X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to mamy jakis plan - ja jestem kura domowa i w tym przeszczesliwa..

Ty Marnut jestes maz idealny (no dobra prawie bo plemników niet ale to sie W wykorzysta)

Anuśka a Ty co wniesiesz do tego zwiazku? :D

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

Lena - jak to co? DONGA-DONGA :D!!!!

Anuśka, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No dobra to mamy jakis plan - ja jestem kura domowa i w tym przeszczesliwa..

Ty Marnut jestes maz idealny (no dobra prawie bo plemników niet ale to sie W wykorzysta)

Ja mam swoją firmę i jestem pracoholikiem to będę na nas zarabiać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Marnut z tego co piszesz wynika że byłabyś fantastycznym mężem :)

Cycki już mam jak facet :)!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maaaatko dziewczyny wlasnie ustanowilysmy układ idealny !!!!!

Wchodze w to!!!!!!!

Anuśka, marnut lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska a jaka masz firmę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

Na pewno taką, którą stać na inwestycję w brylanty, inaczej Anuśka nie weszłaby w taki układ ;). Może jakaś mała kopalnia w Afryce :D?

Lena83 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Usługową. Instalacje elektryczne robimy, pomiary, itp
    A dodatkowo ja się jeszcze zajmuję przedstawicielstwem handlowym dla innej firmy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:25

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Na pewno taką, którą stać na inwestycję w brylanty, inaczej Anuśka nie weszłaby w taki układ ;). Może jakaś mała kopalnia w Afryce :D?

No na to licze :D

Widac elektryczne pomiary to jak kopalnia :D

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A dodatkowo ja się jeszcze zajmuję przedstawicielstwem handlowym dla innej firmy

Tej od brylantów ;).
    No, ale Anuśka, sama powiedz - czy za te pyszności nie należą się Lenie same cudeńka? Nawet można jej wybaczyć tę słabostkę do W. ;)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udane jesteście :)
    Co z Kroko? Mam nadzieje,ze nie wyladowala w szpitalu :(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Maaaatko dziewczyny wlasnie ustanowilysmy układ idealny !!!!!

Wchodze w to!!!!!!!
    A JA TEŻ MOGĘ?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z W to sie dzis popsztykalam ...

Rozbeczalam sie - chyba aura deszczowa na mnie dzis tak działa bo mi sie o byle co ryczeć chce .....

A On oczywiscie przytulić przyszedł i pocieszyć chciał. Tylko mi nie potrzeba pocieszenia tylko zrozumienia ...
    A jak on tak pociesza to mnie sie agresor włącza bo mi sie wydaje ze nie slucha co ja do niego mowie ... Mamy zupełnie inne postrzeganie problemow życiowych - on jest człowiek ktory nawet z najgorszej sytuacji pozytyw wyciągnie ...
    No i sie na niego zezloscilam ... Potem on sobie wyrzucał ze za mało sie stara ...
    Potem mi sie glupio zrobiło bo co on winien mojej dzisiejszej deprechy ...
    No jak facet - jest smutno to trzeba znalezc rozwiazanie i pocieszyć ...

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara_czka wrote:
    A JA TEŻ MOGĘ?

Musisz cos dobrego wnieść do tego układu.
    Kurę domowa mamy, mężczyznę idealnego z kobiety tez, zarabiacza tez ....

Co proponujesz?

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach zapomniałam Wam powoedzieć .

Moja siostra była kilka dni temu. W łazience pozytywny test owu leżał. Ona sie nie zna na takich rzeczach raczej.

Chyba go widziała i myślała ze to ciążowy bo od kilku dni doslownie wymusza na mnie przyznanie sie do ciazy.
    Przyznalabym sie no ale nie ma do czego ... Niemniej za chwile wyjde z siebie bo moje wszelkie tłumaczenia ze nie jeszcze bardziej ja nakręcają do pytań i podchodow ...

Johnam lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tej od brylantów ;).
    No, ale Anuśka, sama powiedz - czy za te pyszności nie należą się Lenie same cudeńka? Nawet można jej wybaczyć tę słabostkę do W. ;)
    Całkowicie się zgadzam :)

Lena83 lubi tę wiadomość

• stara_czka Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Musisz cos dobrego wnieść do tego układu.
    Kurę domowa mamy, mężczyznę idealnego z kobiety tez, zarabiacza tez ....

Co proponujesz?
    Jestem księgową. Zajmę się Waszym (Naszym) budżetem. A poza tym, jestem dobra w przytulaniu.

Lena83 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam kobietki bo czeka na mnie 20kg papryki :) Zapomniałam powiedzieć że hobbystycznie robię ogromne ilości weków na zimę :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh kobieca komuna ustanowiona :)

Anuśka ja tez ale papryki akurat robic nie lubie :P to Ci oddaje ;)

angeika, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brryyy wieczornie i jakos tak smutnie bez polotu

‹‹ 2102 2103 2104 2105 2106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ