X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asiula86 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    lubię za pierwszą część! ło matko 63 dni walki, masakra! oby ten cykl w nagrodę był dla Ciebie udany :)

Tak, 63 dni walki i wielkiego oczekiwania. Już i dupek wszedł do gry.
    Ale również dzięki temu ujawniłam się Wam :) Więc są i tego plusy :)

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 17 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    preg.png
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena nie przejmuj się ta pizda ważne ze corka dobrze się uczy i nie masz z nia problemów i niech zajmuje się swoja pasja i ja rozwija

Aniu fajnie ze twój tato tak się za toba wstawil order wspaniałego ojca dla niego

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena no wiesz. Jak Ci nauczycielka mogła tak powiedzieć skoro dziecko ma wysoką średnią? :/ A powiedzialaś jej żeby się cmoknęła w dupsko?
    A jak chodzi o to że wypowiada się na temat ubioru i włosów dziecka, to ja bym sobie o tym porozmawiała ale z dyrektorką. Bo nauczycielka nie ma zasranego prawa się w to wtrącać.

Oczy zrobiłam jak pięciozłotówki jak to czytałam.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa nauczyciel w tych czasach powinien byc tolerancyjny ..

i ja bym sie cieszyla ze mam w klasie taka dziewczynke :)
    idndywidualna.. orginalna.. ma pomysl na siebie .. a to dla dziecka jest duzy plus.. :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Lena masz wspaniałą córkę, super że idzie swoją drogą a nie utartymi jednolitymi szlakami jak niektóe plastik fantastik (wiecie o co kaman). Niech rozwija swoje pasje.

QUOTE]

No taka jest..
    Ja też zawsze robiłam i lubiłam odwrotnie co inni...
    No gra na gitarze , trochę na pianinie z dziadkiem, rysuje, robi grafiki komputerowe śliczne...
    Wygrywa w konkursach...
    No ja od niej nie wymagam czerwonego paska...
    No nie wymagam...
    Ja wiem, że ona by się go wczesnie dorobiła ale to ona musi chcieć a dla niej ten czerwony pasek g. znaczy...
    Powiedziałą mi wyrażnie np rok temu, że np historia ją nie interesuje i ok - ma prawo - uczysz się na 4 .. Poświęć ten czas na polski, który uwielbiasz (ma już przeczytane lektury na cały ten rok).....
    W tym roku nawet tę historię polubiła i ma 5.

No ok zapomina zadań zapisywać .. Ma te 1 ale skoro z tego samego materiału z którego była praca domowa potem ona ma 5 ze sprawdzainów i prac klasowych to też coś znaczy prawda....

Czarnula87, Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie co z tego ze nie ma zadania skoro umie to wszystko a niech spada ten babsztyl

Lena83 lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super tato się zachował, moi rodzice jakoś nigdy nie trzymali mojej strony przy nauczycielach :/

Ania_84, Lena83 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski no takie cyrki Was czekają .... ;)

W wczoraj do mnie: A chcesz mieć jeszcze dzieci?
    A; No tak a dlaczego?
    W: No bo dzieci mają wychowawczynie i chodzą do szkoły..

;)

Czarnula87, Ania_84, Johnam, marnut, momo1009, LaRa lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tata to ogolnie jelsi chodzi o nauke zawsze mi potarzal jedno ..to czego sie sama nauczysz jest nawazniejsze..niewazne jaka nmasz srednia ale co masz w glowie :)
    i fakt 1,2 klasa liceum ledwo na 3 z fizyki wyrabialam a w 3 roku sie spielam i mialam 5 ;P a poznie jposzlam na studia z fizyki :)

pozatym moi rodzice wiedzieli na co mnie stac i co umiem....dlatego slowa nauczycieli brali na pol gwizdek ..fakt jak zaczelam w 1 klasie wagarowac... to zareagowali bo zauwazyli ze cos sie dzieje..i sami poprosili o spotkanie z nauczycielem...
    genralnie nigdy nie bylo czegos takiejgo siadaj do nauki.. wiedzieli ze moj konik to matma i fizyka ..polski i jezyki. masakra.. :)

dlatego kierowali mnie w tym kierunku w ktorym widzieli moj potencjal :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Laski no takie cyrki Was czekają .... ;)

W wczoraj do mnie: A chcesz mieć jeszcze dzieci?
    A; No tak a dlaczego?
    W: No bo dzieci mają wychowawczynie i chodzą do szkoły..

;)
    hehehe :LD dobre dobre :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Moj tata to ogolnie jelsi chodzi o nauke zawsze mi potarzal jedno ..to czego sie sama nauczysz jest nawazniejsze..niewazne jaka nmasz srednia ale co masz w glowie :)
    i fakt 1,2 klasa liceum ledwo na 3 z fizyki wyrabialam a w 3 roku sie spielam i mialam 5 ;P a poznie jposzlam na studia z fizyki :)

pozatym moi rodzice wiedzieli na co mnie stac i co umiem....dlatego slowa nauczycieli brali na pol gwizdek ..fakt jak zaczelam w 1 klasie wagarowac... to zareagowali bo zauwazyli ze cos sie dzieje..i sami poprosili o spotkanie z nauczycielem...
    genralnie nigdy nie bylo czegos takiejgo siadaj do nauki.. wiedzieli ze moj konik to matma i fizyka ..polski i jezyki. masakra.. :)

dlatego kierowali mnie w tym kierunku w ktorym widzieli moj potencjal :)
    bo masz mądrych rodzicow i wiedzieli co dla ciebie będzie najlepsze tacy rodzice to skarb

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa i jeszcze lepsze wiecie co mi tata radzil jak sie zastanwialam gdzie isc po podstawowce.. :P
    powiedzial mi tak nie rob tegobledu co ja poszlem do LO a pozniej na studia i co zawodu nie mam..
    a chcialem isc do zawodowki na elektryka to nmi m=babcia twoja nie pozwoli a ( fakt moj tato ma ponadprzecietny poziom inteligencji..isama nie wiem czy jakbym maila takie dziecko czy bym tez tak nie powiedziala )

teraz nie raz zaluje ze nie poszlam za jego rada.. moglam isc do zawodowkii technikum.. rok roznicy a masz przynajemnij zawod wyuczony ;/

widze to teraz po tym jak szukamy pracy moj M .. tyle co wyslala cv.. odp .. i odrazu do pracy..ja od 2 lat wysylam i co .. zadzownimy ;/

Lena83 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fakt ze po LO nie ma zawodu bo po takim LO to ty studia teraz sa licea profilaktyczne wiec i taz zawód jest ale z praca i tak problem :-(

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach ja też żałuję.

Ja mam jeszcze inny problem. Ja to bym chciała mieć normalną pracę. Tzn mogę iść na kasę do Biedronki. Bo mnie już to co robię męczy.
    No i co mi mówią jak skłądam CV? Że mam za wysokie kwalifikacje.
    Guzik prawda oczywiście bo ja licencjat tylko skończyłam ale nic innego w zyciu jak w biurowych rzeczach i teraz w kierownikowaniu. Ale każdemu się wydaje, że ja to do obsługi kasy się nie nadaje i że moze będę wydziwiać ... A ja chciałabym zwyczajnie popracować.. Naprawdę...

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena u mnie to samo :P

jak zlozylam keidys na sprzedawce to owszem pani mie zaprosila i powiedizal wie pani pani ma za wysokie kwalifikacjae.. pozatym ma pani dosw zawodowe .. a chce pani na sprzedawce..a ja jej ze tak bo lubie kontakt z ludzmi pozatym w tym momencie nie mam pracy i wydziwiac niemam zamiaru ..a ta do mnie ze moglabm nie pisac w cv ze mam studia itp itd tylko ze liceum.. nozesz litosci ;/

Johnam lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps na koniec jej powiedzialam.. wie pani to ze ktos skonczyl studia nie znaczy ze ma cos we lbie ;P
    i wyszlam :P

Johnam, Czarnula87 lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oh kochana moja znajoma pracowala w biedronce kilka lat temu mowila ze tam to tylko wyzysk i nic więcej wiec może zostan przy tym twoim kierownikowaniu ;-)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

jak zlozylam keidys na sprzedawce to owszem pani mie zaprosila i powiedizal wie pani pani ma za wysokie kwalifikacjae.. pozatym ma pani dosw zawodowe .. a chce pani na sprzedawce..a ja jej ze tak bo lubie kontakt z ludzmi pozatym w tym momencie nie mam pracy i wydziwiac niemam zamiaru ..a ta do mnie ze moglabm nie pisac w cv ze mam studia itp itd tylko ze liceum.. nozesz litosci ;/

Heh!

To co ja mam wpisać?
    Że po LO nic nie robiłam? No takie miałąm szczęśćie, że po LO na staż z Urzędu Pracy nauczyłam się kadr i już w tym zostałam.. Studia to ja niedawno kończyłam bo wszystkiego tak naprawdę uczyłam się sama i tylko poszłam tam, żeby mieć jakiś papierek...

12 lat dziury w życiorysie?
    To mi powiedzą, że brak doświadczenia zawodowego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 16:17

• ara Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh brak doświadczenie - źle, duże doświadczenie też źle, pracodawcy nie dogodzisz :P

Johnam, Ania_84, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

no nie mogę najpierw chcą rzetelnych cv a później mowi ze moglas sklamac co za paranoja

‹‹ 2415 2416 2417 2418 2419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ