My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:
Kroko - moja znajoma miała na studiach 3 klatki, w których hodowała 5 czy 6 szczurów. Niestety, przy takiej ilości zwierząt zapach był już dość intensywny i nieprzyjemny - ale to i tak nic w porównaniu z zapachem fretki.
Ja miałam zawsze po jednej sztuce i zawsze samiczki. Może to żle zabrzmi, ale samce szczurów zawsze bardziej śmierdzą.
No i fakt, trocinki trzeba zmieniać dość często.
-
Krokodylica wrote:Ja miałam zawsze po jednej sztuce i zawsze samiczki. Może to żle zabrzmi, ale samce szczurów zawsze bardziej śmierdzą.
No i fakt, trocinki trzeba zmieniać dość często. -
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Freja, moja faza lutealna to max 11 dni, średnio 9-10 dni i ciąża jest
oo o szczurze też myślałam..kolezanka miała, bardzo sobie chwaliła -
Wygoncie mnie do pracy- plissssssssssss !!!!
Napiszcie ze mnie tu nie chcecie !!!!
Won albo cos w tym typie .....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Pomijam fakt ze mam urlop dzisiaj ......Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Już mi lepiej, dzięki Wam za słowa otuchy
A propos zwierzaków, poza piesem mamy własnie morską świnkę. Mnie to jej kwękanie na widok (sluch) jedzenia wcale nie przeszkadza, nawet lubięNo i akwarium 200L, wielkie marzenie mojego męża
Muszę sobie zapisać numer strony z filmikiem o pandzie, żeby na spokojnie zobaczyć z głośnikami!
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
A ja właśnie wróciłam z pracy. Momo kochana tulam mocno
Mnie tak boli podbrzusze dzisiaj że nie wiem co się dziejeNiby jak na @ ale tak jakoś szczypie w środku, swędzi, kurczę nie wiem o co chodzi, ale cały czas czuję tą moją macicę
I to nie jest miłe uczucie
Chyba nie nadrobię co tam popisałyście, położę się może i pośpię...
-
MANIEK wrote:hej dziewczynki ja tylko na chwilunie później wróce i was doczytam poproszę tylko mi powiedzieć czy mogę zacząć już dziś dongować bo plamę ...co oznacza koniec małpy???
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:hej dziewczynki ja tylko na chwilunie później wróce i was doczytam poproszę tylko mi powiedzieć czy mogę zacząć już dziś dongować bo plamę ...co oznacza koniec małpy???
jeśli jest mocne plamienie to nie, ale jeśli to takie plamienie ledwo ledwo końcowe to można :] -
Freja wrote:A co do zwierzaków to mam teraz psa (własnie czekamy na pomoc behawiorysty), kota-świra po wypadku samochodowym i rybki, kiedyś były krewetki, papugi...********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...