My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
stara_czka wrote:pytanie z innej beczki. kiedy kobieta, która ma problemy z płodnością, ma powiedzieć nowo poznanemu facetowi o swoich problemach?
dopiero na etapie rozmowy i planie na dziecko, a nie od razu, przecież nie chcemy faceta przestraszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:48
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara_czka wrote:pytanie z innej beczki. kiedy kobieta, która ma problemy z płodnością, ma powiedzieć nowo poznanemu facetowi o swoich problemach?
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Katjaa wrote:Wiem że jestem fajna dupa dużo osób mi to mówi a on stary rupiec i tego nie uszanowal...
Jak to powiedział jego kolega: mieć taką kobietę i ja zostawić trzeba mieć coś z głową...
Nie cukruje sobie ale wiem że tak jest!
No.i tak trzymaj a on pała niech spier...i już.
Anuska tez chce dołączyc do waszego.związku do zaoferowania mam mojego T-dobry jesta ja ze sportowa jestem to łapie się na ochroniarza
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:a mój się teraz tak darł na górze, że w sumie dobrze, że poszła, bo wstyd by mi było, a tak opieprzę go jak wróci..
Dajs ię facetowi nacieszyć
Zobacz jak tu się Filip Chajzer cieszyłhttps://www.facebook.com/video.php?v=341749399324941&set=vb.243614029138479&type=2&theater
-
A mój S mówi, że mu za mało towrzyszyłam w kibicowniau.
Zaraz sie ubiorę w jego koszulkę reprezentacji (jeszcze po Euro), wskoczę w niej do łóżka i mu potowarzyszęCzarnula87, justta, Lena83, Malenq, konwalianka, Blondik, Johnam lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
ja miałam twarz umalowaną we flagę, ale byłam najcichszym oglądaczem..
ale czas już na mnie
pobudka po 6-tej, więc trzeba się wyspać do jutra,
życzę wszystkim paniom lepszego dnia jutroCzarnula87, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Mów, nie daj się prosić
Mężu napisał mi eska że mam wziąć w ruch maszynkę swoją do goleniaznaczy się od jutra powrót do seksu
hehehe kocham Greyadziała bardzo pobudzająco na mojego meżulka
czyta już 2 tom
i kazał muzykę pościągać z ksiązki
w sumie jeden utworek bo mu się spodobał ale ściągnełam wszystko
nie wiem co on wymodził ale nie mogę się jutra wieczorem doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 22:57
momo1009, zgredka, justta, Katjaa, choco, stara_czka, Malenq, konwalianka, Blondik, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa tak trzymaj ....
Tez ide spac ... Niech sie juz skonczy ten dzien bo od rana do wieczora rycze o byle g......
Nie znosze PMS ....
Dobrej nocy dziewczynyMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.