My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Wolałabym szczura niż świnkę morską - świnki strasznie głośno upominają się o swoje
. Moja koleżanka trzymała jedzenie dla swojej świnki w reklamówce. Puchata tak sobie pokojarzyła, że szelest reklamówki=jedzenie. Odtąd jak tylko w domu rozległ się jakikolwiek szelest, darła japę o to, żeby ją karmić
.
Ja miałam już w domu trzy szczurki, jeszcze za czasów studenckich. Są boooskieee.
-
marnut
hahahha no , mialam swinke morska to dokladnie to samo robila ale na dzwiek obieranej marchewki
dodatkowo jak sie ja ignorowalo to zabkami lapala pret klatki i dudnila ją dopoki sie jej nie dalo jesc
-
Obierana marchewka wydaje dźwięki ???? ( mysli intensywnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:17
Biedroneczka83, Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Przetestuje bo szczerze jestem głucha chyba na jęki boleści marchewek
cati, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMój najdroższy małżonek coś sobie kiedyś ubzdurał, że będziemy mieć w domu wielkie, piękne akwarium. Oczywiście, jak najbardziej wyraziłam zgodę, zastrzegając jednak, że nie ja będę się tym zajmować. Temat się skończył. A jak zagadałam kiedyś na temat jednej rybki, to już nie wykazał entuzjazmuBiedroneczka83 wrote:hehe nam mysz swinka i rybki wystarczą do tego córcia i drugie w planach
. Także zostaniemy z 2 kotami pewnie, póki dzieci nie podrosną i nie zaczną wyrażać swoich życzeń co do zwierzyńca.
Lena - przy Twoich @ bólach, to badanie HSG powinno być przyjemnością
.
Cati - widziałam to, słodki maluch
. A widziałaś małą kichającą pandę
?
No i co się dziwisz, że obierana marchewka wydaje dźwięki, Lena? Moje za każdym razem wrzeszczą, jakbym je ze skóry obdzierała
, twoje nie?
Kroko - moja znajoma miała na studiach 3 klatki, w których hodowała 5 czy 6 szczurów. Niestety, przy takiej ilości zwierząt zapach był już dość intensywny i nieprzyjemny - ale to i tak nic w porównaniu z zapachem fretki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:21
-
Królika miniaturkę miała siostra, ale sytucja była odwrotna. Mama zaniosla samiczkę gdzieś tam do pokrycia żeby małe króliczki były, a facet mówi: pani przecież on ma jądra.
A z gryzoni miałam chomiki i myszoskoczki. Myszoskoczki są super. Może jednak wybiorę myszoskoczka zamiast świnki morskiej. Myślałam jeszcze o koszatniczce ale podobno nie są za mądre.
Mona_M lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
JA mialam samiczke , po pokryciu byla zaplodniona ale nie mogla karmić maluchowchoco wrote:Królika miniaturkę miała siostra, ale sytucja była odwrotna. Mama zaniosla samiczkę gdzieś tam do pokrycia żeby małe króliczki były, a facet mówi: pani przecież on ma jądra.
A z gryzoni miałam chomiki i myszoskoczki. Myszoskoczki są super. Może jednak wybiorę myszoskoczka zamiast świnki morskiej. Myślałam jeszcze o koszatniczce ale podobno nie są za mądre.
bo nie miala mleczka i zdychały
-
nick nieaktualny
-
są mądre miałm dwoe pragnienie i sprajtamarnut wrote:Kolega i jego żona mieli koszatniczki, zakochani w nich byli po uszy, więc złego słowa nie powiedzieli
.
zanim sie Zuza urodziła w sumie potem jeszcze rok były z nami
sa super kontaktowe
-
marnut wrote:Cati - włącz porządni głośniki, żeby było słychać

www.youtube.com/watch?v=vU2xeWzXvN4
HAhahahhahaha
dobrze ze mama zajadajaca pęd sie nie zadlawila
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaaaakk...dzieci mogą przyprawić o zawał i palpitacje sercacati wrote:HAhahahhahaha
dobrze ze mama zajadajaca pęd sie nie zadlawila 
.
Biedronka - 20 małych? Co z tym zrobiliście? Obdzieliliście całą grupę w przedszkolu
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:35
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH