly dzien leje..
maz edzie rpacowal od 6-14 i od 13:30- 21:30 tyle wiem poki co
jak wroci kl=olo 14:30 pewnie dowiem sie wiecej -
a tak wogole bylismy wczoraj u znajomych.. maja mega problemy z zajsciem w cize wyobrazcie sobei kolezanka zaczela starac sie tam gdzie ja w tym samym czasie czyli okolo 1,5 roku temu .. i wteyd miala torbiel okolo 3 cmm.. pozniej 5 3 razy szykowali ja do laparoskopii na usuniecie zawsze cos im sie nei podobalao.. i nierobili.. do tej pory jej torbiel dochodzi do 11cm .. a oni nic ;/
jak mi o powiedziala to myslalam ze padne..
my sporo rozmawialismy z mezem.. i zaskoczylo mnie bo zatrzymal sie ostatnio przy domku.. bo zastanwiamy sie nad zmiana meiszkania jak rozstrzygni sie sprawa spadkowa
i tak patrzy na ten dom i mowi .. wiesz fajnie by ylo tu sobie kupic dom..zobacz blisko przedszkole, szkola dla naszego dziecka przychodnia park
i o dziwo..nie wiem skad sie to u meza bierze..ale nie ma skrupulow..ak ktos sie pyta czemu nie mamy dzieci to mowi.. po porstu poki co nie mamy czym sie zaplodnic.. ale jestesmy w trakcie kuracji
jestem z niego dumna..ze pogodzil sie z pewnymi rzeczami ze umie mowic o naszym problemie szczerzeAnuśka, konwalianka, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Dobra, przerobilam was troche.
Katja - szeczre? To ja w ogole bylam w szoku, ze ty do niego po ostatniej akcji wrocilas a do tego jeszcze probowalas z nim miec od razu po tym dziecko. Mowisz, ze teraz to nei ma zmiluj, ale ostatnim razem tez tak mowilas. Wez sobei znajdz faceta normalnego. Wiem, ze w tym wieku to trudne bo jak to mowila moja sis facet po 30 jest jak kibel, albo zajety albo zasrany. Niemniej, zdaazaja sie wyjatki i ja ci radze zaczac szukac. Ale daj sobei czas. Nie skacz od razu w inny zwiazek, "dojzej" do nastepnego. Poczekaj, pare miesiec chociaz, rok, dwa lata. Czekaj nawet 5 lat ale znajdz kogos kto bedzie warty czekania, kto da ci szczescie i stabilnosc.
konwalianka, marnut, Katjaa, Blondik, Krokodylica, beszka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Aha, chcialam napisac, ze zdecydowalismy co robimy z mieszkaniem.
A wiec zostajemy narazie w starym. Sa super wozki ktore sa male i mozna wyjac nosidelko poprostu wiec problem z tym ze nei byloby gdzie go trzymac znika.
Domu narazie nie chcemy budowac bo szkoda nam nerwow, zacia i kasy. wolimy chyba jednak mieszkac tanio a za to jezdzic na jakies fajne wakacje itd. Przynajmniej narazie. Wlasnie planujemy jak urzadzic mieszkanko:)
A za to, prawdopodobnie pod koniec przyszlego roku pojedziemy razem na 2-4 miesiecy gdzies do azji urzywac urlopu rodzicielskiegoAnia_84, zgredka, Johnam lubią tę wiadomość
-
aaa nie pisałam wam...mówiłam że mam spoko teściową pfff chciałabym to cofnąć.
jezu w sobote byliśmy u niej bo mój T składał jej meble nowo zakupione, a że on niedawno otworzył swój biznes to wiadomo stres itd efekt- schudł troche.
Ona tak na niego patrzy i mówi do swojej koleżanki stojącej obok mnie: ale schudł ja nie wiem chyba w domu nie ma co jeść..aaaaaaaaaaaaaaaa ku****aAnia_84, momo1009 lubią tę wiadomość
Maniek
-
trzeba bylo powiedziec takk.. lodowka jest zamknieta na kludke ;P tak jak u mamusi
justta lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:aaa nie pisałam wam...mówiłam że mam spoko teściową pfff chciałabym to cofnąć.
jezu w sobote byliśmy u niej bo mój T składał jej meble nowo zakupione, a że on niedawno otworzył swój biznes to wiadomo stres itd efekt- schudł troche.
Ona tak na niego patrzy i mówi do swojej koleżanki stojącej obok mnie: ale schudł ja nie wiem chyba w domu nie ma co jeść..aaaaaaaaaaaaaaaa ku****a
nie przejmuj się, u nas podobnie.. moja teściowa non stop najeżdża mojego męża, że sucharek (on normalnie jest chudszej kości i dla niego ważyć 70kg to naprawdę wysiłek) i w sobotę przez telefon mówi do niego, "gdy Tymuś do nas przyjechał, to był blady jak ściana, niedożywiony, wogóle o niego nie dbacie; dzięki nam pojechał do domu pełniejszy na twarzy" mój P. się wk..wił i powiedział, że u nich nadal się traktuje 3latka jak niemowlę, zagaduje się i wpycha jedzenie karmiąc, my w domu nie możemy sobie pozwolić na takie zachowanie, bo on chodzi do przedszkola i nikt nie będzie go tam karmił i nadskakiwał, więc niech nie cwaniakuje, bo już więcej do nich nie pojedzie - co za babsztyl, ja dziecko jeszcze głodzę! jędza! -
Hejka kochane pogoda paskudna u nas, leje i zimnica, ja sobie leże pod kocykiem za to
Nenuś kochana tak jak ty mam stresika przed połówkowym w czwartek, ale nie mogę się doczekać no i może też poznam płeć, nie mam żadnego przeczucia i preferencji, ale już bym chciała wiedzieć
Z tymi teściowymi to jednak jest przechlapane, moja ma pretensje że o neij całkiem zapomnieliśmy, bo nie odwiedzamy co tydzień, masakra, ale mój M też nei chętny na takie odwiedziny częste to tylko się śmiejemy z tego
Ja już od dzisiaj sama, M w pracy do czwartku, jakoś zleci mam nadzieje
Blondik nie stresuj się i tak nie masz na to wpływu, może poznacie przyczynę i będzie można coś zrobić na przyszłość, trzymaj się kochana
Katja jesteś dzielna i masz fajną córeczkę, dobrze że go kopnęłaś i tak trzymaj
Arienna i Smarta witajcie po nieobecnośći
miłego dnia laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 12:29
-
Hej Kochane
Stęskniłam się za Wami! Za nami kolejny weekend wyjazdowy, tym razem nie odpoczynek tylko impreza u znajomych więc męcząco
Kurdeeeee marzy mi się NICNIEROBIENIE przez chociaż tydzień! Ahhh marzenie wobec braku urlopu od dwóch lat..
Podczytuję posty wyrywkowo jak udaje mi się tu wchodzić w pracy, ale NO WAY, Waszej płodności tekściarskiej nie ma szans nadrobić
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale nie mamy na razie nowych kropeczek i trza nadal zaciskać kciukikonwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Maniek: to mogla mu walowke przygotowac, najedlibyscie sie we dwoje..
No to chyba tak jest że te stare baby za przeproszeniem myślą że każdemu trzeba paszcze na siłe otworzyć i pchać żarcie bez względu na to czy chce czy nie i nie ważne czy to mąż czy dziecko.
ehhh powiedziałam wczoraj mojemu że więcej do niej nie jadę do niej ani do jego ojca też nie (bo są w separacji ) teść też mi zatekścił raz - bo mam króciutkie włosy - powiedział że myślał że T jest hetero a nie homo bo wyglądam jak chłopak....więc już wczoraj małżowi powiedziałam dziękuje więcej tam nie jade. nie wychodziłam za mąż za jego popieprzoną rodzine tylko za niego i nie chce mi się z nimi gadać.Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Pomarszczony stary tyłek szefa Biedronki był hitem. Zdrowo się uśmiałam.
Syn dalej kaszle jak gruźlik, coś mi się wydaje, że nie obędzie się bez szpitala i dokładnych badań...
Temp się u mnie stabilizuje, także nowy cykl czeka - ciekawe czy będzie dane nam go wykorzystać, bo jak się u Eryka nie poprawi, to mnie w domu może nie być dłużej... No i mierzenie temperatury będzie się mijało z celem w tym momencie.
Teściowa - temat rzeka. Wszystko lepiej wie, na wszystkim lepiej się zna, ma dużo bogatsze doświadczenie życiowe i z tego też tytułu daje sobie prawo do dożywotniego pouczania innych i czynienia im uszczypliwych uwag. Charming...
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:juz go schowałam zeby nie lezal kolo łóżka
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość