X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    oh kochana moja znajoma pracowala w biedronce kilka lat temu mowila ze tam to tylko wyzysk i nic więcej wiec może zostan przy tym twoim kierownikowaniu ;-)

A tak no bo tak było.
    Ja nie mówię, że jest kolorowo bo chyba nigdzie nie ma.
    Ja jestem moja droga kierownikiem w takiej sieciówce jak biedronka - tzn w TESCO ;)

Ale my z poziomu kierowników się nie skarżymy po prostu. Każdy pracownik ma ok małą bo małą pensję ale ma co miesiąc i pracuje po 8 godzin i jego jedyną odpowiedzialnoscią jest albo wyłożyć towar albo obsłużyć miło klienta.

Ja pracuję 7 dni w tyhodniu po 24 godziny na dobę bo mam telefon służbowy i laptop i muszę każdy odebrać i na wiadomość odpowiedzieć. I podejmuję decyzje i pracuje nawet jak w pracy nie jestem ... I musze rozwiazywac problkemy nie do rozwiazania czasem ... No szkod agadać w ogóle.. Za ok pieniądze prawie jeszcze raz takie jak ta kasjerka w Biedronce. Ale ja tych pieniędzy nie chce - chcę połowę mniej i mieć święty spokój po 8 godzinach pracy...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Brałam do owulacji, nie zauważyłam u siebie takich dolegliwości. Ale wiesiołek z powodzeniem można zastąpić choćby olejem lnianym (Wujek Google na pewno podpowie).

Nie chodzio to ze chce zamiennik :D tylko o to jak wy sie czułyscie :) bo nawet jak bym miala to zamienic , to nie mam na co. Tu ziółek nie stosują.. o dziwo o.0

Ania - ze jak? jak to ci zanikł? ja po tym wiesiolku to ciagle mokro ..

Lena ty sie wykonczysz i fizycznie i psychicznie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:18

Ania_84 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa a zeby jeszcze bylo smieszniej to mam taki zwyczaj ze jak mam dostep do ogloszenia to przed rozmowa je drugkuje i traf chcial ze wzielam je ze soba
    jak jej tak powiedzialm to oan do mnie z morda ze jej pyskuje pownnamm byc mila itp itd..no to juz polecailam po calosci :P
    wyjelam ogloszenie i czytam jej ..
    a tam
    zakres obowiazkow rozliczanie, fakturowanie , obsluga kasy fiskalnej., obsluga klienta.. mile widzaine podstawy ksiegwosci
    wymagania ..wyksztakcenie wyszsze..
    polozylam jej to przed nia i sie pytam czy pani to zamieszczala a ta zdebiala.. i mowi no tak.. no to jej powiedzialam..ze skoro chce miec na ksiegowosci jakiegos niedoswiadczonego czlowieka to prosze bardzo ale jaj jej nie wroze swietlanej przyszlosci jak jej ktos zle policzy zus czy podatek od przyhodow :P
    i ze w takim razie jelsiuwaza ze do teog wszytskiego nie potrzba wyzszego wyksztalcenia lub kierunkowego to chyba ona nic nie ma w glowie ;P

babe tak wmurowalo ze nawet nie pwoeidziala spierdalaja :D

Lena83, Johnam, Czarnula87 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Nie chodzio to ze chce zamiennik :D tylko o to jak wy sie czułyscie :) bo nawet jak bym miala to zamienic , to nie mam na co. Tu ziółek nie stosują.. o dziwo o.0

Ania - ze jak? jak to ci zanikł? ja po tym wiesiolku to ciagle mokro ..

Lena ty sie wykonczysz i fizycznie i psychicznie!
    serio w cyklu ktory bralam wiesiolka mialam sahare :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zmienia stan rzeczy to naprawdę masz przerabane ja teraz sprzątam i niczym się nie musze przejmowc wcześniej miałam podobnie do ciebie choć nie bylam kierowniczka wiec się zwolniłam i teraz nie mam stresu może trochę dzień rozwalony bo mam przerywana prace ale w miedzy czasie mogę zrobić obiadek isc na silownie i nawet lepiej z kasa wychodzę niż w tej durnej fabryce tam to się tylko nerwicy mogłam dorobić a wiec trzymam kciuki zebys znalazła jakos fajna prace

Lena83 lubi tę wiadomość

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu BRAWOOO i tak trzymaj chciałabym widzieć mine tego babsztyla hahahha

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati ja bralam i odbijało mi się całe dnie..

Lena ale wredna baba; jeszcze pół biedy, że się dowaliła do ocen, ale do ubioru? jakim prawem mówi Ci jak ma wyglądać i ubierać się Twoje dziecko?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati a ten wiesiolek to w tabletkach czy jakiś olej bo tez się zastanawiam bo siemię chyba nie daje rady :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam was czytam i patrzę w bok a tu moje dziecko śpi!!! hurra :D

tylko cholera zjadłam i mi się spać odechciało :/ czekam do 17 czy najdzie mnie znowu sennośc :]

• Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulko zrob sobie ciepla herbatkę i wskpcz pod kolderke a sen sam pzryjdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    Czarnulko zrob sobie ciepla herbatkę i wskpcz pod kolderke a sen sam pzryjdzie

Chyba nie będę musiała, bo zaczynam ziewać i oczy mi się kleić zaczynają :]

• Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może chcesz kolysaneczke i tulaska ja to lubiłam jak mnie mama po glowie glaskala to tez mogę zaproponować jeśli chcesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:35

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    Cati a ten wiesiolek to w tabletkach czy jakiś olej bo tez się zastanawiam bo siemię chyba nie daje rady :-(

Tak w takich kapsułkach , ciezko mi je połykac ale jakos daje rade.
    gorzej jak bym miala cos takiego sporzywac bleeeeeee

Konwalijka - ja nie wiem czy ne odstawie tego od nastepnego cyklu bez.. bo te nudnosci mnie rozwalaja.. i jesc nie moge.

ps. dzis zaczynam rodeo serduszkowania . iiihaaaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:37

Lena83, konwalianka, Johnam lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    a może chcesz kolysaneczke i tulaska ja to lubiłam jak mnie mama po glowie glaskala to tez mogę zaproponować jeśli chcesz

Chcę!! chcę!!! ja do tej pory jak jestem u rodziców wieczorami to lubię się mamie na kolana położyć i żeby mnie po głowie głaskała :] albo jak czasamis ię nocuje u nich to tez mamę wołam że chcę żeby mi dała buziaka na dobranoc :D kurde 30 na karku prawie a tu takie dziecinne zachowania :D no ale co zrobić jak to takie przyjemne.... i kojarzy mi się z bezpieczeństwem

konwalianka, MANIEK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati ciekawa ta pozycja :D

Lena83, cati lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Cati ciekawa ta pozycja :D

Pozycja jak pozycja ale te stroje z linoleum jakiegoś ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super masz teraz to tak mi się zatesknilo za mamusia a zobaczę ja dopiero 21 grudnia :-( no totulkam spiewam i glaszcze caluski tez przeaylam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:39

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale sytuacja dziewczyna która wysyłała mi zioła ojca sroki napisała mi ze na poczcie babka patrzy na nią i sie smieje okazało sie ze nazywa sie tak jak ja :) tylko miała nazwisko żeńską forme niezle nie :)
    zjadlam zupke z grzankami i ide sie chyba położyć bo mi katar leci wrr zawsze jak ma byc owu to coś mi jest :(

Czarnula87, Johnam, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

ps. dzis zaczynam rodeo serduszkowania . iiihaaaaa[/QUOTE]
    tylko utrzym się na twoim byczku zebys nie spadla

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okilasencje ide z mezem na zakupy :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2416 2417 2418 2419 2420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ