My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula86 wrote:A ja chyba zaczynam już fiksować
Zaczęłam się bać, że moja sierotka może nie trafić do słoiczka
Źle już ze mną...
Ara, będziemy razem testować
Asiula ja tam nigdy testowania nie doczekuję, zawsze @ jak w zegarku się zjawia wredna -
Laski no macie rację. Ale mnie tak wczoraj zamurowało....
I jeszcze mi się zapytała co ja jej z włosami robie. No ku... nic nie robię. Sobie obcięła z tyłu bo ją wkurzały jak stwierdziła bo jej z kitki wychodziły..
No a ta, że ja to moja wina znowu... bo nieodpowiednio się moze tymi własami zajmuje :0 .. No jakby zawszona była conajmniej....
No nie obcięłyście sobie nigdy włosów jak miałyście kilka- kilkanaście lat?
Albo, że moje dziecko to tak mało dziewczęco ubrane chodzi- no chodzi bo w trampkach i słucha gitarowej tzn rockowej muzyki i się uczy na niej grać..No taka jest ... Też taka byłam i jeszcze glany nosiłam i pewnie moja A za chwile też będzie (już chce) ...
Tak mnie wstrzeliło w fotel, że naprawdę zaniemówiłam....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
momo1009 wrote:A MANIEK, jesteś
. Bo już kilka razy miałam do Ciebie pisać i zapominałam. Dzięki raz jeszcze za propozycję pomocy prze naszym problemie z kupnem auta. Miałam już do Ciebie z tym uderzać (nawet już zaproszenie na priva wysłałam), ale wtedy też kolega S skontaktował go z prawnikiem, który zajmował się jego podobną sprawą. Doszłam do wniosku, że nie będę zawracać Ci głowy
(też pamiętam, że w ostatnim czasie nie byłaś w najlepszym nastroju). Zobaczymy jak będzie, ale gdybym miała jeszcze jakieś wątpliwości i z Twojej strony nie byłby to problem, to pozwolę sobie coś tam skrobnąć w ramach konsultacji
momo1009 lubi tę wiadomość
Maniek
-
ara wrote:Asiula ja tam nigdy testowania nie doczekuję, zawsze @ jak w zegarku się zjawia wredna
Ara, w tym miesiącu się uda
A u mnie poprzedni cykl niczym Powstanie Warszawskie, 63 dniara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
MANIEK wrote:Ania bo Ty taka stanowcza jesteś
a ja uwielbiam takich konkretnych wiedzących czego chcą ludzi.
A w dodatku widać że jesteś wrażliwa i ambitna ...no ale dość cukru:) poprostu fajna z Ciebie dupeczka i już
nie no..po porstu ucze i wiem ze jest czas zeby 25 -30 os spr czy zapisaly co jest .. zadane.. nawet kosztem 2-3 min lekcji a nie pozniej sie wyzywac ze dziecko nie odrobilo.lekcji..pozatym skoro tylko ma z prac domowych to moze one sa nudnei za bardzo oczywisc=te dla malej i potrzeba jej czegos bardziej interesujacego..skoro nauczyciel sam mowi ze dziecko jest zdolne powinien sobie zdawac sprawe ze takie zwykle zadania nudza ;/
-
marnut wrote:Lena - trochę wyrozumiałości, Pani albo ma PMSa, albo przechodzi klimakterium, albo nie dołączyła do naszego wątku i sama zmaga się ze stresem związanym z jedną kreską
. Mogła też mieć gorączkę, zły dzień, być niedopchnięta przez Małża itd. Szkoda, że jej krótko a treściwie nie powiedziałaś, żeby swojego nosa pilnowała, no ale co się stało to się nie odstanie
. Taką patologię, to ja bym chciała oglądać na codzień!
Kochana ja to się poczułam jak na cenzurowanym..
Ale no co się dziwić- przecież ja dla wszystkich jestem patologia bo urodziłąm jak miałam 19-ście i dla otoczenia sama nadal wychowuję dziecko ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
ha ha już widze jak tam zaglada i się dziwi
mój powiedział ze jak będzie trzeba to zrobi wszystko już teraz jak wrocilam od gin to się spytal czy ma zrobić jakies badaniaAsiula86, Lena83 lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Lena83 wrote:Kochana ja to się poczułam jak na cenzurowanym..
Ale no co się dziwić- przecież ja dla wszystkich jestem patologia bo urodziłąm jak miałam 19-ście i dla otoczenia sama nadal wychowuję dziecko ...
to im wszystkim powiedz "ŻRYJ GRUZ" zwłaszcza tej babie co się czepia Twojej córki i jej włosów.Noż kurwa od kiedy to fryzura ucznia ma wpływ na zdolności...co to jest prl??
faktycznie marnut dobrze pisze może jej stary nie odpajęczył...Lena83, Johnam, Lamama lubią tę wiadomość
Maniek
-
A mamy jakieś super nowości?
Streści mi ktoś?
Bo nie nadrobię za chiny....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
MANIEK wrote:Moja droga MOMO wal jak w dym a jak mam słabe dni to właśnie czego mi najbardziej trzeba to zajęcia i pracy co by sobie głowy głupimi myślami nie nabijać także jak coś to pisz. PS zaprosiłam Cie na FB:)
A jak się już na słodzenie zebrało, to z Ciebie też dupeczka niczego sobieI to mówię bez oglądania zdjęć na fejsie, bo tu mi nie wolno
Pa!
MANIEK lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Moj tatko to sie nigdy nie pierdzielil z nauczycielkami..jak jedna mu powiedziala ze mnie rozpieszcza i ze wogole sa zlymi rodzicami to siadl..i powiedzial przy wszystkich.. wie pani jelsi pani zdaniem to ze kochamy nasza corke bo jest naszym skarbem i to ze mamy ze soba dobry kontakt jest zle.. to pani sprawa i wara pani od tego jak ja wychowujemy
dobrze sie uczy - ta na to no tak .. no wiec pani zadanie na tym sie konczy
a ona do niego ale ma pojedyncze godi=ziny nie uspr.. ( fakt lubilam zawagarowac ) 0- nudzily nmnie pewne lekcje wiec sobie wychodzilam
na co moj tatko wzial kartke i napisal..
Prosze o usprawiedliwienie wszytskich godizn nieobecnych mojej corki.........." podpisal sie dal jej i mowi no to co juz ma usp ..
a ta wmurowalo i mowi no tak..
a moj tatus..do niej..moja corka jest inteligentna.. zreszta ma pani opinie psychologa i pedagoga.. wiec jesli bedzie zagrozona nie przejsciem do drugiej klasy wtedy moze mi pani dac znacto tyle w tym temacie ;P
babe tak wmurowalo ze pozniej na angielskim to sie do mnei nie odzywala ;PLena83, Czarnula87, Johnam, Krokodylica, ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
ara wrote:Lena olej ją ciepłym moczem, cycki up!
A zebyś wiedziała....
Wyjdę z szoku za jakieś 2 dni i będzie ok..
No moje szczęśliwe radosne rozwiajające się artystycznie dziecie patologiczne ... yyyyyyyyyAnia_84, ara lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Ania_84 wrote:Moj tatko to sie nigdy nie pierdzielil z nauczycielkami..jak jedna mu powiedziala ze mnie rozpieszcza i ze wogole sa zlymi rodzicami to siadl..i powiedzial przy wszystkich.. wie pani jelsi pani zdaniem to ze kochamy nasza corke bo jest naszym skarbem i to ze mamy ze soba dobry kontakt jest zle.. to pani sprawa i wara pani od tego jak ja wychowujemy
dobrze sie uczy - ta na to no tak .. no wiec pani zadanie na tym sie konczy
a ona do niego ale ma pojedyncze godi=ziny nie uspr.. ( fakt lubilam zawagarowac ) 0- nudzily nmnie pewne lekcje wiec sobie wychodzilam
na co moj tatko wzial kartke i napisal..
Prosze o usprawiedliwienie wszytskich godizn nieobecnych mojej corki.........." podpisal sie dal jej i mowi no to co juz ma usp ..
a ta wmurowalo i mowi no tak..
a moj tatus..do niej..moja corka jest inteligentna.. zreszta ma pani opinie psychologa i pedagoga.. wiec jesli bedzie zagrozona nie przejsciem do drugiej klasy wtedy moze mi pani dac znacto tyle w tym temacie ;P
babe tak wmurowalo ze pozniej na angielskim to sie do mnei nie odzywala ;P
No i właśnie mi tu brak męskiej stanowczości..
Bo prawda jest taka, że jak widzą, że dziecko bez ojca to sobie pogrywają bo przecież ja cicha i spokojna jestem ...
Prawda jest jednak taka, że mój W nic powiedzieć nie może bo to prawnie nie jesgo dziecko...
A tak mu para uszami szła, że w chwili pewnej złamał linijkę 30 cm z nerwów w łapach...
nick nieaktualnyLena masz wspaniałą córkę, super że idzie swoją drogą a nie utartymi jednolitymi szlakami jak niektóe plastik fantastik (wiecie o co kaman). Niech rozwija swoje pasje.
A nauczycielką to się nie przejmuj. Jej błąd - bo skoro mała ma już tyle 1 za brak prac odmowych to dla nauczyciela to powinien być sygnał, ze czas zacząć to sprawdzać czy ona zapisuje, a nie sapac się do ciebiebo tu się zgodze z tobą że jak masz jej sprwadzić jak nie jest zapisane? czarodziejką nie jesteś i szklanej kuli nie posiadasz ;/
A psicie nauczycielce chu.. w dupę... chociaz nie bo będzie jej za przyjemnie -
Dzięki dziewczyny...
Ja tak już mam, że wszystko biorę do siebie.
Zastanawiam sie czy to ze mną coś nie tak a w szczególności mam schizę z rodzicielstwem bo zawwsze jak byłyśmy same twierdziłam, że muszę dawac wszystko z siebie podwójnie a czasami tak się nie da...
Lena z jakiej racji nie moze nic powiedziec skoro ja z Toba wychowuje..a dwa co ma do cholery jasnej znaczy ze dziecko jest bez ojca..
no jakby mi tak jeszcze dodala nauczycielka to i topodkreslila to bym jej na pismie napisala ze skladam oficjalna skarkge do dyrektora za jej poglady ;/
wrrrr ;/ ojjzbesztalabym taka ;/