X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama oczywiście ze wszystko będzie wracalo co jakiś czas tylko już tak nie boli to ze mnie zostawił... chce żyć z żoną ok spoko jego wybór... skoro chce mieć w domu wieczne kłótnie i alkohol ok ja będę szczesliwa z kimś kto to doceni :)

Anuśka, Johnam lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska o nie... żadnych rowerów :P

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Katia kochanie to będzie pewnie wracać co jakiś czas ten smuteczek ale faktycznie miłość nas mocno zaślepia jednak.

Po kilku latach związku można już mówić o lżejszym zaślepieniu, obraz jest nieco ostrzejszy jeśli chodzi o partnerów ale nadal nie ma 100% pewności, czy wszystko będzie już ok na zawsze.

Ja tam nadal jestem zakochana w swoim i pewnie dlatego jeszcze chcę go rozmnożyć :-P

No i w końcu wiek tu nie ma znaczenia ale generalnie faceci to tchórze- młody stary. O ile kasę na coś tam coś tam wykopie spod ziemi, skoczy na bungii z jadowitym wężem w kieszeni i pająkiem na czole o tyle pójście do sądu by złożyć papiery rozwodowe jest mega trudne.

Także i tak i tak wszystko zależy od naszych priorytetów i wymagań a od ich dobrej woli.
    Dobrze gada.... Polać jej :D

Katjaa, Lamama, Johnam, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak uważam a zwłaszcza po 25 latach małżeństwa lepiej pozostać przy starych nawykach niż zacząć od nowa nieznane... tchórz i tyle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 07:47

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jol, poradzcie.. leze jak trup po nocy z bolem brzucha. Dec zapadla ide do lekarza po l4 odpoczac orzez tydzien, ale w zyciu nie bylam na l4. Pytania:
    1. Co powiedziec lekarzowi bo to nie moj gin
    2. Kiedy to zaniesc do pracy
    Dzis tam zadzwonie

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę Wam się wypłakać.... Bom smutna.... Mam piękny idealny rozciągliwy śluz w ilościach ogromnych i nie mam go z kim wykorzystać, bo mój najlepszy pracownik (czyt. małż) robi teraz jakąś wielką przychodnię i nie może się stamtąd wyrwać do domu :( Wraca późno bardzo i pada na twarz :( No i ja płodna w domu czekam a serduszek brak :( Jedyne co mnie pociesza to fakt, że taki maraton ma do środy tylko, a później będzie wracał jak biały człowiek :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka ze Cie brzuch boli i tyle.

Do pracy zwolnienie musisz dostarczyć do 7 dni z tym ze tego 7 dnia mozesz wyslac nawet poczta ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Jol, poradzcie.. leze jak trup po nocy z bolem brzucha. Dec zapadla ide do lekarza po l4 odpoczac orzez tydzien, ale w zyciu nie bylam na l4. Pytania:
    1. Co powiedziec lekarzowi bo to nie moj gin
    2. Kiedy to zaniesc do pracy
    Dzis tam zadzwonie
    Że jesteś w ciąży i boli brzuch... Wystarczy :)
    Zanieść musisz w ciągu hmmmm..... 2 dni roboczych? oj nie pamiętam jak to było :)

• zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A spoko to ja o mdlosciach i rzygosciach powiem bo glownir to mnie boli ://przynajmnkej szybko sie zarejestrowalam uff

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Zgredka ze Cie brzuch boli i tyle.

Do pracy zwolnienie musisz dostarczyć do 7 dni z tym ze tego 7 dnia mozesz wyslac nawet poczta ;)
    Heh to mam dziwne dane :) Sorki :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka ja bym go na sile i jako zwłoki wykorzystała :P

A tak w ogole to czesc dziewczyny ...

Ja wlasnie przeżywam jak codziennie cyrk z moja juz nastolatka pt "co mam ubrac" ....
    Buuuuu ....

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska padlam hehe oczywiście przykro mi ze akurat teraz masz dni płodne ale jak nazwalas męża najlepszym pracownikiem padlam hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena a ile ma lat?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lena a ile ma lat?

11 w lipcu skończyła ...

Ale te jej co mam ubrac co rano doprowadzają mnie do szału ....

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska: dobrze Ci radza, atakuj na spiocha :)
    A najlepsze, ze na prawie pracy to ja sie powinnam znac i wiedziec kiedy l4 przyniesc.. jak mnie to dotyczy to jestem kompletnie niezyciowa :/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Anuska padlam hehe oczywiście przykro mi ze akurat teraz masz dni płodne ale jak nazwalas męża najlepszym pracownikiem padlam hehe
    On za to mówi że ma straszną szefową, bo nie dość że go wykorzystuje seksualnie to jeszcze mało płaci :P Hi hi taka jestem paskudna :P

Lena ja mam to samo z moją Zuzą masakra jakaś z ubraniami jest. A tusze i cienie do powiek znikają notorycznie i znajdują się gdzieś u Zuzi :) Jakbym mogła wybierać teraz to poproszę chłopca ;)

Katjaa, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena a nie szykujecie jej dnia wczesniejszego? Ja sobie tak robie do roboty, zeby nie wgapiac sie bezsensownie w szafe z rana, a potem w szale nie prasowac

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Anuska: dobrze Ci radza, atakuj na spiocha :)
    A najlepsze, ze na prawie pracy to ja sie powinnam znac i wiedziec kiedy l4 przyniesc.. jak mnie to dotyczy to jestem kompletnie niezyciowa :/
    Kochana no stress, ja jestem po księgowości, kadrach i płacach i zobacz jak Ci doradziłam :) wstyd i hańba mi o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    11 w lipcu skończyła ...

Ale te jej co mam ubrac co rano doprowadzają mnie do szału ....
    Uuu moja ma 8 lat i przeżywam to samo... :/

• zgredka Autorytet

Wysłany: 22 września 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska: tez chce chlopaka :), poki co moja 7letnia pasierbica (no jeszcze moze nie pasierbica, bo do tego chyba musze byc żona jej ojca) zawsze wie co chce, ubiera sie sama (co prawda z niechecia patrze na jej uwielbienie do rozu i innych brokatoblyskotek, ale coz poradzic)..

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2109 2110 2111 2112 2113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ