My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:To chyba jakiś wirus, bo ja mam wczesną owulkę już od 2 cykli
A zawsze miałam późną
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Madlene84 wrote:Czesc dziewczyny
Moge sie dolaczyc?
Ja skonczylam 30 w kwietniu, a staramy sie o 3cie
Milego wieczoru!
dzien dobry kochane sorki ze nie bylo mnie wczoraj ale duzo pracy a dodatkowo wczoraj obchodzilysmy roczek watku ktory załozylami troche tam sie zasiedzialam
przyznaje bez biciaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Ja już powoli tez boje się, że rodzina myśli, że wymyślam, no ale kilka operacji miałam, wiec raczej chyba jestem poprostu słabym modelem...pewnie nie dokończona mi wyrabiać uszu czy coś o czym mówi ciagle Marnut :p
Pati tulam..nowotwór i chemia to cięzkie przeżycia dla rodziny zwłaszcza jak chore jest dziecko i widzisz to cierpienie...współczuje i tylę...
Bedę modlić się o zdrowie dla Twojego brata.
Witam nowa foremke
A tak wogóle to dziendobry. Ja mam wszystkie objawy na wredna małpę @ -
nick nieaktualnyHej!
Biedroneczka, czekamy na Ciebie, Ty zalatańcu! Pamiętaj, w ciąży jesteś i nie należy się forsować.
Anuśka - nie udawaj, że:
1. z własnym Małżem,
2. po tylu latach związku,
3. w cyklu bezowulacyjnym (jak twierdzisz)
chciało Ci się seksu. Pewnie jak w tym kawale - chciałaś na spokojnie zastanowić się, czy trzeba już pomalować sufity w domu
.
Długą masz fazę lutealną...Podziel się! Mi temp powinna skoczyć wczoraj - nie skoczyła, dziś też nie. Śluz R (jak sama zauważyłaś) mam nadal, czyli 18dc a owulki nie ma. Niestety, to wszystko kosztem FL
, nie wiem czy nie wracać do Castagnusa.
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czesc
Posiedzialam wczoraj ze splotem ale tylko dla przyjemnosci! Słowo honoru!
Biedra- nie biegaj tyle - w ciazy jestes no! Ja wiem ze to nie choroba no ale ......
Dziewczyny kurcze czy to nie mozecie miec normalnej owulacji hmmmmn? Tylko jakies wczesne i późne i brak? Prosze mi sie tu poprawić natychmiast!
Szykuje sie do lekarza z Młodą. Krew jak krew ale na EKG to mi bedzie panikować ... Ech ..Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Hej!
Biedroneczka, czekamy na Ciebie, Ty zalatańcu! Pamiętaj, w ciąży jesteś i nie należy się forsować.
Anuśka - nie udawaj, że:
1. z własnym Małżem,
2. po tylu latach związku,
3. w cyklu bezowulacyjnym (jak twierdzisz)
chciało Ci się seksu. Pewnie jak w tym kawale - chciałaś na spokojnie zastanowić się, czy trzeba już pomalować sufity w domu
.
Długą masz fazę lutealną...Podziel się! Mi temp powinna skoczyć wczoraj - nie skoczyła, dziś też nie. Śluz R (jak sama zauważyłaś) mam nadal, czyli 18dc a owulki nie ma. Niestety, to wszystko kosztem FL
, nie wiem czy nie wracać do Castagnusa.
Bierz w nagrodę 5 dni FL
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A bo sie meczy.
No nigdy nie była typem sportowca - ja tez nie ale jest wiecznie ostatnia na WFie.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Witajcie Kochane!
Nie ma szans aby was nadrobić ... brak mi czasu na cokolwiek, w pracy nie wiem w co ręce włożyć, w domu nie lepiej - a do tegoo ta obezwładniająca senność - początki zawsze są trudne - wiem, czwarty raz to przerabiamWe Wszystkich świętych wywróciłam się z młodym na cmentarzu - rozwlone kolano, łokieć i ręka - młody głowa obita... eh... kaciała ze mnie
Jutro jadę na delegację do Niemiec więc też nie będę Was odwiedzać, beta już ponad 3000więc przynajmniej w tym temacie wszystko ok. choć ciążowo (prócz spania) to się jeszcze nie czuję
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Aniu mam taką nadzieję
na szczęście cycki już nie bolą więc może to na owulke tak bolały...
a mnei wkurza moja owulka..taka pozna .. ;/i zastanwiam sie czy nie pobrac tego donga..choc boje sie kombinowac przed in vitro ;/ -
nick nieaktualnyLena - oby badania wyszły dobrze w takim razie. A na kondycję trza popracować
. Mistrzem Olimpijskim to może córa nie będzie, ale poi basenie, biegach, nartach, jeździe konnej, rolkach, siatkówce, tenisie czy co tam macie - poprawi się
.
Anuśka - co jeszcze możemy wymienić i przehandlować, skoro tak dobrze nam idzie?
Konwalianka - małe, małe. Córa w styczniu kończy 3 lata, a synek właśnie zaczął 17m-c. Nie pojmę jak można mieć tak wczesne owulki
. Co Wy robicie? Mi nawet dopalacze nie pomagają
.
Ania84 - komu Dong ma przyspieszyć owulkę temu ma przyspieszyć. Ja po Castagnusie miałam w 17dc, teraz po Dongu najwcześniej będzie jutro, czyli 19dc. Dong nie tyle owulkę przyspiesza, co wyrównuje poziom hormonów (jak o nim czytałam) - a z lekarzem możesz się skonsultować? Bo oni zazwyczaj machają ręką na zioła
.
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marnut, to szacun.. bosz.. ja jak Tymek miał rok to nawet nie myślałam o kolejnym
miałam dośc- hehe..
ja przed I ciązą miałam owulkę ok 16-18dc a cykle ok 28dniowe.. po porodzie mi się przestawiło na cykl 24 dniowy, więc i owulka wcześniej.. aż strach pomyśleć, co będzie po II porodzie
Ania ja tez póki co bym nie kombinowała.. -
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Ania ja bym na Twoim miejscu dała sobie spokój z tym dongiem nie wiem jakie ma właściwości bo tego nie biorę ale nie ryzykowalabym.
. Lekarze mają dość pobłażliwy stosunek do ziół, uważając je za środki, które nie pomogą i nie zaszkodzą - po prostu mają za małą moc. Jakby Ania84 stwierdziła, że na własną rękę bierze CLO i pregnyl, to brzmiałoby to inaczej
.
Na mnie na pewno Dong ma działanie śluzotwórcze. Innych nie zaobserwowałam, o ile przyjąć, że te plamienia w FF były spowodowane niewydolnością ciałka żółtego z poprzedniego cyklu.
Ania84, a lekarze przed in vitro nie będą Cię faszerować lekami? Bo jeśli tak, to kombinowanie z Dongiem nic nie da, oni Ci i tak owulkę wywołają sztucznie i wtedy, kiedy będzie Wam pasowało.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Marnut, to szacun.. bosz.. ja jak Tymek miał rok to nawet nie myślałam o kolejnym
miałam dośc- hehe..
ja przed I ciązą miałam owulkę ok 16-18dc a cykle ok 28dniowe.. po porodzie mi się przestawiło na cykl 24 dniowy, więc i owulka wcześniej.. aż strach pomyśleć, co będzie po II porodzie
Wtedy dojdziesz do naszego staraczkowego ideału okres-owulka-okres.
A co do dzieci - chcieliśmy małą różnicę wieku. Jak się teraz nie uda, to będę namawiał Małża na 3 lata przerwy i kolejną dwójkę z małą różnicą wieku
.
ara lubi tę wiadomość