My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do szczepień chciałabym dodać że nie wszystkie mają na celu zapobieganie chorob - część z nich ma łagodzić ich przebieg - niektore choroby które teraz wydają nam się lekkie teraz kiedyś były śmiertelne i akurat szczepienia były podobnym przełomem w medycynie jak antybiotyki.

******************************GANG18+***************************** -
Dobra, a teraz z innej beczki. Niech mi ktoś poleci w warszawie dobrego lekarza. Macie moze doswiadczenie z invimedem, invictą lub novum? Która najlepsza?
Ania_84 lubi tę wiadomość

******************************GANG18+***************************** -
ojj dziewczyny z forum naszego bociana mi poprawil humor

podobno to normlane ze wzrasta i jest to dobra reakcja organizmu
pozniej jest on odstawiany jest regeneracja jader a nastepnei po okolo miesiacu zabieg
czytaj biopsja 
umowilam sie z pania dr z zebemm
jutro mam i dac znac czy mnie przyjmie czy w piatek.. powiedziala ze spokojnie obejrzymy zeba jak cos i go przeszorujemy 
Smarta my leczymy sie w Novum
poki co jestem zadowolona bo naprawd e dr bardzo dobrze przebadal meza.. ogolnie bardzo dokladnie nam wszytsko wytlumaczyl
nie wiem jak gin bo jeszcze nie mialam przyjemnsci
bede miala jak znajdziemy plemniorki
justta, marnut, konwalianka, Malenq, Asiula86, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo tego dodałabym, że nie zawsze im się udajesmarta wrote:Co do szczepień chciałabym dodać że nie wszystkie mają na celu zapobieganie chorob - część z nich ma łagodzić ich przebieg
, czasem wręcz przeciwnie - wywołują chorobę (jak z tymi nieszczęsnymi szczepionkami na grypę) jeśli organizm jest zbyt słaby a my o tym nie wiemy.
Na szczepionki można patrzeć różnie, jak pokazuje przykład choćby tego forum, ale dogmatyczne "za" albo "przeciw" uważam za grubą przesadę, tym bardziej że argumentów po obu stronach jest multum. Jak zresztą w każdym temacie. Szczepienie jak i nieszczepienie niesie ze sobą pewne ryzyko, podobnie ja cesarka vs poród sn, jeżdżenie w pasach czy bez itp. - i to od nas zależy, jakiego rodzaju ryzyko chcemy podjąć.
Czy tylko ja mam dziś kłopoty z siecią? Przez pół godziny nie może mi otworzyć żadnej strony w necie, w pół sekundy otwiera wszystkie i znów pół godziny mieli
...
Ania_84, konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość
-
ale dopeirosie uspokoje jak mi to powie drjustta wrote:Ania no i super wiadomość, a już się martwiłaś
no i dobrze, że się umówiłaś do dentysty będziesz miała spokój
mnie mega boli glowa.. szok .. ;/ -
Justa jak widze imie Leoś to mysle o moim mezu ..i wiem jedno jak bedzie chlopiec topozowole mu nadac imie

choc ja zakochana jestem w Antosiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:38
justta lubi tę wiadomość
-
Ania może ze stresu Cię ta głowa boli, już teraz myśl pozytywnie, wiadomo że uspokoisz się dopiero jak Ci lekarz powie że jest ok, ale pamiętaj pozytywne myślenie
no i to imię 
to dacie dwa imiona, albo lepiej, będziecie mieli bliźniaki i będzie Leoś i AntośWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 18:42
-
Ania a widzisz! i po co było się dołować przez 2h?! no po co?!!!!
smarta - Ty następna..wogóle nie powinnaś patrzeć na to co Ci powiedzial ten lekarz, bo to jakiś rutyniarz był i tyle..co za lekarz, który pacjentce poświęca 5min? no prosze..
witam nowa koleżankę
Ania_84, marnut lubią tę wiadomość
-
noo teraz mezu poszedl mi zrobic uspokajajacy kisielek..nie dziewczynki nie myslcie o tym miedzy nogami
konwalianka, justta, marnut lubią tę wiadomość
-
witam nową koleżankę iii pouczam : z tego forum się nie odchodzi bo się uda... a jedynie z tego forum jak się zazieleni co najwyżej można się transportować na forum zaciążonych specjalnie do tego utworzonego przez ...(niech mi ktoś przypomni) gdzie zacne grono będzie nasze....
Ania z zębem to od razu bo im później tym gorzej...boleśniej i drożej...
...
nawet mi się zrymowało:)
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Maniek

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH