My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLamama oczywiście ze wszystko będzie wracalo co jakiś czas tylko już tak nie boli to ze mnie zostawił... chce żyć z żoną ok spoko jego wybór... skoro chce mieć w domu wieczne kłótnie i alkohol ok ja będę szczesliwa z kimś kto to doceni
Anuśka, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamama wrote:Katia kochanie to będzie pewnie wracać co jakiś czas ten smuteczek ale faktycznie miłość nas mocno zaślepia jednak.
Po kilku latach związku można już mówić o lżejszym zaślepieniu, obraz jest nieco ostrzejszy jeśli chodzi o partnerów ale nadal nie ma 100% pewności, czy wszystko będzie już ok na zawsze.
Ja tam nadal jestem zakochana w swoim i pewnie dlatego jeszcze chcę go rozmnożyć
No i w końcu wiek tu nie ma znaczenia ale generalnie faceci to tchórze- młody stary. O ile kasę na coś tam coś tam wykopie spod ziemi, skoczy na bungii z jadowitym wężem w kieszeni i pająkiem na czole o tyle pójście do sądu by złożyć papiery rozwodowe jest mega trudne.
Także i tak i tak wszystko zależy od naszych priorytetów i wymagań a od ich dobrej woli.Katjaa, Lamama, Johnam, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jol, poradzcie.. leze jak trup po nocy z bolem brzucha. Dec zapadla ide do lekarza po l4 odpoczac orzez tydzien, ale w zyciu nie bylam na l4. Pytania:
1. Co powiedziec lekarzowi bo to nie moj gin
2. Kiedy to zaniesc do pracy
Dzis tam zadzwonie -
Muszę Wam się wypłakać.... Bom smutna.... Mam piękny idealny rozciągliwy śluz w ilościach ogromnych i nie mam go z kim wykorzystać, bo mój najlepszy pracownik (czyt. małż) robi teraz jakąś wielką przychodnię i nie może się stamtąd wyrwać do domu
Wraca późno bardzo i pada na twarz
No i ja płodna w domu czekam a serduszek brak
Jedyne co mnie pociesza to fakt, że taki maraton ma do środy tylko, a później będzie wracał jak biały człowiek
-
Zgredka ze Cie brzuch boli i tyle.
Do pracy zwolnienie musisz dostarczyć do 7 dni z tym ze tego 7 dnia mozesz wyslac nawet pocztaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
zgredka wrote:Jol, poradzcie.. leze jak trup po nocy z bolem brzucha. Dec zapadla ide do lekarza po l4 odpoczac orzez tydzien, ale w zyciu nie bylam na l4. Pytania:
1. Co powiedziec lekarzowi bo to nie moj gin
2. Kiedy to zaniesc do pracy
Dzis tam zadzwonie
Zanieść musisz w ciągu hmmmm..... 2 dni roboczych? oj nie pamiętam jak to było -
Anuśka ja bym go na sile i jako zwłoki wykorzystała
A tak w ogole to czesc dziewczyny ...
Ja wlasnie przeżywam jak codziennie cyrk z moja juz nastolatka pt "co mam ubrac" ....
Buuuuu ....Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Lena a ile ma lat?
11 w lipcu skończyła ...
Ale te jej co mam ubrac co rano doprowadzają mnie do szału ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Katjaa wrote:Anuska padlam hehe oczywiście przykro mi ze akurat teraz masz dni płodne ale jak nazwalas męża najlepszym pracownikiem padlam hehe
Hi hi taka jestem paskudna
Lena ja mam to samo z moją Zuzą masakra jakaś z ubraniami jest. A tusze i cienie do powiek znikają notorycznie i znajdują się gdzieś u ZuziJakbym mogła wybierać teraz to poproszę chłopca
Katjaa, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Anuska: dobrze Ci radza, atakuj na spiocha
A najlepsze, ze na prawie pracy to ja sie powinnam znac i wiedziec kiedy l4 przyniesc.. jak mnie to dotyczy to jestem kompletnie niezyciowawstyd i hańba mi
-
nick nieaktualny
-
Anuska: tez chce chlopaka
, poki co moja 7letnia pasierbica (no jeszcze moze nie pasierbica, bo do tego chyba musze byc żona jej ojca) zawsze wie co chce, ubiera sie sama (co prawda z niechecia patrze na jej uwielbienie do rozu i innych brokatoblyskotek, ale coz poradzic)..
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość