My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena teraz tylko no stres wtedy lepiej dojrzewaja bzykac sie ile wlezie i kiedys chcecie
a za 2-3 tyg II krechy
taki mam plan dla Ciebei D
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
Maniek trzeba im powiedzeic wez sie chlopie ogarnij pomysc ze ten kubeczek to moje usb
aaaaaaaaa dzis mu powiem:) no jesteś niesamowita z tymi porównaniami:)
w sumie ok ja poczekam do tego grudnia ale potem niech sam sobie umówi wizytę ja chce być tylko poinformowana o wyniku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 15:19
Ania_84 lubi tę wiadomość
Maniek
-
Ania_84 wrote:Lena teraz tylko no stres wtedy lepiej dojrzewaja bzykac sie ile wlezie i kiedys chcecie
a za 2-3 tyg II krechy
taki mam plan dla Ciebei D
Zrealizuj go jeszcze za mnie....
Laski wyobrażcie sobie, że szkołą mnie wezwała.
Moja jedenstolatka ma same 5 i 6 z prac klasowych (same!!!) ... No zdolna bestia jest i też się w domu uczy..
.... + z każdego przedmiotu po jedynce za braki zadań domowych (1 jest za 3 kropki).
Przy tym jest tak cwana, że nie zapisuje w zeszytach co miała. Ja jej zeszyty sprawdzam codziennie. Ale jak nie zapisze to jak ja mogę sprawdzić???
Pani do mnie, że ja niedostatecznie się nią zajmuję i sprawdzam!!! I że ona się przez to marnuje!!! I że ona to gdzieś zgłosi bo nie można zaniedbywać tak zdolnego dziecka. Codziennie z nią przy lekcjach siedzę! Codziennie...
Średnią 4,65 miała na koniec tamtego roku.
No jakbym dostałą w twarz... Poczułąm się jak rodzina patologiczna..
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena powiedzialabym jej do sluchu .... ;/
pizda ..
niech sie nie wpierdala w nauczanie skoro dziecko sie dobrze uczy to o co jej chodzi .. trzeba bylo powiedziec ze widac to nauczyciele nie pilnuja zeby miala zapisane w domu co na prace domowa..
niech jej spr zeszyt przed wyjsciem
ja tak na praktykach robilam zadne dziecko nie wyszlo dopoki przy wyjsciu nie pokazalo ze zapisalo co ma zrobic w domuMANIEK, Lena83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Po kilku godzinach czytania specyfikacji ma taki wstręt do tekstu pisanego, że nie nadrobię, próbowałam, ale nie
Poza tym kolega przyniósł dziś do pracy cista z okazji sobotniego ożenku, obżarłam się jak prosiak i teraz mnie mdli(i w tym miejscu łączę się w bólu z ciężarówkami).
Aaaa, to przynajmniej pójdę sobie śluz sprawdzić
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
wkurzali sie ..ale jak kilak razy cofnelam cala klase bo 2 os nie zapisaly to zaczeli pisac
dwa powiedzialam ze z kazdej pracy domowej bedzie krotki 15 min spr na nastepnej lekcjiMANIEK, Lena83, Czarnula87, Johnam lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Zrealizuj go jeszcze za mnie....
Laski wyobrażcie sobie, że szkołą mnie wezwała.
Moja jedenstolatka ma same 5 i 6 z prac klasowych (same!!!) ... No zdolna bestia jest i też się w domu uczy..
.... + z każdego przedmiotu po jedynce za braki zadań domowych (1 jest za 3 kropki).
Przy tym jest tak cwana, że nie zapisuje w zeszytach co miała. Ja jej zeszyty sprawdzam codziennie. Ale jak nie zapisze to jak ja mogę sprawdzić???
Pani do mnie, że ja niedostatecznie się nią zajmuję i sprawdzam!!! I że ona się przez to marnuje!!! I że ona to gdzieś zgłosi bo nie można zaniedbywać tak zdolnego dziecka. Codziennie z nią przy lekcjach siedzę! Codziennie...
Średnią 4,65 miała na koniec tamtego roku.
No jakbym dostałą w twarz... Poczułąm się jak rodzina patologiczna..Czarnula87 lubi tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:Ania jakbym była facetem to chciałabym żebyś była moją żoną
no co TY dlaczego
-
nick nieaktualnyLena - trochę wyrozumiałości, Pani albo ma PMSa, albo przechodzi klimakterium, albo nie dołączyła do naszego wątku i sama zmaga się ze stresem związanym z jedną kreską
. Mogła też mieć gorączkę, zły dzień, być niedopchnięta przez Małża itd. Szkoda, że jej krótko a treściwie nie powiedziałaś, żeby swojego nosa pilnowała, no ale co się stało to się nie odstanie
. Taką patologię, to ja bym chciała oglądać na codzień!
ara, momo1009, Lena83, Czarnula87, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maniek trzeba im powiedzeic wez sie chlopie ogarnij pomysc ze ten kubeczek to moje usb
A ja chyba zaczynam już fiksowaćZaczęłam się bać, że moja sierotka może nie trafić do słoiczka
Źle już ze mną...
Ara, będziemy razem testowaćAnia_84, Lamama lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula86 wrote:A ja chyba zaczynam już fiksować
Zaczęłam się bać, że moja sierotka może nie trafić do słoiczka
Źle już ze mną...
Ara, będziemy razem testować
-
nick nieaktualnycati wrote:czy ktoras z was bierze olejek z wiesiolka 2 kapsulki na dzien ?
bo jakos nie toleruje goi ciagle mam nudosci przez to
Brałam do owulacji, nie zauważyłam u siebie takich dolegliwości. Ale wiesiołek z powodzeniem można zastąpić choćby olejem lnianym (Wujek Google na pewno podpowie).
-
A MANIEK, jesteś
. Bo już kilka razy miałam do Ciebie pisać i zapominałam. Dzięki raz jeszcze za propozycję pomocy prze naszym problemie z kupnem auta. Miałam już do Ciebie z tym uderzać (nawet już zaproszenie na priva wysłałam), ale wtedy też kolega S skontaktował go z prawnikiem, który zajmował się jego podobną sprawą. Doszłam do wniosku, że nie będę zawracać Ci głowy
(też pamiętam, że w ostatnim czasie nie byłaś w najlepszym nastroju). Zobaczymy jak będzie, ale gdybym miała jeszcze jakieś wątpliwości i z Twojej strony nie byłby to problem, to pozwolę sobie coś tam skrobnąć w ramach konsultacji
MANIEK lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...