Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko tutaj z ryżem:
    http://wszedobylskie.blogspot.com/2012/09/papryka-nadziewana-bez-miesa.html
    zamiast możesz kaszę gryczaną i fetę.....

ale jakkolwiek zrobisz, będzie pysznie, ja bardzo często robię bez mięsa.....:)

a u mnie dzisiaj:
    http://zdrowe-odzywianie-przepisy.blogspot.com/2014/09/buraczane-kotleciki-czyli-najlepsze.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:18

choco lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie jadalne i pyszne - robilam kiedys takie cudo tylko ze z nadzieniem jak do gołąbkowy czyli mięsem mielonym ....
    U mnie jednak by nie przeszło bo rodzina by sie obraziła na smierć za obiad nie z trzech dań ...
    Wiem głupie to ale prawdziwe ...

Zgredka uwielbiam kwestie smaku a jeszcze bardziej wszelkie risotta :)

choco lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam to szczęście, że mój A. za mięsem nie przepada.....jak jest zje, ale się nie doprasza, raczej JA staram się go karmić kaloryczniej, bo fizyczną robotę ma....
    a ze słodyczy to lubi dżem hehehe, więc wysilać się nie muszę:)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to niemięsowny??

u mnie ojciec jak by dostał pieroga albo jakiś makaron to by za obiad ego nie uznał..
    ja też mięsożerna, acz ostatnio słabo z tym mięsem u mnie..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • choco Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki z rady. Malenq kocham burki wiec wyprobuje te kotleciki nie długo.
    Doszłam do wniosku ze co nie zrobię to i tak rodzinka męża mnie skrytykuje wiec zrobię paprykę nadziewaną kaszą gryczaną plus wrzucę co mi tam jeszcze wpadnie w ręce. Im i tam nie dogodzę.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

zgredka mój mąż tak ma, że musi mieć mięcho, bez mięcha to nie nazywa obiad. :) Ew. pierogi ruskie bo za nimi wprost przepada.

Miłego dnia.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale numer na wrześniowych brzuchach ...
    Ciaza z cyklu uznanego przez gina za na pewno bezowulacyjny .... :D

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Dzięki z rady. Malenq kocham burki wiec wyprobuje te kotleciki nie długo.
    Doszłam do wniosku ze co nie zrobię to i tak rodzinka męża mnie skrytykuje wiec zrobię paprykę nadziewaną kaszą gryczaną plus wrzucę co mi tam jeszcze wpadnie w ręce. Im i tam nie dogodzę.
    i to jest zdrowe podejście:)

zgredko mój A. uwielbia makaron ze śmietaną, pierogi z truskawkami, kotlety buraczane, czy inne wynalazki....;) chyba w domu rodzinnym ZA DUŻO mięsa było: od śniadania do kolacji......fujjjjjjjjjjjjjjj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:35

• LaRa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) po kolei:

Lena - tez bym sie obraziła jakbyś zrobiła TYLKO jedno danie, bo widząc jak gotujesz to rzeczywiście by nie przeszło :)

Tez robiłam paprykę nadziewana, ale nadziewana ryżem i gotowana piersią z kurczaka, pokrojona bardzo drobno, i doprawiona aromatycznymi przyprawami, takie dietetyczne ale bardzo dobre :)

Choco - a nie lepiej kupić udka, skrzydełka i pałki i zapiec w piekarniku? Do tego ziemniaki, buraczkiczy surówka z kapusty białej, z marchewka, koperkiem i majonezem???

No! Ja jeszcze zalegam w łóżku jak troll, ale tak leżę i myśle ze zaraz wstanie, szybkie śniadanko i w końcu podejmę wyzwanie z oknami, bo niedługo swiata nie bedzie widać :p
    Suonko swieci wiec i we mnie chyba więcej energii, zwłaszcza ze ostatnio nie mam już problemu ze snem :)

Superowego dnia :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, choco lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ale numer na wrześniowych brzuchach ...
    Ciaza z cyklu uznanego przez gina za na pewno bezowulacyjny .... :D

Lara u mnie też tak było.

Malenq:

a co to kotlety buraczane?? poka poka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:38

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredko np takie: http://zdrowe-odzywianie-przepisy.blogspot.com/2014/09/buraczane-kotleciki-czyli-najlepsze.html

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty on ja bym z betą do tego gina poszła i pomachala przed oczami

Ja szukam wlasnie ginekologa ktory sie mna zaopiekuje.
    Narzekać na ginow moich nie moge ale w Lux Medzie zmienni sa.
    No chce miec swojego jednego zaprzyjaźnić sie ...
    Wiec szukam szukam ...

Ordynator najbliższego szpitala polozniczego np

http://www.ginekologia-usg.pl/

Byłam kiedys u niego - ma dobre opinie no ale nie wiem dlaczego u mnie jego spodob bycia zaufania nie wzbudza

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj... kanapka w pracy :D

A jutro za to zupka jarzynowa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam czy ten minimalny spadek u mnie dzisiaj to może zapowiedź nadchodzacej owulki :D o głupia i naiwna ja :D

chociaż dzisiaj zrobiłam test i jak głębiej wsadzę termometr to mi większą tempke pokazuje :/

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, my mamy chyba tego samego męża, u nas identyko, zarówno co do mięsa na obiad,, jak i ruskich pierogów

bardzo dobre są też tarty na obiad, można zrobić i mięsną i warzywną, a nawet dwie naraz - każdy zadowolony a wcale nie zajmuje dużo czasu:)

ładnie wyglądają te kotleciki

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku od tych rozmów o mięsie na obiad chyba kilogram karkówki zrobię...

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej lalki,
    u mnie słońcowo dziś aczkolwiek zimno.

katjuszka wybacz że to powiem ale fajny masz ten wykres... oczywiście życzę by było po Twojej myśli...choć z drugiej strony przecież tak będziesz tego bobasa kochać miłością absolutną:) spójrz z innej stony - on burak ale może chociaż fajne dzieci robi:)
    Choco ja też bym dodała jakieś pałki (chyba "pomysł na" takie miał)i miecho będzie. A jak nie to rób tak żeby Tobie i najbliższym smakowało reszte olej bo tak jak mówisz nie da się zadowolić wszystkich.
    Halo Psotka gdzie jesteś...ciężaróweczki co u was jak się czujecie w jesienne dni. PS Dronka - Ty też:)
    lara masz już taki b widoczny brzuch? jejku wiecie ja to jakaś psychiczna jestem ale bbb mi sie podobają kobiety takie z brzuszkiem ciążowym i takim pępuchem wypchniętym....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, choco, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, to zobacz na mój.. 16t
    2eeejgi.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 11:15

nick nieaktualny, MANIEK, Johnam, Lamama, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalia ja CIĘ przepraszam, ale na moim monitorku to tylko Twoje plecy widzę hehehe

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, konwalianka, nie wiem czy to ustawienia mojego kompa, ale patrzę i patrze w tę fotkę - drzwi ok, bluzka ok, włosy ok, tyłek ok, ale GDZIE BRZUCH???

‹‹ 2140 2141 2142 2143 2144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ