X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc, ja też nie śpię od godziny.. noc kiepska, jak nie śnią mi się głupoty, to.. włącza sie alarm w telefonie męża, Tymek do nas przyszedł o 1 w nocy, oczywiście kaszlący tak, że szok, więc konieczne podanie w nocy syropu - choróbsko się rozkręca..

marnut - lubię - za pierwszą część wypowiedzi:) zdrówka dla synka, ważne że wiecie co go męczy, jaki antybiotyk tym razem dostał? na nas.. najlepiej działa agumentin, zinnat zupełnie nie reaguje na nasze bakterie.. no i dołączam do czytających książki, uwielbiam i też biorę się za nie, gdy mam zły nastrój albo chcę się wyłączyć

miłego dnia robaczki :) buziak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 06:54

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewuszki :)

konwalianka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry:)

Buziolki na chandrę:) słoneczko dzisiaj, to może będzie lepiej z humorkami???

Katjaa, konwalianka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq u mnie nie... spójrz na mój wykres :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Malenq u mnie nie... spójrz na mój wykres :/
    Kochanie ewidentnie "coś" jest na rzeczy, ale pamiętaj, że niekoniecznie to jest ciąża, i z ładniejszych wzrostów zieloności nie było...
    musimy poczekać...główka do góry....
    a już rozmawiałam ze słoneczkiem i poprosiłam aby się pojawiło u potrzebujących....obiecało się postarać, ale wiesz jak to z chmurami bywa.......

Katjaa lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry bry,
    Katja ja się z Tobą mogę zamienić na wykresiki.

Malenq do mnie jeszcze nie dotarło to słońce za oknem.

Miłego dnia Laseczki :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 07:32

Katjaa lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę o tym żeby na betę pójść... Może coś wykarze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco mam nadzieję że z tą matką to nie do mnie...

• Lamama Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po wczorajszej mojej pauzie.

Blondik kochana najwaniejsze, że jest to wada, której nie przekazujecie.
    Przytulam mocno, bo wiem, że każde słowo wypowiadane teraz medycznym językiem na ten temat bardzo boli ale jednocześnie my tu wszystkie wiemy, że nadzieja na zdrowego różowego bobaska jest i pewnie za jakiś czas jak będziecie gotowi się na świecie pojawi.
    Weszłam tu dużo później i dlatego trudno mi dobrać też słowa, by Cię pocieszyć, wiem, że nie potrafię ale jestem w pogotowiu i zawsze poklikam z Tobą.

Biedroncia &&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie, wyciszyłaś się troszkę widać po wczorajszym dniu. Nie macaj, nie ściskaj itp. Przecież będą siniaki na cyckach :-P

Ania 84 co to się porobiło, fachowcy kiedyś nie musieli się bujać na umowach o dzieło, to jest skandal.
    Nie mogę tego pojąć. Czy jesteś po łopatologi czy po Wyższej Akademi Nauk to nie ma znaczenia jak widać. Już widać mocno ten podział: BARDZO BOGACI I BIEDNI/rządzący i zarządzani-PRZYKRE NIE?

Katja nie widzę Twojego wykresu, chyba musiałabym Cię do przyjaciółek zaprosić, tak? Bo u mnie jest taka opcja udostępnij tylko przyjaciółkom i może masz ją zaznaczone.
    Poza tym chcę dodać, że mocno kibicuję Twojej @, polecam bardzo ciepłą kąpiel.

Nieukowa to niezłe przeboje z tymi lekarzami tam masz. Jak można bagatelizować jakikolwiek objaw, ale wiem, że można, mój lekarz zrobił to samo w najgorszym momencie i kazał mi się jeszcze cieszyć, bo poronienie oznacza szansę na ciążę mimo wszystko i musiałam szybko lekarza zmienić.

Lena powiem CI, że ja się też bardzo denerwuję gdy syn się spóźnia i moja mama też zawsze się denerwowała, a jak nie mogłam się podczas burzy dodzwonić a wiedziałam, że ładnie grzmoci, to wsiadłam na skuter i pognałam w tym deszczu i burzy go szukać.
    Wiedziałam, że jest rozsądny i pod drzewem nie wyląduje ale wiecie, serce matki co innego wie.

Ciasto gruszkowe mmmmmmmmmmmm :-)

Za chwilkę zasuwam do stomatologa- borwanko :-/

Jak ja nie lubię borowania, niedługo u mnie też tak będzie w szczęce hi hi 1,2,3,4,5,6,7,8 brak :-) hahahahah

Nie no zbieram się, bo muszę spory kawałek dojechać.

Październik już puka do drzwi- trzymam mocno, może się nie wedrze do kalendarza i sierpień go zastąpi? :-)

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama mam wykres dla wszystkich udostępniony...

• choco Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Choco mam nadzieję że z tą matką to nie do mnie...
    Katja przepraszam z telefonu piszę a on uparcie mi twój nick przekreca :-)

**********************Gang 18+***********************
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ...

U nas emocje juz opadły ale wczoraj to myslalam ze wyskoczy z siebie.
    Opanowałam sie jednak zeby nie wrzeszczec ...

Ide dzis do lekarza i na bank da mi antybiotyk. Jestem ich absolutnym przeciwnikiem ale chyba juz mecze sie za długo z tymi uszami i gardłem.

Niemniej pocieszające jest to ze 5 dni wolnego :)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tablicy? Katja może coś u mnie nie teges. Zaraz odświeżę.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamamana musisz na nik nakliknac o Ci sie okno pokaze. I potem na TAK

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Katja przepraszam z telefonu piszę a on uparcie mi twój nick przekreca :-)
    Choco może to znak ze tak pisze twój telefon...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianko - Klacid tym razem :/.

Choco - tak to jest jak maszyny próbują być mądrzejsze od nas ;). Podobnie jak to kiedyś apelował pewien profesor (a propos pisania wiadomości z telefonu) "Drodzy Państwo, używajcie polskich znaków! Jest duża różnica między robieniem komuś łaski a robieniem laski!" ;)

Lena83, Malenq, justta lubią tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już widzę, muszę się jeszcze nauczyć trochę, kliknęłam na avatar i tam było, że aktualny wykres masz udostępniony-kliknęłam na tak i weszłam. Ale ja jestem matołek. Sorry.
    Ciekawe co u stara-czki i reszty. Pozdrawiam i zasuwam, bo teraz już nie ma żartów- spóźnię się przez klikanie ale tak tu fajnie :-)

• Lamama Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wyłapałam już jak to ma być ale dzięki kochana :-) Papapappapapaapap bez odbioru hehehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco:" Malenq do mnie jeszcze nie dotarło to słońce za oknem."

kochana bo ja bardziej na południe, poczekaj i do Ciebie też dojdzie....

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Ja z poprawionym humorkiem sexownym wsparciem zostalam dopieszczona :-P
    Katja ja juz poki co nic nie mowie ;-)
    Lamsmara niestety ale takie czasy :-S
    Dlstego myslimy o własnym biznesie tzn ja to juz 2 lata temu zalozylam ale teraz namawiam meza :-)

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2138 2139 2140 2141 2142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ