My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Dokładnie beta w krwi zaczyna rosnac po 48 h :
48 h po czym?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Aaaaaa takie buty .....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
no nieźle Katja.. ale ten los potrafi być przewrotny.. wspieram i kibicuję
a ja dom ogarnęłam, zupka się gotuje, mięsko na gulasz rozmraża, kompot ugotowany, teraz wstawić pralkę i wyprasować ta kupkę z 4 pralek, odkurzyć i będzie spokój.. udało mi się tez pobawić z Tymkiem w starego niedźwiedzia, który mocno śpioby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego..
a u Was też taki ziąb? słoneczko jest, ale na dworze jest 7 stopni - brrr, jesień pełną parą ;/
a po wczorajszym linku do masażu prostaty, mąż mi przesyła kolejny link:
http://www.tipy.pl/artykul_10011,jak-doprowadzic-kobiete-do-wytrysku-pochwowego.html
hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:11
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
No my z mężem skrobaliśmy samochód ze szronu ;/ Co za wypizgajew!
Grzeję się kawką w robocie, czytam sobie poranną prasę i próbuję nie myślec, że zaraz trzeba się zabrać za ROBOTĘ. Ech.
Życzę wszystkim dobrego dnia w ciepleKatjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq, ja tak zawsze, wolę wszystko ogarnąć z rana i mieć spokój.. mój mąż przeciwnie, na sobotę ma do zrobienia np. 3 rzeczy robi je przez cały dzień.. krew mnie zalewa, bo wieczny zapieprz i nie da się do końca posprzątać, usiąść i nic nie robić
wiecznie się o to kłócimy, ale on to z domu wyniósł.. tam odkurzacz po sobotnim sprzątaniu stoi cały tydzień w salonie.. no comments
nieukowa - uwielbiam chwile, gdy dopiero zaczynam pracę i mogę się zrelaksować po podroży między domem a pracą.. enjoyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:33
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hejo hejo,
Wlasnie wrocilam z pobierania krwi gdzie.. odlecialam w trakcie, kobitka jeszcze kazala mi gleboko oddychac, zeby mogla dokonczyc. Potem lezalam, potem poszlam po scianie po pojemnik na mocz, ktory oddawalam z 10 min w toalecie zalewajac sie potem. Nastepnie znowu lezalam, zmierzono mi cisnienie 80/60, lezalam lezalam, dostalam herbate i wyszlam jak odzyskalam sily.. porazka...
Katja to trzymam kciuki, ale jak rozumiem za negatyw
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny"Brrryyy" to dobre powitanie na dziś, Czarnula. W Bieszczadach słońce, ale zimno jak diabli. Co pomaga w rzucaniu palenia
. Na balkon wyłazić się nie chce - trzeba by ubierać się w zimowa kurtkę, śniegowce i rękawice narciarskie...
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
U mnie termometr pokazuje 4 stopnie. Słońce od Malenqu do mnie dotarło ale coś nie grzeje. No i niestety od wczoraj mamy jesień, wiec raczej upałów przed majem się nie doczekamy
A na sobotni obiad o który was pytałam postanowiłam zrobić paprykę nadziewaną farszem jak z gołąbków z kaszą gryczaną. Zjadą mnie że bez mięsa ale w d**** to mam. Myślicie ze to jadalne będzie?
Przypomniałam sobie ze w sobotę moja przyjaciółka ma 6 rocznice ślubu. pamiętam że ok 22 poszliśmy zdjęcia robić w plenerze. Byłam w sukience na ramiączkach i lekkim żakieciku i było mi ciepło (nie to nie przez alkohol ani przystojnego świadka). Teraz musiała bym chyba w futrze wystąpić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:09
**********************Gang 18+***********************
-
Będzie jadalne, acz u mnie to by nie przeszło, mój ma jakąś awersję z przeszłości do faszerowanych papryk..
ja dziś robię http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_wloska/risotto_z_dynia/przepis.html
Risotto di Zucca - chrup, ale póki co zeżarłam kanapkę ze słonecznikowego z mięchem ogórem i pomidorem,,choco lubi tę wiadomość