My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypoziom rezerwy jajnikowej.........jakieś xxx stron temu któraś z kobitek wrzucała zakresy, ale ja nie pamiętamAnuśka wrote:Ja nie pomogę bo kompletnie nie wiem co to

chyba powyżej 3 jest PCOS...ale naprawdę nie pamiętam........
Chcę być, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa - znam wielu, co chętnie by się wypisało ze służby zdrowia, byle im zwrócono wszystkie składki i zapewniono, że już ani złotówki nie zabiorą
. Nie da się zaprzeczyć, że oprócz pozytywnych stron rozwoju medycyny, są też kompletne niewypały (np. lobotomia czy elektrowstrząsy) - i nikt nie wie, do której grupy zaliczyć szczepienia. Podzielam spostrzeżenie Malenq - wiele dzieci szczepionych zapada na choroby, na które szczepione było a to już powinno dac do myślenia.
Czarnula - dość długo mieszkałam w Anglii, więc wiem o czym mówisz - ja "na stałe" nie dałabym rady, ale za to, co się tam naharowałam kupiłam kawalerkę we Wrocławiu (2004-2005r, jeszcze przed boomem i tymi kosmicznymi podwyżkami cen mieszkań). Ale na trochę, dla podratowania sytuacji? Napewno nie da się dogadać z Małżowym szefem, żeby dał mu bezpłatny roczny urlop i wziął kogoś na zastępstwo? -
jescze teraz patrze .. i w zdrowym zebie zrobila mi sie czarna dziurka taka dosc spora ;/ nozesz kurwosci i to chyba on mnie tak napitala ;/
-
Aniu kochanie Ty moje, nie smutaj i nie czytaj na necie. Kazdy kjest inny wiec poczekaj na opinie lekarza. zobaczysz bedzie dobrze... Glowa do goryAnia_84 wrote:po 7 tyg kuracji owszem pieknie etstosteron wzrosl z 174 na 396- a lekarz powiedzial ze jak bedzi epowyzej 400 mozemy mowic o biopsji wiec idziemy w dobra droge..ale FSH u mezczyzn norma to max 12<4 a moj w ciagu 1,5 miesiaca ma wzrost z 32 na 56 ;/
FSH odpowiada za defekt jader..
niby dziewczyny mnie uspokajaja ze Tamoxifen podnosi FSH a po odstawieniu powinno podczas regenaeracji jader spasc.. ale znowu naczytalamsie ze jesli fsh jest powyzej 40 to nie daja szans na plemniki ..
no i badz tu madrym 
-
nick nieaktualnyNie ma szans - w tej chwili dziewczyna jest na zwolnieniu lekarskim więc mój mąz i kolega z pracy zasuwają 24/24
kolega idzie na zwolnienie jutro wiec ściągają tą dziewczynę żeby za niego stanęła
Piotrek miał mieć urlop od poniedziałku i niesttey nie ma i nie wiadomo kiedy będzie miał -
nick nieaktualnyChcę być....
Normy poziomu AMH są następujące:
powyżej 3,0 ng/ml – wysoki poziom hormonu, mogący świadczyć o zespole policystycznych jajników;
powyżej 1,0 ng/ml – poziom prawidłowy;
poniżej 1,0 ng/ml – niski poziom, mogący świadczyć o menopauzie.
http://portal.abczdrowie.pl/amh
poczytaj sobie i nie denerwuj się już...
Aniu do dentysty marsz!!!!!!!!!!!!
Chcę być lubi tę wiadomość
-
Malenq tylkoobawiam sie ze jak cos dto dopieor piatek.. a skoro piatek to dzienprzed weselem..a jak spuchne albo nawte jesc niebede mogla ;P
-
bo ja zawsze po stom to mamjakies perypetjae albo buzi nie moge otworzyc albo zab mnie pozniej łupie przez kilka dniChcę być wrote:Ania_84 Ale pomyśl,że jak Cie ból chwyci w wesele to dopiero będzie cierpienie. Dlaczego masz spuchnąć?
-
nick nieaktualnyAniu ja bym poszła w piątek, bo nie masz ropy, nic nie boli, więc jak dentysta Ci nie zaszkodzi, i nie spuchniesz, bo od czego? borowania???
żaba z doświadczenia wiem, żeby tego nie odkładać....a jak już to na poniedziałek nie później......
Chcę być.......łooooooooo matko i córko: tak masz idealny.....nie denerwuj się już i przypomnij się Nam, jakoż że napisałaś: nowa/stara.....
Chcę być, Anuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

35odc.
[/url]